Η δικτατορία του Ελλαδικού προλεταριάτου των βολεμένων... και βλαμμένων..

Στην Ελλαδική τζαμουχιρια οι τοίχοι είναι βαμμένοι με ηλίθια συνθήματα και βωμολοχίες..Οι πινακίδες σβησμένες και γραμμένες με ανεξίτηλο χρώμα. Τα τζάμια των δημοσίων κτηρίων που εγκατελειφθησαν με τα τους ολυμπιακούς αγώνες, σπασμένα , πόρτες κατεστραμμένες..Τα πανεπιστήμια και το πολυτεχνείο Στάλινγκραντ..Κόκκινες ταμπέλες, αφίσες με σφυροδρέπανα παντού ακόμη και στα αποχωρητήρια (καλά εκεί είναι η θεσις του θα μου πείτε δικαίως ..) Οι πλατειές βρωμερές με ακαθαρσίες λαθραίες … 
Μαύροι κίτρινοι πωλητές, καθαριστές σε κάθε φανάρι , ζητιάνοι με κομμένα χέρια, πουτάνες .. 
Οι τηλεφωνικοί θάλαμοι με τηλέφωνα ανωμάλων.
Άπειρες οι ταμπέλες του ΠΑΜΕ με σφυροδρέπανα κοσμούν κάθε κολώνα κάθε είσοδο κοινότητος Γέφυρες...
Ενώ καθημερινά, με τα δρομολόγια των τραίνων και των λεωφορείων έχουμε τον καταιγισμό των απεργιών οκνών δημοσίων υπαλλήλων που δεν δέχονται την πραγματικότητα. 

Ότι δεν φταίνε οι δανειστές και οι ξένοι για τα χάλια μας αλλά ΕΜΕΙΣ ..Οι Ελληναραδες οι προοδευτικοί, το κομμουναριο και οι λοιποί.
37 χρόνια τώρα η Ελλάδα μεγαλώνει μορφώνεται με το κρατικιστικο κομμουνιστικό ιδεώδες συγκαλυμμένο. Το κράτος περίπτερο, το κράτος κουρείο, το κράτος μπακάλης, το κράτος μπουρδελλο… Ένα κράτος μπουρδελλο. Όλα τα πληρώνει και τα παρέχει το κράτος στους βολεμένους του. Με το απηνές διαρκές ανελέητο ξεζούμισμα των μελισσών, .. ζουν απεργούν, τεμπελιάζουν «μας εξυπηρετούν» τα κηφηναριά των ΔΕΚΟ..με επιδόματα εγκαίρου προσελεύσεως, αγαμίας, ... προθερμάνσεως αυτοκινήτων.
Όλα αυτά δεν έγιναν εν μια νυκτι όπως στην παλαια διαθήκη. που ειπεν ο κύριος γενηθήτω Φως και εγενετο... Η σολιαλμανια του μεγάλου «Εθνάρχη» που δεν δούλεψε ποτέ στην ζωή του ( Θειου Καραμανλή) και δεν πλήρωσε ποτέ μια δραχμή για τα έξοδα του αφού έκλεισε τις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις, συνεχισθηκε επαξίως από τον άλλο εθνάρχη της ασωτίας και του πορνείου , του Ανδρέα μας.
Τα πνευματικά ιδρύματα αργά αλλά σταθερά γέμισαν επαγγελματίες κομμουνιστές που διδάσκουν την ιδεοληψία τους αντί να προσφέρουν γνώσι. Τα σχολεία και τα νηπιαγωγεία έγιναν φυτώρια τους μίσους και της αποστροφής προς κάθε τι το δημιουργικό , το επιχειρηματικό , το καινοτόμο που αντιπροσωπεύει η ελεύθερη οικονομία και οι μη κρατικοδίαιτοι...                                                                                                       Ενώ η μεγαλύτερη εθνική εορτή μετά την γιορτή του αγίου Βαλεντίνου έγινε ο μύθος του Πολυτεχνείου.
Για να ζήσει όμως όλος αυτός ο εσμός των βολεμένων και βλαμμένων μια συντριπτική φορολογία σε όλα ακόμη και στα κατουρα επεβλήθη διαχρονικά. Φόροι επί φόρων Πρόστιμα Περαιώσεις Παραπροστιμα, Έκτακτες εισφορές, έλεγχοι από απατεώνες κλέπτες που κυνηγούσαν όλοι αυτοί τις μέλισσες για να συντηρηθούν τα κηφηναριά..Κι επειδή οι φόροι δεν ήτα δυνατόν να καλύψουν τις ατελείωτες παροχές των αμέτρητων δημοσίων υπαλλήλων που πολλαπλασιάζονται ως συμβασιούχοι ως έκτακτοι , ως ωρομίσθιοι ως ποντικοί... έπρεπε να δανειζόμαστε....να δανειζόμαστε να ξαναδανειζομαστε ...
Και με τα δανεικά βεβαίως στην αρχή όλα πήγαιναν καλά έως ότου οι επιχειρηματίες οι βιομήχανοι άρχισαν να καταλαβαίνουν ότι εδω είναι νεκροταφείο και ότι τα τσιμπούρια του Δημοσίου θα τους πιουν το αίμα μέχρι να φαληρισουν. Ετσι επιχειρησεις, οι βιομηχανιες τα εργοστασια, αρχισαν να μετακομιζουν προς τα εξω .Τα κεφαλαια ομοιως ..Το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν άρχισε να μειώνεται ενώ το έλλειμμα να αυξάνει..Οι δανειστές κατάλαβαν ότι δεν θα ήταν εύκολη η αποπληρωμή και τότε ηλθεν το ΠΑΣΟΚ να μοιράσει τα υπόλοιπα λεφτά.
 Την συνεχεία την γνωρίζετε.
Δυο μικρονοοι περιορισμένων δυνατοτήτων θυρωρού έως κοινοτάρχη παλιάς κοπής , άπειροι δημιουργικής ζωής, ο Σαμαράς και ο Γιωργάκης δεν μπορούν να συζητήσουν και να βρουν λύση αμοιβαίως κομματική ωφέλιμη..
Αντί να μας θυμίσουν, σε πολύ απλά ελληνικά ότι το 1989, όταν το καθεστώς τρόμου του "υπαρκτού" Σοβιετικού Κομμουνιστικού Σοσιαλισμού ( που επαγγέλλεται ο Ριζοσπάστης και η κα Παπαρήγα) κατέρρευσε - όπως ακριβώς καταρρέει και το δικό μας, μαϊμού σοβιετικό κράτος - τότε , όλα τα υπόδουλα κράτη του ανατολικού μπλοκ είχαν στην μισθοδοσία τους περίπου το 90% του ενεργού πληθυσμού τους. Δηλαδή όλοι ήσαν δημόσιοι υπάλληλοι                     (υπόδουλοι) . Με την άνοιξη της ελευθερίας οι υπάλληλοι δούλοι απελύθησαν και εστράφησαν αναγκαστικώς στην ελεύθερη ιδιωτική πρωτοβουλία… για να δημιουργήσουν το σημερινό άθλο...Αυτά τα κράτη να δανείζουν την Ελλάδα, της οποίας οι ψοφοδεείς πολιτικοί φοβούνται να απολύσουν 300 χιλιάδες υπεραρίθμους τεμπέληδες και να ιδιωτικοποιήσουν τις ΔΕΚΟ, για να γίνει κάποτε η Βαλκανοταλομπανια κράτος που βάζει κανόνες και επιτηρεί την εφαρμογή των και όχι κράτος Μαμά ..Κράτος μπαμπάς καθυστερημένων παιδιών..

Σήμερα οι «ψευτο αγανακτισμένοι» απατεώνες αύριο οι απεργοί συνεχίζουν την εκθεμελίωση της Ελλάδος… Μαζί τους οι «ινστρούχτορες «των μέσων εξαπατήσεως ..που χρόνια τώρα παραπληροφορούν υποδομούν την Ιστορία βαπτιζουν τους δολοφόνους αγωνιστές.. στους εγκληματίες ήρωες…
Όλοι τους αυτοί πετροβολούν σήμερα το κοινοβούλιο όχι γιατί οι πολιτικοί μας υπήρξαν ανάξιοι.. και απέτυχαν..Πετροβολούν αυτό που εκφράζει το κοινοβούλιο. Το κάθε Εκλεγμένο κοινοβούλιο. Την ελευθέρια του λόγου..Την ελευθέρια όλων μας να εκλέγουμε αντιπροσώπους που εκείνοι έχουν την υποχρέωση και καθήκον να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να οδηγήσουν την Ελλάδα στο μέλλον, όχι στο παρελθόν.
Άλλως η μοίρα όλων μας είναι προδιαγεγραμμένη. 

Θα σωθούν όσοι εγκαίρως εγκαταλείψουν αυτή τη χώρα κα ι δημιουργήσουν μαζί με την ομογένεια την Άλλη Ελλάδα. Αφού η Ελλαδική χώρα είναι ψοφίμι για τις ύαινες..Τόπος δυστυχία και ισλαμικής κακομοιριάς..

Πηγή

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 6/14/2011 03:23:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Η δικτατορία του Ελλαδικού προλεταριάτου των βολεμένων... και βλαμμένων.."

Leave a reply