Συμφωνημένες οι απεργίες για να μην μαζευτεί ο κόσμος...


Ακόμα γι’ αυτούς δουλεύετε;;;;; (Στα συνδικάτα αναφέρομαι). Δεν φοβάστε;
Επιστράτευσαν πάλι τα τσιράκια τους (συνδικάτα και μήντια) και το έστησαν μια χαρά χθες το σκηνικό κατά πώς τους βολεύει. Ήταν δε τόσο σίγουροι ότι δεν θα καταφέρουμε να κατέβουμε Σύνταγμα που ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ξαναγύρισαν στους παλιούς καλούς ρυθμούς τους, σαν να μην τρέχει τίποτα!!!!! Τα παράθυρα όλα ήταν ανοιχτά και η πόρτα, μπαινόβγαιναν με την άνεση που τους διακρίνει, τον δρόμο δεν αγχώθηκαν να τον κλείσουν, και δεν ήταν μόνο αυτά... είχαμε και ξεναγήσεις χθες, ξανά το πλήθος ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑΤΑ, να φωτογραφίζεται αμέριμνο μπροστά στον Άγνωστο!!!!!!! 
Οι παράνομοι εξεγερμένοι μαντρωμένοι σε ΔΙΠΛΟ κιγκλίδωμα (με χοντρές αλυσίδες δεμένα μεταξύ τους) και οι νόμιμοι χαρωποί «τουρίστες» από την μέσα πλευρά!!!!!
 
Όλη η Ελλάδα έχει βγει έξω, τους έχει κατονομάσει προδότες και κλέφτες, τους δήλωσε ότι δεν τους θέλει, κι αυτοί ρε φίλε, όχι απλώς δεν κόφτονται, περιμένουν να περάσει η «μόδα» και/για να συνεχίσουν ακάθεκτοι το θεάρεστο έργο τους.

Ρε δεν γλιτώνετε!!!!! Δεν φεύγετε από μόνοι σας ΘΑ ΣΑΣ ΦΥΓΟΥΜΕ. Τι μας περάσατε;;;;;;;
Αρχίστε να μετράτε ώρες. Κι όταν λέμε ώρες, όχι τρόπος του λέγειν. ΩΡΕΣ!!!!!

Ένας από το πλήθος
Η ανωνυμία είναι απαραίτητη, δεν πρέπει κανείς να γίνει διάσημος.

Σχόλιο ΚΑΝΕΝΑ
Αγαπητοί Αγανακτισμένοι Έλληνες Πολίτες, οργανωθείτε στο Κίνημά σας, στο ΚΑΝΕΝΑ δηλαδή, συμμετέχετε ενεργά στα πολιτικά δρώμενα τις χώρας από τώρα και διατυπώστε τις ιδέες και τις απόψεις σας, ώστε να είμαστε έτοιμοι αύριο μέσα από τα σπλάχνα μας να αναδείξουμε τους πραγματικά Ανιδιοτελείς Ηγέτες οι οποίοι θα καταφέρουν να βγάλουν τη χώρα από τη σημερινή δυσμενή κατάσταση. 

ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΗ ΟΨΗ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΧΥΡΟ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΝΑΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Μπορείς και εσύ πλέον !!! Μην περιμένεις από το παρόν πολιτικό σύστημα καμιά πρόοδο...

  Ο καιρός  πλησιάζει που ο λαός θα πάρει τις τύχες της χώρας μας στα χέρια του !!!
  Ο καιρός πλησιάζει που όλοι μαζί, μαθητές, φοιτητές, άνδρες και γυναίκες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων,  απλοί εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, θα αποδομήσουμε την κοινοβουλευτική ασυδοσία / ασυλία / ολιγαρχία / υπεροψία / προδοσία..
 
ΚΑΛΟΥΜΕ σε συσπείρωση τον  Ελληνικό Λαό, για Δυναμική ΑΠΑΙΤΗΣΗ / ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για δραστική μείωση των Βουλευτών και των μισθών τους, των Υπουργείων, των Επιχορηγήσεων των Κομμάτων, της ΕΡΤ, της κλεψιάς, της "παγαποντιάς",  της αμοιβής του Προέδρου της Δημοκρατίας, της..... πριν από την επιβολή οποιουδήποτε πακέτου νέων μέτρων!!! 

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 6/10/2011 02:53:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Συμφωνημένες οι απεργίες για να μην μαζευτεί ο κόσμος..."

Leave a reply