Προσκύνησαν..Τούρκοι και Γερμανοί. Παράδειγμα για όλους η Πολεμική Αεροπορία μας!!! Με δυναμικό σχόλιο...


«Αστεράκια» είδαν οι Γερμανοί πιλότοι των Eurofighter Typhoon και οι Τούρκοι των F-4E 2020 Terminator, από τις απανωτές «σφαλιάρες» που έφαγαν από την 343 Μοίρα «Αστέρι» της 115 Π.Μ. του Tactical Leadership Programme (TLP), που διεξήχθη στο αεροδρόμιο του Albacete της Ισπανίας από τις 2 μέχρι τις 27 Μαΐου 2011.
Έχασαν όλες τις αερομαχίες από τα τέσσερα ελληνικά F-16 Block 52+,και οι δύο Έλληνες πιλότοι αναδείχθηκαν οι κορυφαίοι πιλότοι της άσκησης.Κάτι που κάνει πιο εντυπωσιακό το επίτευγμα: Η 343 είναι Μοίρα με ειδίκευση στις αποστολές SEAD, δηλαδή καταστολής αεράμυνας. Οι γερμανικές, ισπανικές και γαλλικές μοίρες που κατανίκησε είναι ειδικευμένες Μοίρες σε αποστολές αέρος-αέρος!
Τουλάχιστον κάποιος "παίρνει πίσω" το αίμα του ελληνικού λαού που του έχουν ρουφήξει οι γκαουλάϊτερ της τρόϊκας, της Γερμανίας προεξαρχούσης.
Αυτό που εντυπωσίασε τους ξένους είναι ότι τα ισπανικά και γερμανικά Eurofighter Typhoon δεν είχε καμία ελπίδα απέναντι στα ελληνικά F-16, παρά το γεγονός ότι θεωρητικά διέθεταν καλύτερο ραντάρ και έκαναν χρήση της υπερηχητικής ταχύτητας χωρίς την χρήση μετακαυστήρα. Για τα τουρκικά αεροσκάφη δεν το συζητάμε: Μόλις ερχόντουσαν σε επαφή ραντάρ με τα ελληνικά μαχητικά ήταν «kill» με συνοπτικές διαδικασίες!
«Αυτό είναι δαίμονες δεν είναι πιλότοι» σχολίασε Ισπανός συνάδελφός τους κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας, όπου φυσιολογικά, μετά απ’όλα αυτά. ο πρώτος και ο δεύτερος πιλότος ολόκληρης της άσκησης (συνολικά ψηφίζονται τρεις) εκλέχθηκαν από την ελληνική ομάδα! Μάλιστα τους ψήφισαν ακόμα και οι Τούρκοι, αφού δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς.
Τα στελέχη της 343Μ κατέκτησαν την πρώτη θέση σε ρόλο Εναέριας Υπεροχής (Air to Air), ενώ σε αποστολές Καταστολής Εχθρικής Αεράμυνας-Suppression Enemy Air Defense (SEAD) εκτέλεσαν με απόλυτη επιτυχία και ακρίβεια βολές Harm εξουδετερώνοντας όλους τους στόχους που τους είχαν ανατεθεί σε όλες τις αποστολές που έλαβαν μέρος.
Ένα ακόμα εντυπωσιακό στοιχείο: Δεν συμμετείχαν σε όλες τις ασκήσεις, λόγω της αναγκαστικής καθήλωσης για διερεύνηση του ριναίου σκέλους τους, αφού στην ίδια χρονική περίοδο είχαμε το ατύχημα στον Άραξο. Πρώτος και κατακτητής του τίτλου «The Warrior of the TLP Course» ο υποσμηναγός Χαράλαμπος Νίκου και  δεύτερος ο σμηναγός Λουκάς Θεοχαρόπουλος, ενώ και ο τρίτος θα έβγαινε Έλληνας, αλλά για ευνόητους λόγους εκλέχθηκε ένας Πολωνός.
Στην εκπαιδευτική σειρά συμμετείχαν αεροπορικές δυνάμεις από: τη Γαλλία τέσσερα Mirage 2000 και δύο Alpha Jet, την Πολωνία τέσσερα F-16 και τέσσερα Mig-29, τη Γερμανία δύο Eurofighter και δύο Tornado, το Ηνωμένο Βασίλειο δύο Hawk, την Ισπανία δύο Eurofighter και την Τουρκία δύο F-4E. H Ιταλία διέθεσε δύο αεροσκάφη, ένα ελικοφόρο και ένα Ηλεκτρονικού Πολέμου.
Σκοπός του προγράμματος είναι η εκπαίδευση των Ιπταμένων του ΝΑΤΟ στη συγκρότηση και την ηγεσία μικτών σχηματισμών (COMAO) καθώς και η εξοικείωση και συνεργασία όλου του προσωπικού που υποστηρίζει τέτοιου είδους αποστολές, σύμφωνα με τα Νατοϊκά πρότυπα και διαδικασίες. Εκτελέσθηκαν αποστολές AI, OCA, Slow Mover Protection/Attack, TST, DEAD, No Flying Zone, CAS, PR και CSAR ημέρας και νύχτας.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΧΟΛΙΟ

Είναι λυπηρό να διαπιστώνεις την πλύση εγκεφάλου που έχει επιβάλει το σύστημα στον Ελληνικό Λαό από το 1974 μέχρι σήμερα.
Λέγοντας σύστημα εννοώ τις πολιτικές ηγεσίες των κομμάτων , τα ΜΜΕ, Ηγεσίες συνδικαλιστικών  Οργανώσεων  κλπ. που εργάσθηκαν συστηματικά και με συνέπεια για να αποδυναμώσουν τους τρείς πυλώνες του Έθνους που είναι η ποιότητα και το σθένος του Λαού, η Οικονομία και οι Ένοπλες Δυνάμεις.
Τα δύο πρώτα τα έχουν καταφέρει.
 Ο Ελληνικός Λαός ακολούθησε τους ηγέτες του σε μία ηθική κατρακύλα, που ποτέ άλλη φορά δεν γνώρισε το Έθνος. Μεγάλα ποσοστά των διεφθαρμένων, απάτριδων, των κομματικά οξειδωμένων και συναλλασσομένων……
Η οικονομία στον πάτο, βασικά χάρις στους κλέφτες και απάτριδες πολιτικούς, πάντα όμως Έλληνα Δημοκράτη με την βοήθεια σου.
Παρά τους λιβέλους που εκτοξεύουν τα ελεεινά ΜΜΕ , παρά την προσπάθεια κομματικοποίησης των Ενόπλων Δυνάμεων, παρά την περικοπή των κονδυλίων για την συντήρηση και τον εφοδιασμό σε καύσιμα των αμυντικών συστημάτων, οι Ένοπλες Δυνάμεις, εργάζονται μεθοδικά, μακριά από το βρώμικο σύστημα που εν ονόματι της Δημοκρατίας κατατρώγει τις σάρκες της Ελλάδος.
Αλήθεια, εσύ ανώνυμε Δημοκράτη, είσαι πράγματι Δημοκράτης? 
Τι έκανες για την Δημοκρατία? 
Τήρησες τους νόμους? 
Σεβάστηκες τον συνάνθρωπό σου? 
Θυσίασες από τον ελεύθερο χρόνο σου για το καλό του συνόλου, της Πατρίδος.?
Θυσίασες την άδεια σου, την καλοπέραση σου, την νιρβάνα που ζούσες σε ένα κόσμο χωρίς κανόνες, χωρίς υπευθυνότητα και σεβασμό στον συνάνθρωπο?

Σε γνωρίζω από την όψη και τον τρόπο που συναλλάσσεσαι. Το μυαλό σου είναι στην κοπάνα, στις αρπαχτές και στο πως θα ξεγελάσεις το σύστημα.
Αγαπητό Λαμόγιο, που υπομάλης κρατάς κάποια δημοκρατική.. φυλλάδα της παγκοσμιοποίησης, που ζητάς από τους άλλους να σέβονται τις αρχές της Δημοκρατίας τις οποίες δεν τις γνωρίζεις, τι έχεις προσφέρεις εσύ για τη Δημοκρατία?
Λαμόγιο, σε συμφέρει να είναι όλα λάσκα, γιατί έτσι μπορείς να κρύβεσαι, γιατί έτσι μπορείς να κλέβεις, δεν θέλεις νόμους και κανόνες, δεν θέλεις δικαιοσύνη και αξιοκρατία γιατί αυτά σε πνίγουν και αποκαλύπτουν την γύμνια σου.
Εσύ είσαι η αιτία που υποφέρει αυτή τη στιγμή ο Ελληνικός Λαός. Εσύ η αιτία που η γιαγιά, ο γνωστός με την προτροπή σου ψήφισε αυτόν με τον οποίον συναλλάσσεσαι, αυτούς που ξεπουλούν την Ελλάδα.

Ξέρεις τι σημαίνει πολιτική Χούντα? 
Πολιτική Χούντα σημαίνει ομάδα απάτριδων και διεφθαρμένων πολιτικών που με τη βοήθεια του διεφθαρμένου οικονομικού κατεστημένου και των ανεγκέφαλων οπαδών τους, εναλλάσσονται στην εξουσία χωρίς να είναι πρακτικά εφικτή η συμμετοχή άλλης πολιτικής Δυνάμεως

Αν αυτή τη στιγμή η Ελλάδα αντέχει είναι γιατί αυτοί που εσύ τόσο αβίαστα ονομάζεις καραβανάδες, έχουν μέσα τους τον Σεφέρη, την Πατρίδα, την περηφάνια να μη αφήσουν τους Έλληνες να γίνουν ποτέ δούλοι.
Δεν είναι ποτέ αργά να βοηθήσεις, σήκω να διώξουμε τους προδότες

Στέργιος

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 6/10/2011 05:58:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Προσκύνησαν..Τούρκοι και Γερμανοί. Παράδειγμα για όλους η Πολεμική Αεροπορία μας!!! Με δυναμικό σχόλιο..."

Leave a reply