Ο ΓΑΠ στη NET FM!!! Μερικά Ενδιαφέροντα Ερωτήμτα Πολιτών. ΣΤΕΙΛΤΕ μας τα δικά σας!!!


Αγαπητοί  Έλληνες Πολίτες στείλτε μας τα ερωτήματα που υποβάλλατε προς τον ΓΑΠ ώστε αυτά να είναι καταγεγραμμένα σε βάση δεδομένων για να γνωρίζουν άπαντες τι ερωτά σήμερα ο προδομένος αλλά ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ για όλα Ελληνικός Λαός. 
ΚΑΝΕΝΑΣ


ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 


Κυρίες και Κύριοι
Ο Πρωθυπουργός θα απαντήσει μεθαύριο στην ΕΡΤ ,στα ερωτήματα των Ελλήνων πολιτών.
Ήδη έχω υποβάλλει δύο ερωτήματα και δεν μπορώ να υποβάλω άλλα.
ΕΡΩΤΗΣΗ
Αν μπορούσα, τα ερωτήματα που θα υπέβαλα είναι τα παρακάτω:
1.     Πόσα χρήματα έχετε δαπανήσει σε ΜΚΟ από 1-1-2010 μέχρι σήμερα? Η ΣΔΟΕ έχει κάνει κανένα έλεγχο? Η ΕΥΠ έχει κάνει κανένα έλεγχο για να ιδεί αν τα χρήματα που έρχονται από το Εξωτερικό προορίζονται για την αποσταθεροποίηση της Δημοκρατίας και της Εθνικής μας ανεξαρτησίας?
2.     Κύριε Πρωθυπουργέ, το μνημόνιο, όπως γνωρίζετε, είναι αντικανονικό. Οποιαδήποτε εκποίηση της Εθνικής μας περιουσίας είναι άκυρη. Γιατί δεν τα θέτετε τα παραπάνω σε δημοψήφισμα ? Ήδη σχετική διαμαρτυρία –θέση, 300.000 πολιτών προωθείται στην Ε.Ε
3.    Κύριε πρωθυπουργέ, ορισμένα περιοδικά ομιλούν για κρυφές συνομιλίες σας που σχετίζονται με την απεμπόληση της Εθνικής μας κυριαρχίας. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τα Εθνικά μας θέματα?
4.    Κύριε πρωθυπουργέ, υπάρχει διάχυτη η γνώμη ότι οι περικοπές μισθών και συντάξεων γίνεται μόνο στα μεσαία και κατώτερα στρώματα, βασικά για να καμφθεί το ηθικό τους, ενώ η σπατάλη συνεχίζεται. Αρχίσατε με ένα μικρό και ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα, σήμερα έχετε πενήντα υπουργούς και υφυπουργούς, εκατοντάδες συμβούλους, ξοδεύεται τα χρήματα μας σε ταξίδια που δεν ενδιαφέρουν την Ελλάδα, για σύνταξη μνημονίων χωρίς να μας ρωτήσετε για αυτά, ήδη ένα δις θα μας στοιχήσουν τα μνημόνια για τα οποία δεν σας έκαναν σκόντο. Συνεχώς αυτοαναιρείσθε, δίδετε την εντύπωση ότι το κάνετε ξεπίτηδες για να προκαλέσετε αβεβαιότητα και κατάθλιψη
5.    Κύριε πρωθυπουργέ συναντήσατε τον κύριο Σόρος στο Πεντελικό?  Τι συζητήσατε?
6.    Κύριε πρωθυπουργέ σε πόσες ΜΚΟ συμμετείχατε και συμμετέχετε? Από ποιους χρηματοδοτούνται?
7.    Κύριε Πρωθυπουργέ γιατί δεν λαμβάνετε μέτρα ώστε να γνωρίζετε έγκαιρα αν θα μείνετε ή όχι από χρήματα?
8.    Κύριε πρωθυπουργέ, δεν καταλαβαίνω πως εννοείται την λέξη πατριωτισμό?
9.    Λέγεται ότι ο Μίκης Θεοδωράκης θα πάει στη Κίνα να ζητήσει μακροπρόθεσμο δάνειο για να βγούμε από το μνημόνιο. Γιατί δεν το κάνατε και εσείς?
10. Κύριε πρωθυπουργέ ξοδεύετε τόνους κηροζίνης για ΝΑΤΟΙΚΕΣ ασκήσεις, αλλά δεν αφήνεται την πολεμική αεροπορία να καλύψει το Αιγαίο. Μήπως πρόκειται για Εθνική μειοδοσία?
11.   Κύριε Πρωθυπουργέ κατηγορείσθε ότι είσθε σε διατεταγμένη υπηρεσία και ότι ο εργοδότης σας είναι η παγκοσμιοποίηση . Στο διαδίκτυο αναφέρουν ότι θα πάρετε 2,5. δις Ευρώ για το ξεπούλημα και διάλυση της Ελλάδος. Ο αντιπρόσωπος του Λαού, Βουλευτής κος Καμένος σαν ονόμασε Broker . Περίμενα να του υποβάλλεται  μήνυση ή να παραιτηθείτε. Δεν φοβάστε για την ζωή σας?
12.  Κύριε πρωθυπουργέ, μόλις αναλάβατε την Κυβέρνηση δείξατε τις προθέσεις να καταστρέψετε την οικονομία (κατάργηση του Υπουργείου Ναυτιλίας) και βάλατε τις βάσεις για την αυτονόμηση των περιφερειών (Καλλικράτης) . Εσείς το σκεφθήκατε ή οι ξένοι σύμβουλοι σας?
13.  Κύριε Πρωθυπουργέ, η Κυβέρνηση σας μας κατέστρεψε. Ένα πρόβλημα χρέους που είναι ίδιον όλων των Χωρών της Ε.Ε , εσείς το κάνατε ταμπέλα και μας ρεζιλέψατε. Σας δόθηκε η ευκαιρία να πάρετε χρήματα αλλά τα δεν τα θέλατε. Θέλατε να τα πάρετε από το ΔΝΤ για να μας στείλετε στα Τάρταρα. Πότε θα φύγετε?  Πάρτε και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.


ΕΡΩΤΗΣΗ

Κύριε Πρωθυπουργέ,
Την τετραετία που έρχεται, θα φιλοξενήσετε στην χώρα μας την ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΝΑ ΕΥΡΩΠΗΣ(SEEBRIG) . Τα δύο πρώτα χρόνια 2011-2013 Διοικητής θα είναι Σκοπιανός και την διετία 2013-2015 θα είναι Τούρκος .(Βάσει τουRotation).Τον Ιούλιο του 2015 θα αναλάβει Έλληνας.
Βάσει συμφωνίας που υπογράψατε τον περασμένο χρόνο, δώσατε το δικαίωμα στο ΝΑΤΟ να επεμβαίνει σε χώρες του ΝΑΤΟ που αντιμετωπίζουν ταραχές.
Επειδή τα μέτρα που παίρνετε και σκληρά είναι και οικονομικώς απαράδεκτα, δεν είναι απίθανο να έχουμε και εδώ ταραχές.
Παρότι ο Λαός είναι ένα καζάνι που βράζει, διατηρεί τον αυτοέλεγχο του.
Το πρόβλημα είναι ότι στην Ελλάδα δρουν μυστικές υπηρεσίες ξένων κρατών, οι οποίες μπορούν να ενεργοποιήσουν τρομοκρατικές οργανώσεις που υπάρχουν μέσα στους λαθρομετανάστες, όπως έπραξαν το 2008.
Το ερώτημα είναι: Είναι τυχαίο ότι Διοικητής της Ταξιαρχίας είναι Σκοπιανός τα δύο πρώτα χρόνια και Τούρκος στα υπόλοιπα δύο. Δηλαδή στη κρίσιμη περίοδο, που παίζεται το μέλλον της Πατρίδος μου, οι εχθροί μου θα είναι στο σβέρκο μου.
Πως Διοικητής θα είναι Σκοπιανός αφού η ΠΓΔΜ δεν είναι στο ΝΑΤΟ?  Ή μήπως μπήκε από την πίσω πόρτα και τα Δημοκρατικά ΜΜΕ ως και τα πατριωτικά κόμματα της Βουλής δεν το πήρανε χαμπάρι?
Μήπως είναι η Τρίτη φάση του σχεδίου, που πιθανόν δεν γνωρίζεται, που ομιλεί για κατάλυση της Εθνικής Κυριαρχίας?
Ο Ελληνικός Στρατός, σε περίπτωση που θα συμβεί αυτό, τι θα πράξει? Η ΕΥΠ το γνωρίζει? Η Παλλαϊκή Άμυνα τι γίνεται? Πήρατε και τα όπλα των Εθνοφυλάκων και μας οδηγείτε σε σφαγή?.
STERGIOS SMIRLIS


ΕΡΩΤΗΣΗ

Το παρακάτω είναι η δεύτερη ερώτηση που εστάλη στην ΕΡΤ και απευθύνεται στον Πρωθυπουργό που περιμένει ερωτήσεις από τους πολίτες.
Δεν γνωρίζω αν το διαβάσουν. Εσείς όμως το καταλαβαίνετε.Κύριε Πρωθυπουργέ,

Η NEW YORK TIMES γράφει ότι ομολογείτε ότι τα μέτρα που λάβατε θα αποτύχουν.
Το Ερώτημα είναι. Γιατί τα λάβατε? Μήπως είναι μέσα στα πλαίσια της εξαθλίωσης, ζαβλάκωμα του Ελληνικού Λαού, ώστε να περάσουν μετά εύκολα θέματα που σχετίζονται με την εκποίηση της Εθνικής περιουσίας και το ξεπούλημα των Εθνικών μας θεμάτων?

Σμυρλής Στέργιος

THE NEW YORK TIMES: Ο Έλληνας Πρωθυπουργός παραδέχεται πως το σχέδιο λιτότητας που επέβαλλε θα …αποτύχει!

Ιουνίου 12, 2011 — Λουκάς
Ο Έλληνας Πρωθυπουργός προεξοφλεί τη χρεοκοπία μας;
Ένα πραγματικά «παράξενο» δημοσίευμα των “THE NEW YORK TIMES” δίνει μια διαφορετική διάσταση σε όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο καιρό σχετικά με το μέλλον της ελληνικής οικονομίας. Το δημοσίευμα αναφέρει πως από την αρχή του έτους, έχουν γίνει μια σειρά από μυστικές συναντήσεις του Έλληνα Πρωθυπουργού με κάποιους ώστε να καταρτηστεί σχέδιο αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, χωρίς ωστόσο να επιτευχθεί κάποιο «κούρεμα».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δύο είναι τα άτομα που επεξεργάστηκαν το όλο σχέδιο και το παρουσίασαν στον κο Παπανδρέου. Ο πρώτος είναι ο Άγγλος, Stuart Holland, ειδικός στα ευρωπαϊκά οικονομικά θέματα, πρώην υψηλόβαθµο στέλεχος του βρετανικού Εργατικού Κόµµατος, όπως επίσης επί µακρόν σύµβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου. Ο δεύτερος είναι Έλληνας και ονομάζεται Ιωάννης Βαρουφάκης. Είναι οικονομολόγος και …blogger στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Παράλληλα ο κος Βαρουφάκης ήταν λογογράφος του κου Παπανδρέου από το 2004 έως το 2006.
Βλέποντας το σχέδιο των δύο ο Έλληνας Πρωθυπουργός παραδέχτηκε πως το σχέδιο λιτότητας που μας έχει επιβάλλει θα αποτύχει (!) όπότε και άναψε το πράσινο φως στους δύο να το προωθήσουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Στο όλο σενάριο, αντέδρασε ο Υπουργός Οικονομικών κος Παπακωνσταντίνου, λόγω που θεωρεί απίθανο το συγκεκριμένο σχέδιο να εγκριθεί από τη Γερμανία και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Ερώτηση.
Είναι δυνατόν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός να παραδέχεται πως το σχέδιο λιτότητας που ο ίδιος έχει ψηφίσει είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα αποτύχει;
Δηλαδή προεξοφλεί τη χρεοκοπία μας;
Λογικά, δεν θα πρέπει κάποιος από τη κυβέρνηση να απαντήσει στο δημοσίευμα των THE NEW YORK TIMES;
Και μιας και το θέμα θεωρώ πως είναι ιδιαιτέρως ανησυχητικό, παραθέτω και τον ενεργό σύνδεσμο (link) ολόκληρου του άρθρου που έχει για τίτλο: Too radical a debt plan from Greece και φέρει την υπογραφή του κου Landon Thomas.


Ο Πρωθυπουργός Γ. Α. Παπανδρέου, απαντά σε ερωτήσεις πολιτών, στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ 96,1 & 105,8 την Πέμπτη 16 Ιουνίου στις εννιά το πρωί.

Στείλτε τώρα την ερώτησή σας στην ηλεκτρονική διεύθυνσηnetfm@ert.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή διατυπώστε την καλώντας στο 210 6092580 -3.

Πέμπτη 16 Ιουνίου στις εννιά το πρωί, ο Πρωθυπουργός στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 6/14/2011 09:38:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Ο ΓΑΠ στη NET FM!!! Μερικά Ενδιαφέροντα Ερωτήμτα Πολιτών. ΣΤΕΙΛΤΕ μας τα δικά σας!!!"

Leave a reply