Yunan Beglitis… , Έλλην Μπεγλίτης…, Για να γνωρίζουμε καλύτερα τον νέο Υπουργό Εθνικής Άμυνας.


Για να γνωρίζουμε καλύτερα τον νέο Υπουργό Εθνικής Άμυνας.
EΙΡΗΣΘΩ
ΛΑΖΑΡΟΣ Α. ΜΑΥΡΟΣ
Από την εφημερίδα Σημερινή της Κύπρου της  30-11-2006!!!
Γ Ν Ω Ρ Ι Ζ Ο Υ Ν, άραγε, οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ που κατέληξαν οι δικές τους ψήφοι, με τις οποίες εξελέγη ευρωβουλευτής ο κ. Παναγιώτης Μπεγλίτης ?

Γνωρίζουν ότι από χθες Τετάρτη, 29η Νοεμβρίου 2006, απόγευμα, πανηγυρίζουν οι τουρκικές εφημερίδες, στην Τουρκία και στο κατοχικό της ψευδοκράτος στα σκλαβωμένα κυπριακά εδάφη, διότι ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ μαστίγωσε τους Ελληνοκυπρίους και τις θέσεις άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας ?

Γνωρίζουν ότι στην Ευρωβουλή, στη Μικτή Επιτροπή Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Μπεγλίτης, αναδείχθηκε σύμμαχος και φορέας της τουρκικής πολιτικής εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας ? Σύμμαχος και υποστηρικτής του κεντρικού άξονα της εν δράσει πολιτικής της κατοχικής Τουρκίας, αυτή την περίοδο στην Ε.Ε., εναντίον της ακρωτηριασμένης και ημικατεχόμενης από τον Αττίλα, Κύπρου ?

Ο Ι  Τ Ο Υ Ρ Κ Ι Κ Ε Σ εφημερίδες όπως η Μιλιέτ, η Ραντικάλ κ.ά. μαζί με τις κατοχικές Βατάν, Κούπρους, Χαλκίν Σεσί κ.ά. προβάλλουν από χθες, με τη φωτογραφία του μάλιστα, τον πασόκο «γιουνάν» (Έλληνα) ευρωβουλευτή Μπεγλίτη για τη «θαρραλέα» του στάση να εναντιωθεί στους «ρουμλάρ» (Ε/κ ρωμιούς) για την «απομόνωση» του… τουρκικού λαού. Τουρκιστί από τη Χαλκίν Σεσί, επί λέξει οι τουρκικοί πανηγυρισμοί για τον κ. Μπεγλίτη, να τους καδρώσει κιόλας αν θέλει ο ίδιος, ανάμεσα στα άλλα επιτεύγματα της σταδιοδρομίας του:

“Türkiye-AB KPK Başkan Yardımcısı Yunan Sosyalist Panagiotis Beglitis, ¨Rum vekillere sesleniyorum. Kıbrıs Türk halkı üzerindeki izolasyonları kaldırma kararını kabul etmek zorundasınız. İzolasyonların kaldırılması olmazsa olmazdır. Ön koşuldur. dedi.”.
(Μετάφραση: Ο αντιπρόεδρος της ΚΡΚ (Μικτής Ευρωπαϊκής επιτροπής))  Τουρκίας - ΕΕ Παναγιώτης Μπεγλίτης της Ελληνικής Σοσιαλιστικής, είπε: «Απευθύνομαι στους Κυπρίους Βουλευτές. Είσαστε υποχρεωμένοι να αποδεχτείτε την απόφαση για την άρση της απομόνωσης του Τουρκοκυπριακού λαού. Η άρση της απομόνωσης είναι απαραίτητη. Είναι προϋπόθεση».)

Θ Υ Μ Ο Υ Ν Τ Α Ι, άραγε, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, Ελλάδος και Κύπρου και διασποράς, ότι ο εν λόγω ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Παναγιώτης Μπεγλίτης, ήταν δεξί χέρι του κ. Γιώργου Παπανδρέου στο υπουργείο Εξωτερικών, επί της πρωθυπουργίας Κώστα Σημίτη ? Από τα ζεϊμπέκικα με τον Ισμαήλ Τζεμ ως το Σχέδιο Ανάν ?


Αν δεν τα θυμούνται όλα αυτά, ας φυλάξουν αυτή τη στήλη.
Πιθανόν, κάπου, κάποτε, να συναντήσουν σε κάποια… δεξίωση, ή προεκλογική συγκέντρωση, κάποια στιγμή, τον Yunan Beglitis, ή να δουν το όνομά του, το κόμμα του και τον αρχηγό του, σε κάποιο επόμενο ψηφοδέλτιο…
Επίσης θυμίζω ότι ο Μπεγλίτης υπήρξε ένθερμος Ανανιστής (χειρότερος του Δρούτσα) και αντι-Οτσαλανικός μέχρι τα μπούνια.
Για τους άπιστους Θωμάδες μερικές σελίδες Τούρκικων εφημερίδων σχετικές με τα παραπάνω.  Χρησιμοποιείστε google ή yahoo translate…
1. http://tumgazeteler.com/?a=1823248
2.  http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=55280
3.  http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=133014

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 6/24/2011 08:52:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 σχόλια for "Yunan Beglitis… , Έλλην Μπεγλίτης…, Για να γνωρίζουμε καλύτερα τον νέο Υπουργό Εθνικής Άμυνας."

  1. ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ BONUS!!!

    ΣΤΕΡΓΙΟΣ

  2. Μα γιατί διαμαρτύρεστε...το Γιωργάκη και λοιπούς που ήθελαν το σχέδιο Ανάν για την Κύπρο και πολλά άλλα επιζήμια για το έθνος μας, τους υπερψήφισε πρόσφατα αυτός ο λαός... Άδικα λοιπόν γεμίζουν τώρα τις πλατείες και φωνάζουν, τα θέλανε και τα πάθανε και τα παθαίνουμε κι εμείς που δεν τους ψηφίσαμε ποτέ. Ας όψονται... και να λέμε μη χειρότερα...

Leave a reply