Οι Αγανακτiσμένοι σώζουν την Ελλάδα!!!! Ο Ελληνικός Λαός παίρνει πλέον τις τύχες της χώρας μας στα χέρια του.


Η Ελλάδα σώθηκε χάρις στους ακομμάτιστους, ανεξάρτητους, θυμωμένους πολίτες που βαρέθηκαν τους «Δημοκράτες», τους «εργατοπατέρες», τους Σωτήρες, τα Μεγάλα Κανάλια, τα κουρδιστά Πορτοκάλια, τη μούργα του ΠΑΣΟΚ και των άλλων κομμάτων.
Ότι και να κάνει ο ΓΑΠ και η Μαργαρίτα φεύγουν, από την Χώρα που τους φιλοξένησε και τους άνοιξε την αγκαλιά τους.
Αυτή τη στιγμή μιλά η μούργα που λέγεται Μαγκούφης, Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, που λέει ότι όποιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν υποστηρίζει το Θεόπεμπτο ΓΑΠ, τον σωτήρα της Πατρίδος, τον μέγα Πατριώτη, είναι κατώτερος των περιστάσεων. 
Είναι πασιφανές ότι όλο το Υπουργικό Συμβούλιο είναι άχρηστο και εθνικά  επικίνδυνο.
Ο ΓΑΠ μας ξεφτίλισε διεθνώς και τώρα μας ξεπουλά. Ακούστε ο άθλιος τι κάνει και τι ζητά από τον Λαό: 
1.   Του κόβει το ήμισυ των αποδοχών και των συντάξεων.
2.   Του παίρνει την μικρή περιουσία (που μετά από χρόνια είχε φτιάξει) μέσω βαριάς φορολογίας.
3.   Θέτει βαρείς καταναλωτικούς φόρους.
4.   Του ξεπουλά τις κερδοφόρες ΔΕΚΟ.
5.   Του ξεπουλά τον ορυκτό πλούτο και τα φιλέτα Γης.
6.    Τον βγάζει σε σύνταξη στα 70 του.
7.   Τον αποκλείει από τη Δημόσια Υγεία.
8.   Συνεχίζει να υποστηρίζει αυτούς που πρόκειται να μας κυβερνήσουν μέσω ΜΚΟ.
9.   Ξοδεύει ασύστολα, ώστε η Ελλάδα να μη μπορεί να μειώσει το έλλειμμα.
10. Πνίγει κάθε οικονομική δραστηριότητα.
Όλα τα κόμματα έχουν μεγάλη ευθύνη
Η ξενοκίνητη χούντα πίνει το αίμα του Ελληνικού λαού και τώρα προσπαθεί να διαμελίσει τη χώρα.
Νέοι στόχοι του κινήματος των αγανακτισμένων:
1.   Να σώσει τις Ένοπλες Δυνάμεις από τον ΥΠΕΘΑ. Σε λίγο ο BigBrother θα προσπαθήσει να επέμβει στην Ελλάδα με απειλές των Τούρκων στο Αιγαίο. Προς τούτο πρέπει να πάει στο Πεντάγωνο και να διώξει τον Βενιζέλο.
2.   Ταυτόχρονα πρέπει να κλείσει τα φερέφωνα της Παγκοσμιοποίησης, δηλαδή το ΣΚΥ και το MEGA, που πνίγουν την αλήθεια και στηρίζουν τους εχθρούς της Πατρίδος.
Στέργιος

Σχόλιο ΚΑΝΕΝΑ
Αγαπητοί Πολίτες,
Ο Ελληνικός Λαός παίρνει πλέον τις τύχες της χώρας μας στα χέρια του.
Το αποτυχημένο πολιτικό σύστημα χθες αυτοεξευτελίσθηκε, αυτογελοιοποιήθηκε και ευτυχώς για μας αυτοκαταργήθηκε!!!
Δεν τους αντέχουμε άλλο πλέον.            ΔΕΝ αντέχουμε πλέον αυτούς που έφεραν τη χώρα στην ανυποληψία και το λαό της στην εξαθλίωση.                                          ΔΕΝ αντέχουμε πλέον το χέρι των αδίστακτων σοσια-ληστών στην τσέπη μας!!!                                                              ΔΕΝ αντέχουμε πλέον τις ίδιες φιγούρες στην οθόνη της τηλεόρασης μας. 
Δεν αντέχουμε πλέον τον ψυχοπαθή ψευτοθόδωρο που χθες υπέβαλε την παραίτησή του, το βράδυ ανήγγειλε για σήμερα τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης και τελικά?? καταφεύγει στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ....
ΔΕΝ αντέχουμε πλέον τον τραγικό Πρόεδρο της χώρας μας ο οποίος αμείβεται εν μέσω κρίσης περί τα 165.000 ευρώ παραπάνω, το χρόνο, από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ. 
ΔΕΝ αντέχουμε πλέον την τραγική φιγούρα του ΓΑΠ με τον υποχθόνιο μουστάκια Αθανασάκη στο φόντο. 
ΔΕΝ αντέχουμε πλέον την Ντόρα και το Σαμαρά να μας κάνει υποδείξεις πως θα βγούμε από την κρίση. 
ΔΕΝ αντέχουμε πλέον την αριβίστρια Δαμανάκη, τον σύγχρονο Δούρειο Ίππο,  να μας στέλνει στα ΤΑΡΤΑΡΑ μέσω της επιστροφής στη δραχμή. 
ΔΕΝ αντέχουμε πλέον τους εγκληματίες παλαιοπολιντικάντηδες και δεσμευόμαστε ότι, όταν η κατάσταση αλλάξει και γίνουμε πραγματικό κράτος  να τους καλέσουμε να μας εξηγήσουν, να λογοδοτήσουν και κυρίως να πληρώσουν!!! 

Ο Ελληνικός Λαός πλέον θα αναδείξει τους πραγματικά Ανιδιοτελείς Ηγέτες, μέσα  από τα σπλάχνα του οι οποίοι θα ανασυγκροτήσουν τη χώρα.
Μόνο ο λαός θα αφυπνίσει και να ενεργοποιήσει τις υγιείς και πραγματικά προοδευτικές δυνάμεις του τόπου, ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ  πριν να είναι πολύ αργά!!! 

Αγαπητοί Αγανακτισμένοι και αποφασισμένοι Έλληνες Πολίτες, οργανωθείτε στο Κίνημά σας, στο ΚΑΝΕΝΑ δηλαδή, συμμετέχετε ενεργά στα πολιτικά δρώμενα τις χώρας από τώρα και διατυπώστε τις ιδέες και τις απόψεις σας, ώστε να είμαστε έτοιμοι αύριο μέσα από τα σπλάχνα μας να αναδείξουμε τους πραγματικά Ανιδιοτελείς Ηγέτες οι οποίοι θα καταφέρουν να βγάλουν τη χώρα από τη σημερινή δυσμενή κατάσταση. 

Ενεργός Συμμετοχή λοιπόν για να αλλάξουμε  δυναμικά τα δρώμενα της χώρας μας.
Μπορείς και εσύ πλέον !!! Μην περιμένεις από το παρόν πολιτικό σύστημα καμιά πρόοδο...


Στείλε μας το μήνυμά σου με την δήλωση συμμετοχής και με τις ιδέες / προτάσεις / συστάσεις σου.

Ο καιρός  έφθασε και ο λαός θα πάρει τις τύχες της χώρας μας στα χέρια του !!!
Ο καιρός έφθασε και όλοι μαζί, μαθητές, φοιτητές, άνδρες και γυναίκες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων,  απλοί εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, θα αποδομήσουμε την κοινοβουλευτική ασυδοσία / ασυλία / ολιγαρχία / υπεροψία.  

ΚΑΝΕΝΑΣ

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 6/16/2011 03:31:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Οι Αγανακτiσμένοι σώζουν την Ελλάδα!!!! Ο Ελληνικός Λαός παίρνει πλέον τις τύχες της χώρας μας στα χέρια του."

Leave a reply