Με τους Αγανακτισμένους και οι Απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων. Ανακοίνωση!!!

Αρ. Πρωτ. :      208/2011
Πειραιάς 13/6/2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 13

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ  ʺΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝʺ  ΠΟΛΙΤΩΝ

 Η Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων, ως αναπόσπαστο μέρος του δοκιμαζόμενου Ελληνικού Λαού, εξ ορισμού στηρίζει αλλά και συμμετέχει στις μαζικές εκδηλώσεις αγανάκτησης και αντίδρασης.
Η συνεχής οικονομική αφαίμαξη των χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων των συμπολιτών μας, κατηγορία στην οποία ανήκουν και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, επηρεάζει μοιραία την υπόσταση και το ηθικό όλων. Αυτός είναι ο λόγος που η αγωνία μας είναι διπλή. Διότι πέρα από την εξαθλίωση υπάρχει και το υπέρτατο ζητούμενο της προάσπισης της Εθνικής κυριαρχίας της πατρίδας μας.
Η ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ., με απόλυτο σεβασμό στο Σύνταγμα και τους νόμους της χώρας μας, χαιρετίζει το ʺ κίνημα αγανακτισμένων πολιτώνʺ και καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν σε κάθε ειρηνική εκδήλωση που διοργανώνεται στα πλαίσια αυτά.
Παράλληλα δηλώνουμε ότι είμαστε στη διάθεση κάθε ʺμη χειραγωγημένηςʺ  προσπάθειας, που επεξεργάζεται θέσεις και προτάσεις, ώστε να συνδράμουμε με τις γνώσεις και την εμπειρία μας σε θέματα του γνωστικού μας πεδίου.
    Η έξοδος από την κρίση αυτή θα έρθει μόνο μέσα από την μαζική‐ενωτική έκφραση του Ελληνικού λαού.

Για την ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ.
Εμμανουήλ Σαρτζετάκης

Αξιωματικός Π.Ν. ε.α.
Πρόεδρος ΔΣ ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ.


Ο καιρός  πλησιάζει που ο λαός θα πάρει τις τύχες της χώρας μας στα χέρια του !!!
Ο καιρός πλησιάζει που όλοι μαζί, μαθητές, φοιτητές, άνδρες και γυναίκες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων,  απλοί εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, θα αποδομήσουμε την κοινοβουλευτική ασυδοσία / ασυλία / ολιγαρχία / υπεροψία.  
Περισσότερα: http://kanena2010.blogspot.com/2011/06/blog-post_12.html

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 6/15/2011 09:59:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Με τους Αγανακτισμένους και οι Απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων. Ανακοίνωση!!!"

Leave a reply