Δεν δείνουν δεκάρα για τις Ένοπλες Δυνάμεις!!!!


Σχόλιο ΚΑΝΕΝΑ
Ένας από τους βασικούς στόχους του κινήματος είναι η δημιουργία συγχρόνων αξιόπιστων, δυνατών και ευέλικτων Ενόπλων Δυνάμεων για την απόλυτη διασφάλιση της Εθνικής Ανεξαρτησίας και Εδαφικής Ακεραιότητας.

Οι παλαιοπολιτικάντηδες ακάθεκτοι συνεχίζουν το "χαβά" τους και σαν να μη συμβαίνει τίποτα στη χώρα μας μοιράζονται ανενόχλητοι αξιώματα και παίζουν χωρίς ντροπή στο θέατρο του παραλόγου!!!!
Αγαπητοί αγανακτισμένοι αλλά αποφασισμένοι Έλληνες Πολίτες, δεν νομίζετε ότι πλέον έφθασε ο καιρός ο λαός να πάρει τις τύχες της χώρας μας στα χέρια του?
Δεν νομίζετε ότι έφθασε ό καιρός για σκληρό αγώνα ώστε,  ΚΑΝΕΝΑ πρόσωπο της μεταπολιτευτικής περιόδου που είχε θέση Υπουργού, Υφυπουργού, Γενικού Γραμματέα, Διευθυντή ΔΕΚΟ, και λοιπών εξουσιών, δεν μπορεί να συμμετέχει με κάθε είδους δημόσιο αξίωμα / εξουσία στην νέα πορεία της χώρας?

Δισεκατομμύρια ευρώ του Ελληνικού Λαού δίδονται σε ΜΚΟ, δηλαδή σε μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, το 95% των οποίων όχι μόνο δεν εξυπηρετούν σε κανένα σκοπό αλλά είτε υποσκάπτουν τα θεμέλια του Έθνους ή χρηματοδοτούν και κάνουν πλούσιους πολλούς προσκυνημένους.
Τα χρήματα αυτά βγαίνουν από το στέρημα του Ελληνικού Λαού, δεν φορολογούνται δεν ελέγχονται και είναι κοινό μυστικό ότι με τα χρήματα αυτά αποσαθρώνεται το παλαιό οικοδόμημα του κράτους και θεμελιώνεται η παγκοσμιοποίηση.
Χρήματα δεν υπάρχουν για να γίνεται η συντήρηση των Πολεμικών Αεροσκαφών, τα οποία σιγά - σιγά καθηλώνονται στο έδαφος, αλλά υπάρχουν για την ΜΚΟ της Μαργαρίτας Παπανδρέου και άλλων επωνύμων που με κομψό τρόπο πίνουν το αίμα του Ελληνικού Λαού.
Σε λίγο καιρό θα έλθει η D ημέρα, όπου η Ελλάς θα διαλυθεί και οι περιφέρειες του Καλλικράτη ή θα αυτονομηθούν ή θα προσαρτηθούν στην Αλβανία, Σκόπια, Τουρκία.
Μία νέα καταστροφή επέρχεται που εκτός από τα δεινά που φέρει αυτή καθεαυτή η παγκοσμιοποίηση για τη χώρα μας, θα σημάνει την διάλυση της , τον ξεριζωμό και τη διασπορά εκατομμυρίων Ελλήνων στις πέντε ηπείρους.
Η ειρωνεία είναι ότι μιλάνε για συνταξιοδοτικά δικαιώματα αλλά δεν λένε ποιο κράτος θα μας τα δίνει, πόσα θα δίνουν και πότε θα μας τα δίδουν.
Από σήμερα επιχειρείται η τελευταία φάση του δράματος, η διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεων, του πλέον αυθεντικού κομματιού του Ελληνικού Λαού, τις οποίες συστηματικά επί τριάντα επτά χρόνια τις ξεσκίζουν όλες οι Δημοκρατικές Δυνάμεις της Παγκοσμιοποίησης.

Ελληνικέ Λαέ δεν είσαι άμοιρος ευθυνών, απόλαυσε το Δημοκρατικό σου δικαίωμα να ψηφίζεις αυτούς που σου επιβάλλουν.

Είσαι ο κυρίαρχος Λαός που οι Κυβερνήσεις σου αποφασίζουν για σένα χωρίς να σε ρωτάνε.
Στέργιος

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 6/17/2011 10:31:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Δεν δείνουν δεκάρα για τις Ένοπλες Δυνάμεις!!!!"

Leave a reply