Όταν αρχίζει η φθορά της ισχύος…

Του κ. Νίκου Χριστοδουλόπουλου
Αντιστρατήγου ε.α.


Κύριε Πρωθυπουργέ,

Δυστυχώς, αυτό συμβαίνει και σε σας προσωπικά αυτές τις ημέρες.

«Καταλάβατε» την εξουσία με ψεύτικες υποσχέσεις και δελεαστικά συνθήματα προς το ελληνικό λαό, που και αυτός δυστυχώς σας πίστεψε και σας έδωσε την ψήφο του απλόχερα , κατακρημνίζοντας το μέχρι τότε κυβερνών κόμμα και αναγκάζοντας τον Κώστα Καραμανλή να παραιτηθεί από την αρχηγία και ο λαλίστατος μέχρι τις εκλογές του 2009, να βυθισθεί έκτοτε σε μια περίεργη σιωπή.

Και μετά από συνεχείς αποτυχίες βυθίσατε τον ελληνικό λαό σε κατάθλιψη και μιζέρια με αποτέλεσμα τη σημερινή κατάσταση που κανείς δεν γνωρίζει που θα οδηγήσει.

Δεν γνωρίζω ποιοι σας συμβουλεύουν και τι σας καθοδηγούν να πράξετε. Ένα μόνο ξέρω. Ότι η κατάσταση αυτή δεν «μαζεύεται», διότι ο λαός μετατρέπεται σε μάζα.

Και όταν έχουμε μάζα, τα πράγματα είναι σαν τον ασκό του Αιόλου, που όταν ανοίγει κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει τις ζημιές και τις καταστροφές που θα συντελεσθούν.

Αυτά που λέτε περί πανεθνικής προσπάθειας και λοιπές μεγαλοστομίες δεν τα πιστεύει πλέον ο κόσμος και σας γυρίζει όχι μόνο τη πλάτη, αλλά σας απονέμει απλόχερα τα παράσημα της ανοικτής παλάμης συνοδευόμενα από νεράντζια και λοιπά αντικείμενα.

 Και σεις κ. Σαμαρά,

Αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Μην βιάζεσθε να κυβερνήσετε. Έχετε καιρό μπροστά σας και προ πάντων βοηθείστε να ξεπερασθεί η κρίση, τόσο η πολιτική όσο και οικονομική. Μην έχετε την εντύπωση ότι αν αναλάβετε ακόμη και σήμερα την εξουσία, τα πράγματα θα είναι όλα ρόδινα για σας.

Το βαθύ κράτος του ΠΑΣΟΚ (οι συνδικαλιστές δηλαδή) που τώρα απλά κουνάει το δακτυλάκι του, θα το βρείτε απέναντί σας  κουνώντας τις γροθιές του και θα ξεσηκώνουν τον κόσμο που δυστυχώς θα υπακούει.

Πιστεύω ότι αυτό το γνωρίζετε πολύ καλά και εξ αυτού μάλλον πηγάζει η ατολμία σας να ζητήσετε άμεσα εκλογές, παρότι οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις σας δίνουν εκλογικό προβάδισμα.

Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί «μικροί και μεγάλοι», καθίστε γύρω από ένα τραπέζι, και αποφασίστε να βγάλετε τη χώρα από τη κρίση ειρηνικά και με σύνεση, πριν σας βγάλει ο κόσμος με βία από τη χώρα, διότι όταν η  όταν αρχίζει η φθορά της εξουσίας, τότε όλα καταρρέουν ολοκληρωτικά.

Και δυστυχώς η φθορά άρχισε προ πολλού.

Πηγή

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 6/21/2011 02:33:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Όταν αρχίζει η φθορά της ισχύος…"

Leave a reply