Χιονιάς, Moody's και Νταβούτογλου σκυλεύουν στο πτώμα της Ελλάδος....Από αναγνώστη του ιστολογίου.
Χιονιάς, υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδος και Νταβούτογλου, ενέσκηψαν, ορμητικοί και ακάθεκτοι, καθορίζοντας και σηματοδοτώντας εξελίξεις επικίνδυνες για το μέλλον της χώρας.
Ο χιονιάς αψύς και ορμητικός παρέλυσε την ήδη εγκαταλελειμμένη και παραδομένη χώρα στην τύχη της, με αποτέλεσμα να διαφανεί ξεκάθαρα η αδυναμία συντονισμού, επεμβάσεως και διοικήσεως της χώρας.
Ο οίκος Moody's υποβιβάζοντας σημαντικά  την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας, θέτει εν αμφιβόλω την αξιοπιστία της, δρομολογώντας δυσμενείς εξελίξεις για το μέλλον της και επιτρέποντας σε πολλούς να διαχειριστούν την κατάσταση κατά το δοκούν, εις βάρος της χώρας.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά καταφτάνει και ο κ. Νταβούτογλου, εξαιρετικός επισκέπτης και διαμορφωτής της Εξωτερικής μας πολιτικής δια των υποδείξεών του, ο οποίος ως άλλος χιονιάς, θα διατρέξει την Ελλάδα και κυρίως την Θράκη, υποδηλώνοντας το ενδιαφέρον της Άγκυρας για τον τόπο και διαμορφώνοντας συγχρόνως ερείσματα και βάσεις θέσεων της πολιτικής της Τουρκίας εις βάρος των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, στηρίζοντας αυτά επάνω στα χαλάσματα μιάς αξιοθρήνητης εξωτερικής πολιτικής, φοβικής, υποχωρητικής, ανερμάτιστης, ελεγχόμενης και κατευθυνόμενης.
Μετά από όλα αυτά, πώς να ενατενίσει κανείς με αισιοδοξία το μέλλον της Ελλάδας, μιάς χώρας υπόδουλης του ΔΝΤ και των πιστωτών της, αλλά και των «φίλων» της, που ευκαιρίας δοθείσης σκυλεύουν στο πτώμα της…..    


Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 3/09/2011 10:22:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Χιονιάς, Moody's και Νταβούτογλου σκυλεύουν στο πτώμα της Ελλάδος...."

Leave a reply