Ο Καντάφι, η δημοκρατική Δύση και η Αφρική μια γιορτή του πόνου… που πλησιάζει τη χώρα μας!!!


Τώρα ο ΠΟΝΟΣ πλησιάζει όλο και περισσότερο προς τη χώρα μας,  μετά την απόφαση ΓΑΠ για αναβαθμισμένη συμμετοχή, για πρώτη με επιθετικά μέσα, της  "αδύναμης" χώρας μας στις επιχειρήσεις της αυτοκρατορίας της παγκοσμιοποίησης / "Νεοταξικού Καρτέλ", εναντίον της Λιβύης.
Η σπουδή του Σαρκοζί να αρχίσει τις επιθέσεις εναντίον τις Λιβύης καταδεικνύει πεντακάθαρα τους τυχοδιωκτικούς σκοπούς του και επιβεβαιώνει ότι η τρέλα δεν πάει στα βουνά αλλά χτυπάει δικτάτορες, προέδρους και πρωθυπουργούς της "πολιτισμένης" Δύσης!!!  
Η αναβαθμισμένη πλέον συμμετοχή μας εναντίον του Καντάφι είναι πολύ πιθανό να μας μετατρέψει σε μέρος του προβλήματος αστάθειας  της ευρύτερης περιοχής της Μέσης Ανατολής και της Βορείου Αφρικής, αλλά και στην οριστική αλλαγή της εθνολογικής σύνθεσης του πληθυσμού της χώρας μας με την αθρόα είσοδο χιλιάδων  μεταναστών από τις εν λόγω περιοχές και την περαιτέρω οικονομική εξαθλίωση πολλών κοινωνικών ομάδων.  

ΚΑΝΕΝΑΣ


Τα πετρέλαια θέλουν. Δεν τους έπιασε κόψιμο τους δυτικούς τώρα, ούτε για τους Λίβυους, ούτε για τις ελευθερίες τους και τα δημοκρατικά τους δικαιώματα, ούτε καν αν ζουν ή αν πεθαίνουν.
Κι έτσι παρακολουθούμε τον ηγέτη (τρομάρα του) της Σοσιαλιστικής Διεθνούς (τρομάρα της) και πρωθυπουργό μας (τρομάρα μας) να στέλνει μαχητικά αεροπλάνα της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας, από αυτά που όταν τα παραγγείλαμε κονόμησαν όλοι μα όλοι οι βρωμύλοι οι δικοί μας και οι δικοί τους,  ενάντια στον στρατό του Καντάφι, επίσης επιφανούς και μη εξαιρετέου μέλους της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Σε ένα επικίνδυνο πολεμικό παιχνίδι που ξεκίνησαν να παίζουν οι διεθνείς εγκληματίες στην γειτονιά μας, και που ανάγκασαν και την ταπεινωμένη χώρα μας να πάρει μέρος. Την χώρα μας που έχει να πολεμήσει με αφρικανό από την εισβολή του Ιμπραήμ στην Πελοπόννησο το 1825. Ολα τα τραγελαφικά μαζί. Ενα τσίρκο του φόνου και του κέρδους.
Ολοι αυτοί οι ευαίσθητοι κυβερνήτες της δύσης δεν έβγαλαν τσιμουδιά όταν το 1994 οι Χούτου έσφαξαν 1.500.000 Τούτσι στην Ρουάντα . Πήραν τον ΟΗΕ τους, το παιδί για όλες τις βρωμοδουλειές τους, και αποχώρησαν από την Ρουάντα, την ώρα της μεγάλης σφαγής, την οποία φυσικά και μπορούσαν να αποτρέψουν με χίλιους τρόπους. Αλλά δεν ήθελαν. Δεν τους ένοιαζε πρέπει να πω για νάμαι και δίκαιος. Κι έτσι 1.500.000 άνθρωποι, αφέθηκαν από τους δυτικούς ηγέτες (που να στοιχειώσουν οι νύχτες τους), να σφαγιαστούν. Κι έκρυψαν και το αίμα των αθώων από τις οθόνες μας.
Αυτοί οι ηγέτες της δύσης που φυσικά και “έκαναν μόκο” σε κάθε παρανομία και έγκλημα των δυτικών μεγαλο-εταιριών στην Αφρική.  Τότε που η Shell, που ρουφάει το πετρέλαιο και το αίμα της Νιγηρίας με το καλαμάκι, γενοκτονούσε την φυλή των Ogoni (δώσαν στους Ogoni ένα Νόμπελ για παρηγοριά, Λογοτεχνίας ή Ειρήνες θα σας γελάσω) το 1990.
Αυτοί οι ηγέτες της δύσης που επέτρεψαν στις φαρμακευτικές τους να κάνουν το πιο χοντρό παιχνίδι με την υγεία των αφρικανών και να απομυζούν τα συστήματα υγείας και των πιο εξαθλιωμένων αφρικανικών χωρών. Που ευλόγησαν τις πωλήσεις των χαλασμένων και ακατάλληλων παιδικών τροφών των εταιριών τροφίμων τους. Που κατέκλεψαν τον πλούτο των αφρικανικών εθνών.
Αυτοί οι ηγέτες της δύσης που είναι υπεύθυνοι για κάθε λιμό (πείνα) και για κάθε λοιμό (αρρώστια) για κάθε λειψυδρία, και για κάθε πουλημένο δικτάτορα που πήρε την εξουσία σε αφρικανική χώρα.  Από την άγρια εκμετάλλευση της αποικιοκρατίας των Γάλλων, των Βέλγων, των Άγγλων και των Ολλανδών (το αυγό του φιδιού) πέρασαν τον ωκεανό αυτό του πόνου, την Αφρική, στην φρίκη των δικτατόρων τους, και των εμφυλίων τους.
Ούτε που μπορούμε να φανταστούμε τα υπερκέρδη των δυτικών ψυχασθενών από τις πωλήσεις όπλων σε αυτές τις αφρικανικές σφαγές, όπου παιδάκια εκπαιδεύονταν να σκοτώνουν από την πιο τρυφερή ηλικία. Ούτε ίσως που ακούσαμε ποτέ πως για τους αφρικανούς ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος έχει ήδη γίνει.  Ένας πόλεμος στον οποίο πήραν μέρος 25 στρατοί και άφησε πίσω του 5.000.000 νεκρούς.
Όλα για το κέρδος των δυτικών.  Το κέρδος!!! .
Βγάζουν κέρδος από κάθε ανθρώπινο πλάσμα που τυραννιέται να επιβιώσει στην Αφρική, εδώ και ενάμισι αιώνα.  Και κρατούν ολόκληρη ήπειρο μόνιμα κάτω από ένα δις πληθυσμό την ώρα που στις άλλες ηπείρους, εκτός από την γερασμένη Ευρώπη, η πληθυσμιακή έκρηξη είναι στο φόρτε της.
Η Αφρική εδώ και δυο αιώνες είναι κάτω από 1 δις ανθρώπους. Για  το κέρδος.

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 3/20/2011 10:47:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Ο Καντάφι, η δημοκρατική Δύση και η Αφρική μια γιορτή του πόνου… που πλησιάζει τη χώρα μας!!!"

Leave a reply