Μείωση επιτοκίων 1% και επιμήκυνση 7,5 ετών εξασφάλισε η Ελλάδα στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.

Καιρός να δοξάσουμε τον ήρωα σωτήρα μας...
Τη μείωση των επιτοκίων κατά μια μονάδα και την αύξηση του χρονικού ορίου για την απόσβεση των δανείων στα 7,5 χρόνια ήταν τα κέρδη που αποκόμισε η Ελλάδα από τη Σύνοδο Κορυφής. 
Η συμφωνία που επετεύχθη στις Βρυξέλλες αναμένεται να έχει οφέλη για την Ελλάδα και θετικό αντίκτυπο στις αγορές.
Η επιμήκυνση των χρονικών ορίων για την απόσβεση των δανείων στα δέκα χρόνια, σημαίνει ότι η τελευταία δόση που θα λάβει η χώρα θα εξοφληθεί το 2023.
Με τη μείωση του επιτοκίου κατά 1%, δηλαδή από το  
5,2% σε 4,2% η Ελλάδα κερδίζει, μας λένε όλοι πλέον πανηγυρικά!!!, ένα ποσό που φτάνει στα 6 δισ. ευρώ, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξει στο μέλλον περαιτέρω μείωση των επιτοκίων δανεισμού.
Κανείς όμως δεν μας λέει με τι επιτόκιο δανείζεται ο "Κερδοσκοπικός Μηχανισμός της ΕΕ" , πόσα δις ευρώ θα βγάλουν τελικά οι Ευρωπαίοι φίλοι μας και οι δικοί μας πολιτικάντηδες τελικά και κανείς μα κανείς δεν μας λέει ότι και πάλι το επιτόκιο αυτό είναι ακόμα μεγαλύτερο από το επιτόκιο του ΔΝΤ...Και σύ εργαζόμενε σκληρά Έλληνα Πολίτη ζήσε με τα 700 ευρώ.. εσύ συνταξιούχε κακώς κατάλαβες ότι ανάλογα με το τι πλήρωνες θα είχες και την σύνταξή σου...οι σοσια-ληστές βλέπεις σου βάλανε χέρι στην τσέπη σου..
Όλοι μαζί δυνατά να αποδομήσουμε την κοινοβουλευτική ασυδοσία /ασυλία / ολιγαρχία/υπεροψία, εκτός εάν εσύ τους εξουσιοδότησες να επιδοτούν  Ρ/Φ σταθμούς, Μ.Κ.Ο., κόμματα, Μέγαρα Μουσικής, να προσλαμβάνουν τους κολλητούς τους, να πληρώρουν τους διάφορους τυχάρπαστους επόπτες του ΔΝΤ, κλπ

ΚΑΝΕΝΑΣ 
Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 3/12/2011 11:31:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Μείωση επιτοκίων 1% και επιμήκυνση 7,5 ετών εξασφάλισε η Ελλάδα στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ."

Leave a reply