Διαπραγματευόμαστε και τα νησιά μας με την Τουρκία;

ΛΑΕ προχώρα. 
Απαίτησε ΟΛΑ στη Φόρα τώρααα!!
ΚΑΝΕΝΑΣ
Απαντήσεις ζητά η ΝΔ, από τον πρωθυπουργό αλλά και από τον Υπουργό Εξωτερικών, Δημήτρη Δρούτσα, σχετικά με το τι συζητείται στις διερευνητικές επαφές Ελλάδας-Τουρκίας αλλά και για το ακριβές περιεχόμενο της συνάντησης Παπανδρέου – Ερντογάν στο Ερζερούμ, μετά τις δηλώσεις του Αντιπροέδρου της Τουρκικής Κυβέρνησης και Υπουργού Επικρατείας Μπουλέντ Αρίντς, περί εξελισσόμενης διαπραγμάτευσης ακόμη και νησιών του Αιγαίου, μαζί με το θέμα των χωρικών υδάτων και του FIR.

Όπως επισημαίνει ο αρμόδιος τομεάρχης, Πάνος Παναγιωτόπουλος, οι συγκεκριμένες δηλώσεις «δημιουργούν μείζον πολιτικό ζήτημα για την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, το οποίο δεν απαντάται με τις ‘’αναιμικές’’ διαβεβαιώσεις του εκπροσώπου του ΥΠΕΞ»

Μήνυμα Αναγνώστη μας.
Κυρίες και Κύριοι,
Πουλιέται η Ελλάδα και κανείς δεν κουνιέται.
Έχουν βάλει τον προδότη μπροστά και οι άλλοι τον στηρίζουν.
Κύριε Σαμαρά αν δεν το θέλατε το Μνημόνιο, έπρεπε να κατεβάσετε τον κόσμο στο Σύνταγμα. Να πάρετε μαζί σας και τον Κολοτούμπα και να καταβείτε στο Σύνταγμα για να δια μαρτυρηθείτε για τα Εθνικά μας θέματα.
Διαλύονται οι Ένοπλες Δυνάμεις και οι Τούρκοι αλωνίζουν. Μόνο η Κανέλλη μιλάει, αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη, δεν βλέπω το κόμμα της να νοιάζεται για τις ’Ένοπλες Δυνάμεις.
Τέλος ο Συνασπισμός είναι τελείως μπερδεμένος. Δεν γνωρίζω αν για κάθε λαθρομετανάστη έχει Bonus
Τώρα ο ΓΑΠ πουλάει τα νησιά , εσείς κύριε Σαμαρά απλώς παρακολουθείτε.
Όλοι οι νυν πολιτικοί έχουν χάσει το τεκμήριο του Έλληνα Πατριώτη πλην του ΓΑΠ που έχει κάνει σαφές ότι ανήκει στην παγκοσμιοποίηση.
 Πιστεύω ότι μετά το ξεπούλημα της Ελλάδος,ο ΓΑΠ δεν θα ρίξει τους άλλους, κάτι θα τους δώσει.
Δεν είναι πατριώτης αυτός που στήριξε το σχέδιο ΑΝΑΝ και το Μνημόνιο, αυτός που στηρίζει την Ελληνοποίηση των Λαθρομεταναστών, αυτός που δεν διαμαρτύρεται για το ότι δεν έχει δικαστεί κανείς από τους πολιτικούς που κλέψανε τα χρήματα του Ελληνικού Λαού, δεν είναι Έλληνες όταν βλέπουν τον Νταβούτογλου, τα Τουρκικά αεροσκάφη και τα πλοία να κάνουν βόλτες στο Αιγαίο.
Είναι ορισμένα που απλώς τα ρωτάμε και ορισμένα που τα απαιτούμε.
Το νέο κόμμα έρχεται?
Στέργιος Σ.

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 3/17/2011 10:03:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Διαπραγματευόμαστε και τα νησιά μας με την Τουρκία;"

Leave a reply