'Oχι στο ξεπούλημα της Ελλάδας, Μήνυμα από τον Ελληνισμό της Αμερικής!!!


«'Oχι στο ξεπούλημα της Ελλάδας»
(έγραφε το πανό των Λακωνικών Σωματείων, στην παρέλαση στην 5η Λεωφόρο Νέας Υόρκης, την Kυριακή 27 Μαρτίου 2011)
greek parade new york 2011

Η τηλεοπτική μετάδοση από αμερικάνικο τοπικό κανάλι, κατάστρεψε την παρέλαση στην 5η ΛεωφόροΑπογοήτευση: Ελληνική παρέλαση, Νέα Υόρκη... δυστυχώς, λίγος κόσμος
Θεατές και παρελαύνοντες ήταν περίπου 12-14.000 (με λιακάδα και κρύο).
(Tα περί ''δεκάδες χιλιάδες κόσμου'' είναι δημιουργήματα φαντασίας γιά παραπληροφόρηση και εντυπωσιασμό αφελών ή...τυφλών)

Η κάποτε μεγαλειώδης παρέλαση των Ελλήνων στην μεγαλούπολη, κατάντησε ''καρναβαλικό τουρκομπαρόκ''.
Κίνδυνος να μην χορηγηθεί πάλι άδεια από τον Δήμο της Νέας Υόρκης, γιά ελληνική παρέλαση στην 5η λεωφόρο.

Mπράβο στους παρελαύνοντες με τις ελληνικές σημαίες, ειδικά στα παιδιά, στους νέους, αλλά και στους ηλικιωμένους συλλόγων-Οργανώσεων. Επίσης, στους ολίγους του Συμβούλιου της Ομοσπονδίας που εργάστηκαν γιά την προετοιμασία της παρέλασης και στους δεκάδες εθελοντές.

Παρέλασαν περίπου 100 τμήματα και άρματα. Οι εύζωνες της προεδρικής φρουράς από την Ελλάδα, όπως κάθε χρόνο, κέρδισαν το χειροκρότημα.  Η μεγάλη ''εξέδρα επισήμων'' μισοάδειασε, όπως συνηθίζεται, στην μέση της παρέλασης. Ο ''ψυχρός φακός'' της τηλεόρασης έδειχνε σε βάθος 100-150 μέτρα και τα άδεια πεζοδρόμια. Η παρέλαση άρχισε με μισή ώρα καθυστέρηση, γιατί έτσι ''επέβαλε'' η τηλεόραση (τoπικό κανάλι 9, FOX) που την μετάδωσε με πολύ ''ώπα'', ''γειά σου'', μπουζουκοτράγουδα, ζεϊμπέκικα και τσιφτετέλια σε δίπλα σκηνή, κοντά στην εξέδρα των επισήμων.

Τα ρεζιλίκια: Η εκδήλωση στο ξενοδοχείο ''Πιέρ''
 με τις ομιλίες, πριν αρχίσει η παρέλαση, έγινε σε μικρή αίθουσα στο υπόγειο... Οι εύζωνες της προεδρικής φρουράς, ήταν μέσα στο ξενοδοχείο στην είσοδο και ο μάνατζερ τους είπε να βγούν στον δρόμο ''γιατί η ώρα ενοικίασης της αίθουσας στο υπόγειο είχε τελειώσει''. 'Ετσι βγήκαν στον δρόμο και περπατούσαν, γιά να μην ξεπαγιάσουν.
- Στην μεγάλη εξέδρα των επισήμων δεν υπήρχε έλεγχος, ανέβαινε όποιος ή όποια ήθελε.Και γέμισε με ψώνια, αφηνιασμένα και μη, που εκπροσωπούσαν τον εαυτόν τους.
- Προεδροπαράγοντες ''έκαναν του κεφαλιού τους'' και πήγαιναν όπου ήθελαν, αδιαφορώντας γιά τάξη.
Οι παρουσιαστές της τηλεόρασης (E. Ανάστος και N. Πεταλλίδου), τόριξαν στο...καλαματιανό στην εξέδρα, αφού βαρέθηκαν την υποτονική παρέλαση. Η 
 χρηματοδότηση της τηλεοπτικής μετάδοσης ήταν του κ. Ι. Κατσιματίδη, ο οποίος πρόβαλε και τα μαγαζιά του, την χοροεσπερίδα του κ.ά... Φυσικά, μόνο 'Ελληνες έβλεπαν το κανάλι 2:00-4:00μ.μ. όταν μετάδιδε τα της παρέλασης, αυτοί που έμειναν στο σπίτι και δεν πήγαν στην 5η Λεωφόρο... Οι ''επίσημοι'' κατέβαιναν από την εξέδρα, γιά...δηλώσεις.
Κόσμιοι και φιλόξενοι πάντα οι Ομογενείς, ΔΕΝ ''γιαούρτωσαν'', ούτε ''έκραξαν'' τους πολιτικούς από την Ελλάδα.
(Την παράσταση στη Νέα Υόρκη έκλεψαν, πάνω στην εξέδρα των επισήμων, η πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βοστώνης κ. Δέσποινα Δημητροπούλου, έχοντας δίπλα της, την μεγαλοπαράγοντα Βοστώνης, κ. Βάσω Γκαλμπάδη)
Λίγος ο κόσμος και στην παρέλαση στο Τάρπον Σπρινγκς, δυτική Φλόριδα. 'Ιδια και στο Ντητρόϊτ...(Tην παράσταση στο Τάρπον Σπρινγκς έκλεψε η ''αυτοκράτειρα Θεοδώρα'' πάνω σε στρατιωτικό ''τζιπ'', έχοντας δίπλα τον σύζυγό της μεγαλοπρόεδρο, Μιχάλη Σέρβο)

Συμπεριφορές Ελλήνων πολιτικών στη Νέα Υόρκη:
Κύριο σύνθημα της παρέλασης στην 5η Λεωφόρο εφέτος γιά Τουρισμό στην Ελλάδα. Και ο υπουργός Πολιτισμού- Τουρισμού, ο υφυπουργός του και ο υπουργός Προ.Πο., συμμετέχουν στα παιχνιδάκια των τοπικών κομματικών-κοπριτών και δεν ''καταδέχονται'' να πάνε στην Ομοσπονδία.
Την παρέλαση στο Μανχάτταν διοργανώνει κάθε χρόνο, η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης.
Στην 5η Λεωφόρο, Νέα Υόρκη, Κυριακή 27 Μαρτίου 2011:
''Kαρναβαλικό τουρκομπαρόκ'', με παπάδες, τσολιάδες, καλλιστεία, πολιτικούς από Ελλάδα, ''προεδροπαράγοντες'', Oλυμπιακό και...σκύλους. 

- O υπουργός Προ.Πο. Χρήστος Παπουτσής εκπροσώπησε την ελληνική κυβέρνηση.

- 3 βουλευτές εφέτος στη Νέα Υόρκη: 'Ελενα Παναρίτη(ΠΑΣΟΚ), Αθαν. Δαβάκης (ΝΔ), Αλεξ. Χρυσανθακόπουλος(ΛΑΟΣ).
- Η (πολυταξιδιάρα) βουλευτίνα 'Ελενα Παναρίτη, εκπροσώπησε την Βουλή και στην παρέλαση στην Φιλαδέλφεια, 20 Μαρτίου. Η κ. Παναρίτη κατέχει ένα παγκόσμιο ρεκόρ: Τα 3/4 του χρόνου είναι εκτός Ελλάδας, αλλά θεωρείται επίσημα βουλευτίνα στην Ελλάδα.
 - Δύο βουλευτές, 27 Μαρτίου στο Τάρπον Σπρινγκς, δυτική Φλόριδα: Μάξιμος Χαρακόπουλος (ΝΔ) και Δημήτρης Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ).

Α
κούσαμε πάλι ''με συγκίνηση'' τους υπουργούς και βουλευταράδες, να μας επαναλαμβάνουν γιά 25η χρονιά, ''πόσο πολύ μας αγαπά η Ελλάδα'', ότι ''οι απόδημοι είμαστε διπλά 'Ελληνες'', ότι ''θα μας δώσουν σύντομα το δικαίωμα ψήφου'' δηλ. σε 50 χρόνιαΠηγή

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 3/28/2011 10:29:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "'Oχι στο ξεπούλημα της Ελλάδας, Μήνυμα από τον Ελληνισμό της Αμερικής!!!"

Leave a reply