Προσκλητήριο Σάλπισμα από Ορεστιάδα Έβρου!!!


Ομιλία κ. Βασιλείου Δαλαμαγκίδη Δημοτικού Συμβούλου Ορεστιάδος, 
Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Ορεστιάδος στις 28 23:30 Φεβ 2011, όπου συζητήθηκε το θέμα της λαθρομετανάστευσης 


Κύριε Πρόεδρε,
Κύριε Δήμαρχε,
Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι.
    Κύριε Πρόεδρε, θα συνδέσω τα δύο θέματα δηλαδή τον Καλλικράτη στην Παιδεία και τον νόμο για τους λαθρομετανάστες.
    Είναι δύο διαφορετικά θέματα, αλλά πιστέψεμε μάλλον συγκοινωνούντα δοχεία ή αν θέλετε μια ζυγαριά που από την μία ο δίσκος έχει την παιδεία και την ανάπτυξη και από την άλλη το μαρασμό και την υποβάθμιση του τόπου μας, έτσι αδειάζοντας τον ένα δίσκο ή προσθέτοντας στον άλλο, η ζυγαριά γέρνει στην περίπτωσή μας, εκεί που θέλει η κυβέρνηση.
   Τα προβλήματα όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ, δημιουργούνται - πηγάζουν από τις αποφάσεις και τους νόμους που ψηφίζει η κυβέρνηση, π.χ. νόμος 3907/2011:
     1.       Ίδρυση υπηρεσίας Ασύλου
     2.       Ίδρυση υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής Κέντρα Πρώτης Υποδοχής
     3.       κ.τ.λ.
   Όπως σας είναι γνωστό υπογράφουν το νόμο :
    1.    Η Αυτού Εξοχότης ο κ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
    2.   Οι εξοχότατοι κ.  Υπουργός Προστασίας του πολίτη. Οι Υπουργοί    Δικαιοσύνης - Υγείας - Εργασίας - Παιδείας - Περιβάλλοντος - Οικονομίας - Εξωτερικών - Οικονομικών - Εσωτερικών - Εθνικής Άμυνας.
   3.    Εδώ θα μπορούσα να αναφέρω και τους 3 από τους 4 βουλευτές του νομού μας που ψήφισαν τον νόμο, αλλά και τον Ιδιαίτερο Σύμβουλο  του κ. πρωθυπουργού τον κ. Ζαμπουνίδη που είναι από τον Έβρο.
   Τί έκαναν??
   Εδώ θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ εκ μέρους της δημοτικής παράταξης που στηρίζετε και στηρίζει το ΠΑΣΟΚ.
   Οι κάτοικοι της περιοχής εκφράστηκαν  δεν θέλουν να κλείσουν τα σχολεία, τα γυμνάσια και τα λύκεια της περιοχής. Δεν θέλουν να γίνει η περιοχή μας φυλακή αθώων ψυχών, δεν θέλουμε να συνδέσουμε το όνομα της περιοχής μας με φυλακή. Αντίθετα ζητούμε ανάπτυξη στην γεωργία στην κτηνοτροφία στην βιοτεχνία και γιατί όχι και στην βιομηχανία. Το σύνθημά μας είναι «φέρτε μας και άλλες πανεπιστημιακές σχολές και όχι φυλακές».
Δεν είμαστε κατά των νόμων, αλλά κατά των συγκεκριμένων νόμων γιατί όχι μόνο δεν βοηθούν την περιοχή μας τουναντίον την υποβαθμίζουν «ύποπτα».
   Αντί λοιπόν να λοιδορούμε τον κύριο Δήμαρχο άλλους έπρεπε να λοιδορούμε.
   Αλλά επιτέλους, αφού συμφωνούμε όπως λέτε, ας σταματήσουμε εμείς το διαίρει και βασίλευε του τόπου μας και να αποφασίσουμε τι πρέπει να κάνουμε.
    Προτείνω να μην ενεργοποιηθεί ποτέ Γραφείο Πρώτης Υποδοχής στην περιοχή μας.
   Να στείλουμε ψήφισμα και να ζητούμε από τον Υπ. Προστασίας του Πολίτη να καταθέσει νέα Τροπολογία και να διαγραφεί από το επίμαχο άρθρο η πόλις της Ορεστιάδος.
  Αν η Πολιτεία ο κ. Υπουργός δεν αλλάξει το επίμαχο άρθρο  τότε πρέπει αναγκαστικά να κλιμακώσουμε τον αγώνα και να τους κάνουμε να καταλάβουν την απογοήτευση, την οργή, την αποφασιστικότητα, αλλά κυρίως την ενότητα και μαζικότητα, πέρα και πάνω από κόμματα παρατάξεις και συμφέροντα με γνώμονα μόνο το συμφέρον του τόπου μας.

Ομιλία Βασιλείου Δαλαμαγκίδη 
Στο συλλαλητήριο της Ορεστιάδος στις 02 13:30 Μαρ 2011, εναντίον του νόμου για τους λαθρομετανάστες.
Συνδημότισσες Συνδημότες και
αγαπητά μας παιδιά
Ασφαλώς έχετε αντιληφθεί ότι οι πολιτικοί μας και κάποιοι αυτοαποκαλούμενοι "αντιρατσιστές", "αντιεξουσιαστές", "δημοκράτες" και "κουλτουριάρηδες" έχουν εξαπολύσει εκστρατεία μέσω τηλεόρασης και "αντιρατσιστικών" πορειών για να μας εμφυτεύσουν στο μυαλό πράγματα τερατώδη που αντιβαίνουν στην απλή λογική. Επειδή το πράγμα έχει παραγίνει και ο πολύς "αντιρατσισμός" θα μας κάνει μειονότητα μέσα στη χώρα μας θα σας διαβάσω κάποια επιχειρήματα που αντικρούουν την ιδεολογική επίθεση που δεχόμαστε κάθε μέρα.

ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Πρέπει να βοηθήσουμε τους δυστυχείς αυτού του πλανήτη
ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" : Σωστά ! Να ανοίξουμε έναν ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ όπου ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ θα καταθέτει ό,τι του περισσεύει. Να στέλνουμε τα χρήματα στους φτωχούς και τους δυστυχείς. Να μην χρειάζεται να εγκαταλείπουν τις οικογένειές τους. Να μήν αναγκάζονται να πληρώνουν πέντε χιλιάδες ευρώ στους Τούρκους δουλέμπορους. Να κρατάνε τα λεφτουδάκια τους και να τους στέλνουμε και εμείς τα δικά μας !
  
ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ : Οι πολιτικοί μας εκλέχθηκαν επειδή υποσχέθηκαν ότι θα φροντίζουν για την ευημερία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ λαού. Όχι του πακιστανικού ή του αφγανικού. Για τους Πακιστανούς και τους Αφγανούς υπάρχουν ΑΛΛΟΙ πολιτικοί. Ποιός σας εξουσιοδότησε ( κύριοι Έλληνες πολιτικοί ) να ασχοληθείτε με το θέμα της παγκόσμιας φτώχειας; Εσείς αποτύχατε να λύσετε τα προβλήματα 10 εκατομμυρίων Ελλήνων. Θα σώσετε ένα δισεκατομμύριο φτωχούς άλλων χωρών;

ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Οι παππούδες μας ήταν πρόσφυγες.
ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Οι Έλληνες πρόσφυγες παππούδες μας ήρθαν στην Ελλάδα και φιλοξενήθηκαν από Έλληνες. Οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες να πάνε στα πλούσια κράτη της αραβικής χερσονήσου όπου θα φιλοξενηθούν από ομοεθνείς τους ή ομόθρησκους .

ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Οι γονείς μας ήταν μετανάστες
ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Χρωστάμε ευγνωμοσύνη (αν υποθέσουμε ότι χρωστάμε κάτι) στους Γερμανούς, στους Βέλγους, στους Αμερικανούς, στους Καναδούς και στους Αυστραλούς. Δεν χρωστάμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ σε Ασιάτες και Αφρικανούς.

ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Χρειαζόμαστε τους μετανάστες για να κάνουν τις δουλειές που δεν καταδεχόμαστε εμείς.
ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Πριν το 1980 τα καταφέρναμε χωρίς μετανάστες. Τότε το Γυμνάσιο δεν ήταν υποχρεωτικό και όποιος έβλεπε ότι δεν έχει μεράκι για τα γράμματα, στρεφόταν στην γεωργία, την κτηνοτροφία, τις οικοδομές. Σήμερα ακόμη και μηδέν να γράψεις στις εξετάσεις, περνάς σε κάποιο ΤΕΙ. Ποιός κατέστρωσε αυτό το σχέδιο για να διώξει τους Έλληνες απο τα "ταπεινά" επαγγέλματα. Ποιός έκανε το Γυμνάσιο υποχρεωτικό; Ήταν τυχαία όλα αυτά; Δεν νομίζουμε !

ΜΑΣ ΛΕΝΕ : Αυτοί που έρχονται εδώ είναι θύματα των κακών καπιταλιστών και τυραννικών καθεστώτων.
ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Δεν θυμόμαστε η Ελλάδα να βομβάρδισε κάποια χώρα ούτε να προσέφερε χρήματα και όπλα σε τυραννικά καθεστώτα. Αυτοί οι δυστυχείς να πάνε στις χώρες που τους βομβάρδισαν ή στις χώρες που στηρίζουν τα τυραννικά καθεστώτα. Οι "αντιρατσιστές" να σπάνε τις πρεσβείες των "κακών" χωρών και όχι τα αυτοκίνητα και τα καταστήματα των Ελλήνων.

ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Είμαστε πολυπολιτισμική κοινωνία.
ΑΠΑΝΤΑΜΕ : ΟΥΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ! Ο λαός είναι το αφεντικό αυτής της χώρας και ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ δικαιούται να αποφασίζει αν θα γίνουμε πολυπολιτισμική ή μονοπολιτισμική κοινωνία.

ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Τα πιο πολλά εγκλήματα γίνονται από Έλληνες και όχι από αλλοδαπούς .
ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Μας φθάνουν και μας περισσεύουν τα εγκλήματα από Έλληνες . Δεν θέλουμε ΚΑΙ ΑΛΛΑ από αλλοδαπούς !

ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Δεν πρέπει να είστε ξενόφοβοι
ΑΠΑΝΤΑΜΕ : Δεν φοβόμαστε τους ξένους, τους Έλληνες Πολιτικούς φοβόμαστε, που αντί να φροντίζουν τα συμφέροντα των Ελλήνων, φροντίζουν για τα συμφέροντα των λαθρομεταναστών του ΔΝΤ και της ΕΕ.

Φίλες, Φίλοι και αγαπητά παιδιά μας. Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας ανέφερε ότι από τον Έβρο θα φύγουν τελευταίοι. Εμείς λέμε ότι δεν θα φύγουμε ποτέ, εδώ θα μείνουμε μέχρι την τελική νίκη!!!! Σας ευχαριστώ όλους.
Καλό αγώνα και με την ΝΙΚΗ.

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 3/28/2011 08:42:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Προσκλητήριο Σάλπισμα από Ορεστιάδα Έβρου!!!"

Leave a reply