Το δούλεμα για τις ΜΚΟ συνεχίζεται!!!


Δεν φτάνει που από το ΥΠΕΞ έχουν φύγει εκατομμύρια ευρώ δεξιά κι αριστερά χωρίς να ξέρουμε τι τα έκαναν αυτοί που τα πήραν (εκ των οποίων πολλοί τυγχάνει να είναι συγγενείς και φίλοι) τώρα μαθαίνουμε ότι άλλα ποσά καταγράφονταν κι άλλα ποσά δίνονταν! 
Το είπε!!!! ο ίδιος ο  εκπρόσωπος τύπου του ΥΠΕΞ Γρ. Δελαβέκουρας  στην ενημέρωση των διπλωματικών συντακτών οι οποίοι δεν πίστευαν στα αυτιά τους! 
Και ποιος φταίει; 
Το ηλεκτρονικό σύστημα  που καταγράφει άλλα αντ’ άλλων  για περισσότερα από δέκα χρόνια. Δηλαδή από τότε που άρχισε το ΥΠΕΞ να χρηματοδοτεί τις ΜΚΟ, το «ηλεκτρονικό σύστημα» κατέγραφε λάθος!!! οικονομικά νούμερα . Και το ανακάλυψαν τώρα... 
Βεβαίως, συμπτωματικά το ανακάλυψαν τώρα που άρχισε να το ερευνά ο εισαγγελέας, μην πάει ο νους σας στο πονηρό!!!  Μπορείτε να μείνετε ήσυχοι όμως. 
Ο αρμόδιος υφυπουργός Σπύρος Κουβέλης (αυτός που τον επισκέπτεται κάθε τόσο ο Νίκος Παπανδρέου και ο Τζορτζ Χάλακ) σύστησε επιτροπή αξιολόγησης και θα τα εξετάσει όλα, ανακοίνωσε ο Γρ. Δελαβέκουρας.  Τα ίδια είχε ανακοινώσει ο Σπύρος Κουβέλης και όταν ανέλαβε. Θα έψαχνε τα πάντα για τις ΜΚΟ, θα έδινε τα στοιχεία και θα έστελνε μερικές στον Εισαγγελέα.
Ένα χρόνο μετά τις υποτιθέμενες ή μη έρευνες του (τον περασμένο Δεκέμβριο) απλώς έδωσε στη Βουλή ( κι αυτό αναγκαστικά λόγω κοινοβουλευτικού ελέγχου) τον κατάλογο με τις χρηματοδοτήσεις, που ήρθε τώρα να μας πει ότι ήταν λάθος και θα ξεκινήσει νέα εξέταση.  Όλα αυτά αναγκάστηκε να τα πει για λογαριασμό του ο Γρ. Δελαβέκουρας, τον οποίο περιέλαβαν οι διπλωματικοί συντάκτες και δεν ήξερε από πού να διαφύγει....
Ο σουρεαλισμός όμως δε σταματά εδώ, καθώς η επιτροπή που συστάθηκε για τα ελέγξει τον τρόπο που κατέγραφε λανθασμένα η ΥΔΑΣ, αποτελείται από τους ίδιους  που έχουν την ευθύνη!!!!
Βρεγμένη σανίδα που τους χρειάζεται?


Από μήνυμα φίλου του Κινήματος..

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 3/07/2011 01:02:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Το δούλεμα για τις ΜΚΟ συνεχίζεται!!!"

Leave a reply