Τομέας Πολ. Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, προκαλεί και νέες Εύλογες Αντίδρασεις των Ελλήνων Αξιωματικών.


Κύριοι,
Παρουσιάζετε το γεγονός της υποβάθμισης της χώρας μας , σαν να έχει συμβεί "εν μια νυκτί" και εσείς να είστε οι θεματοφύλακες που δεν θα επιτρέψετε να επαναληφθεί κάτι τέτοιο. Σαν να μην είχατε καμία συμμετοχή σ' αυτή την υποβάθμιση !!!
Επειδή η στάση σας αυτή θεωρώ ότι προσβάλει βάναυσα την κοινή νοημοσύνη και την προσωπική μου ιστορία ως Έλληνα Αξιωματικού, ΑΠΑΙΤΩ τη διαγραφή μου από τους πίνακες αποδεκτών σας, στους οποίους δεν ερωτήθηκα αν επιθυμώ να συμπεριληφθώ.
Επίσης σας προτρέπω να πάψετε να προκαλείτε, επειδή στο τέλος πάντοτε έρχεται η ΝΕΜΕΣΙΣ.
Χωρίς καμία απολύτως εκτίμηση για την προσφορά σας στην Πατρίδα,

Ευστράτιος Ουζούνογλου
Ταξίαρχος ε.α.ΠΡΟΣ  ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί μου
       Πήρα σήμερα το Δελτίο Τύπου που στείλατε και σε εμένα, όπως και σε πλήθος συναδέλφων μου εν αποστρατεία. Θέλω κατ αρχή, να σας ευχαριστήσω γιατί συμβάλατε σημαντικά στον εμπλουτισμό των πινάκων αποδεκτών μου.
       Θα μου επιτρέψετε έναν μικρό απλοί΄κό σχολιασμό για το περιεχόμενό του.
       Λέτε ότι χάσαμε την ευκαιρία με την κρίση της Λιβύης, να αναδείξουμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο το Στρατηγείο του ΝΑΤΟ στη Λάρισα, και φυσικά φταίει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
       Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, φταίει για πάρα πολλά πράγματα, στον γενικώτερο χώρο  αλλα και  ιδιαίτερα στον χώρο του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης.  Δεν χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια, για να φέρει τα αποτελέσματα που έφερε, κυρίως στο έμψυχο υλικό. Είχα την ατυχία να υπηρετήσω στις ΕΔ με κυβερνήσεις τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ, και δυστυχώς τα συμπεράσματά μου δεν είναι καθόλου κολακευτικά, και μου δίνουν την εντύπωση ότι για 35 χρόνια βρισκόμουν σε λάθος τόπο και χρόνο.
       Πρίν ασχοληθείτε με τα τόσο σημαντικά θέματα των Στρατηγείων κτλ, καλύτερα θα ήταν να ασχοληθείτε με τα τρέχοντα προβλήματα και την συστηματική υποβάθμιση του εν ενεργεία αλλα και εν αποστρατεία προσωπικού, που μέχρι σήμερα δεν έχει  μοχλό πιέσεως για την διεκδίκηση όχι περισσοτέρων αλλά ακόμη και αυτών των ευνοήτων δικαιωμάτων. 
Βλέπετε, στις ΕΔ δεν υπάρχουν διακόπτες για να κατέβουν, ούτε δρόμοι για να κλείσουν. Εάν το κάναμε, στην συνείδησή μας θα ήταν ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατά της πατρίδας και παράβαση του Όρκου μας.
       Είναι αξιοσημείωτο, ότι εδώ και δεκαετίες, τόσο εσείς, ίσως λιγώτερο, όσο και το ΠΑΣΟΚ, διαχειρίζεστε το Υπουργείο Εθ. Αμύνης απολύτως εχθρικά προς το προσωπικό του. Δημιουργήσατε, και τα δύο κόματα, την εντύπωση ότι ο εχθρός είναι ο Έλληνας Αξιωματικός.Ούτε συνεργασία να είχατε. Φυσικά, σας βοήθησε και ένας αριθμός κατ’ επίφασιν συναδέλφων μας, οι οποίοι, δίνοντας ‘’γήν και ύδωρ’’, για καθαρά προσωπικό τους όφελος, βοήθησαν  εσάς  τα ‘’κόματα  εξουσίας’’ όπως  λένε, να  πετύχετε τα  επιδιωκόμενα ( Γενική Τράπεζα, ΜΤΣ, Στρατόπεδα κτλ ) Εφιάλτες, στην Ελλάδα πάντα υπάρχουν. Και ο πρώτος, Έλληνας ήταν.
       Δεν θα σας κουράσω περισσότερο, γιατί αμφιβάλλω  εάν διαβάσατε τα παραπάνω, και το μόνο που θα καταφέρω συνεχίζοντας,  θα ήταν να  νοιώσω εκτόνωση, επειδή τα έγραψα. Μία συμβουλή μόνο προς τους κ.κ βουλευτές που ασχολούνται με τα θέματα του Υπουργείου. Πρίν αρχίσουν να πετούν πέτρες στην αυλή του γείτονα, ας φροντίσουν πρώτα την δική τους την αυλή. Μυαλό έχουν και καταλαβαίνουν τι εννοώ.
Επειδή πλέον μεγάλωσα και έβαλα μυαλό, και κατάλαβα ότι τίποτα το καλό δεν μπορώ να περιμένω τόσο από την ΝΔ όσο και από το ΠΑΣΟΚ, θα σας παρακαλούσα να με διαγράψετε από τον πίνακα αποδεκτών σας και να μην με απασχολήσετε στο μέλλον με ενημερώσεις του τύπου ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, όπως διδάσκονται στους στρ. κανονισμούς και όπως τα έχω ο ίδιος εφαρμόσει στο παρελθόν σε ασκήσεις.  Θυμηθείτε,                                                                 ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣΚΗΣΗ….

Ανδρέας Μελεζιάδης
Συνταγματάρχης (ΔΒ) ΕΑ.


From: Athanassios Liaskos 
To: tomeasamynas@nd.gr
Sent: Wed, March 30, 2011 8:40:54 PM
Subject: Re: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Κύριοι,
Σας γνωρίζω ότι κατηγορήθηκα από πολλούς φίλους ότι υπήρξα ακατανόητα ευγενής στην αρχική μου-όπως φαίνεται παρακάτω- απάντησή μου.
Επιθυμώ να γνωρίζετε  εσείς και κυρίως οι φίλοι μου, ότι το σύντομο της απάντησής μου οφείλεται σε  απαξίωση εκτενεστέρας ενασχόλησής μου, μαζί σας, παρά σε λόγους ευγενείας που γιά την περίπτωση σας, απάδει.
Μετά τιμής δεν θα τ'όλεγα,
    Θ.Λ.   

From: Athanassios Liaskos 
To: tomeasamynas@nd.gr
Sent: Wed, March 30, 2011 6:47:08 PM
Subject: Fw: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Παρακαλώ μήν ενοχλείτε!!!!! 
         Θ.Λιάσκος

Πηγή: Μηνύματα φίλων Κινήματος 


ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ


Η Νέα Δημοκρατία, κάπως αργοπορημένα προκαλεί, προσπαθώντας να προσεγγίσει το Σώμα των Ελλήνων Αξιωματικών στέλνοντας μηνύματα με Δελτίο Τύπου για τον υποβαθμισμένο ρόλο της χώρας μας στη συμμετοχή της στις επιχειρήσεις!!!! .... που ο  ΟΗΕ κάνει λόγο για μόνο για τη ζώνη απαγόρευσης πτήσεων,  και οι δυτικοφασιστοειδεις τυχοδιώκτες, ελαχιστότατοι ηγετίσκοι καταφεύγουν στο έσχατο των δυνατών μέτρων (Διπλωματικά, Πολιτικά, Οικονομικά, Κοινωνικά, Πολιτιστικά, Στρατιωτικά)  που μπορούν να εφαρμόσουν για την επιβολή του ψηφίσματος του ΟΗΕ, δηλαδή του άνανδρου βομβαρδισμού άνευ ουσιαστικά αντιπάλου των καημένων στρατιωτικών της Λιβύης που, νόμιζαν ότι υπηρετούσαν την πατρίδα τους και  για τον άλφα ή βήτα λόγο υποστήριζαν, κακώς, τον μανιακό... δικτάτορα Καντάφι!!!

Να μην ξεχνάμε ότι ο ΟΗΕ επεμβαίνει για τον διαχωρισμό των αντιπάλων και μάλιστα μετά από αίτηση και των δύο...
Να μην ξεχνάμε επίσης πόσο αυτοί οι ηγετίσκοι αγαπούσαν τον μανιακό.. δικτάτορα....Οι ¨ελληνες αξιωματικοί ήταν και θα παραμείνουν λεύτεροι για πάντα!!!!  

Ο καιρός  πλησιάζει που ο λαός θα πάρει τις τύχες της χώρας μας στα χέρια του !!!
Ο καιρός πλησιάζει που όλοι μαζί θα αποδομήσουμε την κοινοβουλευτική ασυδοσία //υπεροψία/ ασυλία / ολιγαρχία / προδοσία....
                                                                         
ΚΑΝΕΝΑΣ
ΕΥΛΟΓΗ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ!!!

Προς: Τομέα Πολ. Ευθύνης Εθνικής Άμυνας ΝΔ

   Παρακαλώ για τη διαγραφή μου από τον ‘Πίνακα Αποδεκτών’.
Είμαι αλλεργικός στη δυσοσμία.
   Ευχαριστώ.
Άγγελος Βουλόδημος
Παραιτηθείς (το 1999) ΕΛΛΗΝΑΣ Αξιωματικός.

Ελεύθερη Έρευνα
 to Athanassios, Τομέας, ΣΚΟΥΡΑΣ, ΣΙΑΚΑΒΕΛΑΣ, ΠΑΤΙΑΛΙΑΚΑΣ, ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΣ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ, ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ, ΠΑΝΤΟΥΒΑΣ, ΠΑΖΑΡΑΣ, ΞΕΝΟΣ, ΜΗΤΡΟΚΩΣΤΑΣ, ΚΡΑΣΣΑΣ, ΚΟΥΚΟΥΡΑΣ, ΚΑΣΕΛΙΜΗΣ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΥΔΗΣ, ΖΙΩΓΑΣ, ΕΚΙΖΟΓΛΟΥ, ΑΒΡΑΜΗΣ, ΒΟΥΛΟΔΗΜΟΣ, ΒΗΤΟΣ, ΒΕΛΙΑΝΟΣ, ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ, ΤΟΣΚΑΣ, ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ
show details 3:36 PM (1 hour ago)
Δεν με σβήνετε από τη λίστα σας καλύτερα;
Γιάννης Λάζαρης

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 3/30/2011 09:31:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Τομέας Πολ. Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, προκαλεί και νέες Εύλογες Αντίδρασεις των Ελλήνων Αξιωματικών."

Leave a reply