'Εκθεση Κρουαζιέρας στο Μαϊάμι και η αθλιότητα της παραπληροφόρησης!!!

υπουργοί Γερουλάνος, Διαμαντίδης, Μαϊάμι-Φλόριδα''Θαυμάστε'' υπουργούς της ελληνικής κυβέρνησης και το κρατικό Πρακτορείο Ειδήσεων'Εκθεση Κρουαζιέρας στο Μαϊάμι και η αθλιότητα της παραπληροφόρησηςΣτις 3:55 απόγευμα, ώρα ανατολ. ακτής ΗΠΑ (9:55 βράδυ Ελλάδας), Tρίτης 15 Μαρτίου δημοσιεύτηκε ''είδηση'' με πηγή το κρατικό ''Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων'' (διαβάστε την στην ''Καθημερινή'') σύμφωνα με την οποία:
«...Την πρώτη ημέρα της έκθεσης οι δύο υπουργοί είχαν σειρά διαδοχικών συναντήσεων με τους προέδρους και τους διευθύνοντες συμβούλους των εταιρειών PRINCESS CRUISES, HOLLAND AMERICA, CRYSTAL CRUISES, voyage antic cruise και άλλες. Στη συνέχεια οι δύο υπουργοί συζήτησαν με όλους τους προέδρους και τους διευθύνοντες συμβούλους των εταιρειών που μετέχουν στην έκθεση σε δεξίωση που παρέθεσε η Seatrade Cruise Shipping Miami...». (Σημ.: Eννοεί τον υπουργό Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κ. Γιάννη Διαμαντίδη και τον υφυπουργό Πολιτισμού 
και Τουρισμού κ. Γιώργο Νικητιάδη).
Οι αποδείξεις της αθλιότητας:
1- Πρώτη ημέρα της έκθεσης ήταν 14 Μαρτίου. Ο υφυπουργός έφτασε Μαϊάμι την επομένη (15 Μαρτίου) πριν το μεσημέρι. Πως είχε ''σειρά διαδοχικών συναντήσεων'' την...προηγούμενη ημέρα, αφού δεν ήταν στο Μαϊάμι;
2- Η δεξίωση παρατέθηκε 6:00 απόγευμα τοπική ώρα, 15 Μαρτίου, άρα πως ''συζήτησαν'' σε... δεξίωση, 2-3 ώρες ενωρίτερα -σύμφωνα με το δημοσίευμα- δηλαδή, πολύ πριν αρχίσει η δεξίωση;


Προς Μέγαρο Μαξίμου, Αθήνα: «Χάσαμε τον υπουργό Παύλο Γερουλάνο... Stop»
H επικοινωνιακή πολιτική ''τουριστικής προβολής της Ελλάδας'' και ''προσέλκυσης κρουαζιερόπλοιων'', ναυάγησε στον Ατλαντικό Tα κωμικοτραγικά με την πολυμελή ελληνική αποστολή στην «'Εκθεση Κρουαζιέρας» στο Μαϊάμι. Οι λιμενάρχες Ηγουμενίτσας, που είναι στην 'Εκθεση, περιμένουν κρουαζιερόπλοια από τις...ΗΠΑ.

(Μαϊάμι, απόγευμα 15 Μαρτίου). Ο υπουργός Πολιτισμού ήταν να έρθει στο Μαϊάμι γιά την «'Εκθεση Κρουαζιέρας 2011», που το υπουργείο του χαραχτήριζε ως ''πολύ σημαντική'', αλλά ανάβαλε το ταξίδι του την τελευταία ώρα. Διπλωματικοί μας στις ΗΠΑ λένε ότι φτάνει Νέα Υόρκη, Τρίτη 15 Μαρτίου 2011 και Πέμπτη πάει στην Ουάσιγκτον.
Το Γραφείο Τύπου της 'Εκθεσης αναφέρει με μήνυμά του (email) -8:42 πρωί Τρίτης, 15 Μαρτίου 2011- ότι ο Μr. Geroulanos ''θα μιλήσει σε συνέντευξη Τύπου, μαζί με τους Διαμαντίδη, Νικητιάδη, το μεσημέρι 15 Μαρτίου, στις 12:30''
(Το email, στάλθηκε δηλ., 4 ώρες πριν την συνέντευξη Tύπου). Οι διπλωμάτες επιμένουν ότι ΔΕΝ θα έρθει Φλόριδα, αλλά θα δεί στην Ουάσιγκτον ΕβραιοΑμερικανούς και από την Αθήνα δημοσιογράφοι συμπληρώνουν, ότι θα δει στην αμερικάνικη πρωτεύουσα και εκπροσώπους Οργανώσεων... Gay. (Με τέτοια προχειρότητα και ανευθυνότητα, φυσικό ήταν οι δημοσιογράφοι να...τιμήσουν την συνέντευξη Τύπου στο Μαϊάμι με την απουσία τους).
Ο υφυπουργός Γ. Νικητιάδης, από το απόγευμα της Παρασκευής 11 Μαρτίου που έφτασε στις ΗΠΑ, ίσαμε το μεσημέρι Τρίτης 15 Μαρτίου, ''πρόβαλε'' την Ελλάδα με ομιλίες του, σε...'Ελληνες στην Αστόρια Νέας Υόρκης και σε... 'Ελληνες στο Τάρπον Σπριγκς, της δυτ. Φλόριδας... Α, συναντήθηκε και με έναν Αμερικανό γερουσιαστή.

Ο υφυπουργός δηλώνει (δημοσιεύεται σε ομογενειακό και σε αθηναϊκά ΜΜΕ) ότι ''θα είναι ο κεντρικός ομιλητής'' στην 'Εκθεση (Μαϊάμι). Η αλήθεια: Θα είναι ένας από τους...80 ομιλητές και όχι ο ''κεντρικός''. ΔΕΝ υπάρχει''κεντρικός ομιλητής'' στην 'Εκθεση. Eδώ το σχετικό επίσημο πρόγραμμα (ο κ. υφυπουργός συμμετέχει μόνο σε conference, Τετάρτη 16 Mαρτίου και στην συνέντευξη Τύπου της ελληνικής αποστολής, μεσημέρι 15 Μαρτίου).

Ο υπουργός Θαλάσσιων Υποθέσεων Γιάννης Διαμαντίδης, ξεκίνησε την προβολή της Ελλάδας σε δεξίωση στο σπίτι 'Ελληνα Ομογενή επχειρηματία-πλοιοκτήτη (του κ. Κατσούφη) στο Μαϊάμι, Κυριακή βράδυ 13 Μαρτίου, μιλώντας σε 'Ελληνες που ζουν στη νότια Φλόριδα. Θα έχει επαφές και με άλλους ''επιφανείς'' Ομογενείς.
Τα μέλη της πολυμελούς ελληνικής αποστολής (25-27 άτομα) απολαμβάνουν από την Κυριακή 13 Μαρτίου -έφτασαν Σάββατο βράδυ, 12 Μαρτίου- την παραλία του Μαϊάμι
 (ειδικά), εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα κλπ, ενώ περιφέρονται στον χώρο της 'Εκθεσης ως...τουρίστες. Τις ''εντυπώσεις'' κερδίζουν οι...λιμενάρχες, ιδιαίτερα της... Ηγουμενίτσας, που ευελπιστούν ''σε πολλά κρουαζιερόπλοια από τις ΗΠΑ'' (!!!)... Εντυπωσιακά τα περίπτερα Ιταλίας (το μεγαλύτερο, 10πλάσιο από αυτό της Ελλάδας, στο κέντρο της 'Εκθεσης) και της Γερμανίας.
Θλιβερό συμπέρασμα: Η Ελλάδα έχασε μιά μεγάλη ευκαιρία να προβληθεί σωστά στην διεθνή ''Εκθεση Κρουαζιέρας 2011'', εξαιτίας της ανεύθυνης, λαμογίστικης, πρόχειρης πολιτικής κρατικών αξιωματούχων και των ανεπαρκών-ολίγιστων πολιτικών της, που βλέπουν τέτοιες Εκθέσεις ως αφορμή γιά...προσωπικό τους τουρισμό, με κρατικό χρήμα και παραπληροφόρηση μέσω ΜΜΕ στην Ελλάδα, γιά τα... ''επιτεύγματά'' τους στο εξωτερικό.
Μην ξεχνάμε ότι, το τελευταίο τετράμηνο του 2010 και σύμφωνα με δηλώσεις υπουργού και υφυπουργού Πολιτισμού- Τουρισμού, ο ''στόχος'' ήταν τον χρόνο 2011 να γεμίσει η Ελλάδα με τουρίστες και κρουαζιερόπλοια. Τώρα, ο ''στόχος'' του υπουργείου, μετατίθεται γιά τον χρόνο... 2012, επειδή -υποθέτουμε- Γερουλάνος και Νικητιάδης, πρέπει να κάνουν επιπλέον 15-20 ''χλιδάτα'' ταξίδια στο εξωτερικό, γιά...''προσέλκυση τουριστών''.Και ''τα κερασάκια στην τούρτα''
Αυθεντικός διάλογος 2 μελών ελληνικής αποστολής, 11:25, πρωί 15 Μαρτίου 2011, στην άκρη του ελληνικού περίπτερου -αριθμός 1287-, που βρίσκεται (άκρη) βόρεια πλευρά, στον χώρο της έκθεσης: ''Ρε μαλ..., είδες ρε χτες; Πω πω ρε που... Τι γκομενάρες ήταν αυτές; Πότε πάμε παραλία; Λέγε...'' 
(έχει καταγραφεί σε μαγνητόφωνο, μαζί με άλλα εξίσου...νεοελληνικά).
Οι προβάλλοντες τουριστικά την Ελλάδα στο Μαϊάμι, με κρατικό χρήμα, δεν κατάλαβαν ότι ο άγνωστος δίπλα τους, με την πλάτη γυρισμένη, που υποτίθεται έβλεπε το ελληνικό περίπτερο και κρατούσε εξεπίτηδες κάτω από την αριστερή μασχάλη μισοανοιχτή την εφημερίδα Miami Herald γιά να φαίνεται ο τίτλος της και με το δεξί χέρι το digital μαγνητόφωνο, σε μέγεθος κινητού τηλέφωνου, ήταν 'Ελληνας του...''Κalami.net''. Προσπάθεια, στα αγγλικά, να ερωτηθεί αντιπρόσωπος από λιμάνι της Ελλάδας, δεν είχε αποτέλεσμα, επειδή δεν γνώριζε αγγλικά, αν και ταξίδεψε στο Μαϊάμι γιά την προβολή του λιμανιού του, ως τόπο προορισμού κρουαζιερόπλοιων.

Ο πλέον αρμόδιος να ευρίσκεται Μαϊάμι, ο διευθυντής του Γραφείου ΕΟΤ στη Νέα Υόρκη, προτίμησαν να είναι στο ''τραπέζει επισήμων'', γιά την ''ιστορική ομιλία'' σε 'Ελληνες του υφυπουργού στην Αστόρια, 13 Μαρτίου.
Τον άλλο αρμόδιο, τον γενικό πρόξενο στην Φλόριδα, ''τον έχουν κάνει λάστιχο'', μεταξύ Μαϊάμι και Τάμπα γιά να ...υποδέχεται υπουργό, υφυπουργό και του...ανάθεσαν να τακτοποιεί μικροεξυπηρετήσεις τους.
Φίλοι και συνεργάτες του υπουργού Διαμαντίδη, προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν τηλεοπτικό συνεργείο γιά ν' αποθανατίσει τα ''έργα'' του υπουργού, απευθυνόμενοι στον...γενικό πρόξενο της Ελλάδας!
Και σύ εργαζόμενε σκληρά Έλληνα Πολίτη ζήσε με τα 700 ευρώ.. εσύ συνταξιούχε κακώς κατάλαβες ότι ανάλογα με το τι πλήρωνες θα είχες και την σύνταξή σου...οι σοσια-ληστές βλέπεις σου βάλανε χέρι στην τσέπη σου..
Όλοι μαζί δυνατά να αποδομήσουμε την κοινοβουλευτική ασυδοσία /ασυλία / ολιγαρχία, εκτός εάν εσύ τους εξουσιοδότησες να επιδοτούν  Ρ/Φ σταθμούς, Μ.Κ.Ο., κόμματα, Μέγαρα Μουσικής, να προσλαμβάνουν τους κολλητούς τους, να πληρώρουν τους διάφορους τυχάρπαστους επόπτες του ΔΝΤ, κλπ

ΚΑΝΕΝΑΣ 

Από e-mail του http://www.kalami.net/

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 3/16/2011 10:31:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "'Εκθεση Κρουαζιέρας στο Μαϊάμι και η αθλιότητα της παραπληροφόρησης!!!"

Leave a reply