ΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ Mr George Papandreou...


Σε δηλώσεις του ο Πρωθυπουργός της Χώρας, μετά την συνάντησή του με τον Χέρμαν βαν Ρομπάι, είπε εκτός των άλλων ότι ο ελληνικός λαός θέλει αυτές τις αλλαγές. Από πού το συμπέρανε άραγε αυτό ο κύριος Παπανδρέου; Ή δεν ζει σ΄ αυτή τη χώρα ή οι παρατρεχάμενοί του τον παραπληροφορούν ή επιεικώς ψεύδεται.  

Διότι δεν δικαιολογείται να ισχυρίζεται ότι ο ελληνικός λαός να θέλει τέτοια μέτρα και ξαφνικά τρελάθηκε στο σύνολό του και από τη χαρά του βγήκε στους γεμάτους σκουπίδια δρόμους, αναγκαστικά περπατώντας διότι δεν υπάρχουν μέσα συγκοινωνίας, οι υπουργοί του τρέχουν από κτίριο σε κτίριο για να κάνουν μια συνάντηση με συνδικαλιστές διότι οι πολίτες αποκλείουν τις εισόδους και το ακόμη χειρότερο; Μικροί μαθητές να λιποθυμούν από ασιτία σε σχολεία του 6ου Διαμερίσματος, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου εκπαιδευτικών, γονέων  και κατοίκων της περιοχής Αμπελοκήπων - Ερυθρού – Πολυγώνου και προς τούτο οργανώνουν εκδήλωση διαμαρτυρίας το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί στην πλατεία Πανόρμου προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα όσα συμβαίνουν στα σχολεία !!!

Αυτά τα πληροφορείσθε κύριε Γεώργιε Παπανδρέου ή νομίζετε ότι επειδή κοροϊδέψατε αυτούς που σας ψήφισαν θα μπορείτε να παραπλανήσετε και τους ξένους ; Δεν γνωρίζετε ότι οι εδώ εκπρόσωποί τους, τους ενημερώνουν καθημερινά για την άθλια κατάσταση που περιήλθε η Ελλάς και οι κάτοικοί της επί πρωθυπουργίας σας;

Κάνετε το κόπο να αναζητήσετε την αλήθεια, αν δεν πραγματικά δεν την ξέρετε, και πείτε τους την αλήθεια, διότι δεν αντέχουμε άλλο περαιτέρω υποβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας. Ο κύριος αντιπρόεδρός σας ο Α΄ , ο επί των Οικονομικών, πριν λίγες μέρες είπε ότι «πάμε για τα επίπεδα ζωής του 2004», τα γεγονότα όμως δείχνουν πως είμαστε στη κατοχική εποχή και ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί το πετσόκομμα των εισοδημάτων, οι επερχόμενες απολύσεις χιλιάδων υπαλλήλων, η είσπραξη των ειδικών τελών κλπ θεάρεστων εισπρακτικών μέτρων, και προ πάντων δεν άρχισε ο βαρύς χειμώνας με τη τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στα ύψη. Με την ολοκλήρωσή των μέτρων να δείτε τι έχει να γίνει !

Αλήθεια αυτή την Ελλάδα είχατε οραματισθεί όταν λέγατε προεκλογικά με εκείνο το χαμόγελο στα χείλη, το «ΠΑΜΕ»;

Νίκος Χριστοδουλόπουλος

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 10/13/2011 07:41:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "ΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ Mr George Papandreou..."

Leave a reply