Έφτασε η ώρα της Αποδόμησης της ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ, ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ, ΥΠΕΡΟΨΙΑΣ, ΑΣΥΛΙΑΣ, ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ, ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

Μήπως ακόμα πιστεύετε ότι αυτοί που μας οδήγησαν στη σημερινή εξαθλίωση μπορούν να μας σώσουν? 
Όχι φυσικά...
  Μόνο ο παντοδύναμος Λαός μπορεί και έχει το κουράγιο να σώσει τη χώρα και να την βγάλει από τη σημερινή αδιέξοδη κατάσταση. 
Με νέα δομή ενός συγχρόνου κράτους με άμεση  μείωση  του πολιτικού συστήματος και σταδιακά των δημοσίων υπαλλήλων και την δημιουργία ενός σταθερού πλαισίου λειτουργίας του, για την αλλαγή όλων των κρατικών δομών. 
Διοίκησης, Οικονομίας, Παιδείας, Άμυνας, Δικαιοσύνης, Εσωτερικής Ασφάλειας. 


Μόνο ο Λαός μπορεί να ωθήσει την ελληνική κοινωνία να ξεριζώσει το σάπιο κομματικό - κρατικό σύστημα / κατεστημένο / οικοδόμημα που "έστησαν" οι παλαιοπολιτικάντηδες, από την μεταπολίτευση έως τις μέρες μας, στο οποίο οι θεσμοί δεν λειτουργούν, η ζωή των πολιτών έχει υποβαθμισθεί / απειληθεί / απαξιωθεί και μόνο το κομματικό και ατομικό συμφέρον οδηγεί τους "πολιτικούς" διαρκώς σε πράξεις εναντίων των απλών και αδύναμων Ελλήνων Πολιτών. 
  Μόνο ο λαός μπορεί να αφυπνίσει και να ενεργοποιήσει τις υγιείς και πραγματικά προοδευτικές δυνάμεις του τόπου, ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ  πριν να είναι πολύ αργά!!! 
  Αγαπητοί Έλληνες Πολίτες, οργανωθείτε στο Κίνημά σας, στο ΚΑΝΕΝΑ δηλαδή, συμμετέχετε ενεργά στα πολιτικά δρώμενα τις χώρας από τώρα και διατυπώστε τις ιδέες και τις απόψεις σας, ώστε να είμαστε έτοιμοι αύριο μέσα από τα σπλάχνα μας να αναδείξουμε τους πραγματικά Ανιδιοτελείς Ηγέτες οι οποίοι θα καταφέρουν να βγάλουν τη χώρα από τη σημερινή δυσμενή κατάσταση. 
  Ενεργός Συμμετοχή λοιπόν για να αλλάξουμε  δυναμικά τα δρώμενα της χώρας μας.

  Μπορείς και εσύ πλέον !!! Μην περιμένεις από το παρόν πολιτικό σύστημα καμιά πρόοδο...

  Ο καιρός  πλησιάζει που ο λαός θα πάρει τις τύχες της χώρας μας στα χέρια του !!!
  Ο καιρός πλησιάζει που όλοι μαζί, μαθητές, φοιτητές, άνδρες και γυναίκες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων,  απλοί εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, θα αποδομήσουμε την κοινοβουλευτική ασυδοσία / ασυλία / ολιγαρχία / υπεροψία / προδοσία..
  Όλες οι Δημοσκοπήσεις δείχνουν πως η ώρα  του ΚΑΝΕΝΑ πλησιάζει, καθώς το 43,8 % του Ελληνικού Λαού πιστεύει ότι ΚΑΝΕΝΑΣ από τους σημερινούς αρχηγούς των κομμάτων δεν είναι ικανός να κυβερνήσει τη χώρα και να την βγάλει από τα σημερινά αδιέξοδα που την έφεραν οι παλαιοπολιντικάντηδες!!!


ΚΑΛΟΥΜΕ σε συσπείρωση τον  Ελληνικό Λαό, για Δυναμική ΑΠΑΙΤΗΣΗ / ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για δραστική μείωση των Βουλευτών, των Υπουργείων και των Επιχορηγήσεων των Κομμάτων, πριν από την επιβολή οποιουδήποτε πακέτου νέων μέτρων!!! 


Συμμετοχή στην ομάδα μας στο  Facebook
                                                                                ΚΑΝΕΝΑΣ


Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 4/13/2011 03:50:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

4 σχόλια for "Έφτασε η ώρα της Αποδόμησης της ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ, ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ, ΥΠΕΡΟΨΙΑΣ, ΑΣΥΛΙΑΣ, ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ, ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ"

 1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ,
  Η ΙΔΈΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ, ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ Η ΝΕΑ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΚΛΕΙΔΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
  ΤΟ ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ Ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
  ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
  ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. ΕΡΩΤΗΜΑ: ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ? Ο ΙΑΠΩΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Ή ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ (ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ Ή ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΖΗΜΙΑΣ)? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ? Ο BIG BROTHER? Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ? Ο ΟΗΕ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΓΑΠ Ή ΚΑΘΕ ΓΑΠ?

  ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
  ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ. ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
  ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
  ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ . ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΧΑΡΑ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ.

  ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΤΟ
  ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ

  1. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

  2. ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ πχ 200

  3. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕΤΑ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 8

  4. ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΝΣΗΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10ΕΤΙΑΣ

  5. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΞΤΡΑ

  6. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ,ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ

  7. ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ.

  8. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ. Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ, ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΑΠΟ ΤΟ 1974

  9. ΑΜΕΣΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ) ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

  10. ΜΕΙΩΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

  ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

  ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

  ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ:

  · ΛΕΥΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ

  · ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ (ΓΙΑ τους ΑΡΡΕΝΕΣ) Ή ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

  · ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ΥΠΗΚΟΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  · ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

  · ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ , ΛΕΣΧΗ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ή ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ,ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

 2. εύχομαι καλή αρχή και συνεχεία στην αξιόλογη προσπάθεια σας
  αν κάτι σας ενδιαφέρει από τα παρακάτω ζητήστε μου πινάκες και μελέτες
  μ ενδιαφέρουν και η παρατηρήσεις και τα σχόλια σας.
  φιλικά
  http://petrosliapis.blogspot.com/2010/07/3.html

 3. Πολύ ενδιαφέρουσα η εργασία σας και οι προτάσεις σας (16/4, 3:56). Στείλτε μας ένα μήνυμα στο kanena2010@gmail.com για περαιτέρω συνεργασία.

 4. Πολύ ενδιαφέρουσες οι παρατηρήσεις σας και οι προτάσεις σας (2/4, 10:50). Στείλτε μας ένα μήνυμα στο kanena2010@gmail.com για περαιτέρω συνεργασία.

Leave a reply