Σύνθημά μας και στόχος μας δεν μπορεί να είναι άλλος από την Ομοψυχία.

Την Πέμπτη επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά η αναλγησία και η ατομικότητα των Βουλευτών, αλλά και εκείνη του ανωτάτου άρχοντος. Θυσιάστηκε για ακόμη μία φορά το συλλογικό συμφέρον στον βωμό του βολέματος με το πρόσχημα των εκβιαστικών επιλογών.
Θα περιμέναμε τουλάχιστον την αποχώρηση σύσσωμης της αντιπολίτευσης πριν την ψηφοφορία. Άλλωστε το έχουν πράξει για ήσσονος σημασίας θέματα.αυτό που μάλλον δεν αντιλαμβάνονται οι 301 είναι ότι πλέον τα αισθήματα, αηδίας και θυμού που αισθάνονται οι πολίτες για την νομενκλατούρα της εξουσίας έχει μετατραπεί σε μίσος. και αυτό είναι εξόχως ανησυχητικό. Πολύ δε περισσότερο που έχουν πλέον χρεωθεί με την απώλεια μιας ζωής κατά την ώρα της διαμαρτυρίας.

Δικαιώθηκαν περίτρανα αυτοί οι οποίοι υποστηρίζουν ότι όλοι μέσα στην Βουλή είναι ίδιοι. 
Είναι ορατός πλέον ο κίνδυνος να δικαιωθούν και όσοι μιλούν για βίαιες αντιδράσεις. 

Εξάλλου, ξεπρόβαλε ξεκάθαρος ο στόχος των Κυβερνώντων: να διχάσουν τους Έλληνες. 
Τα πρώτα ψήγματα εμφανίστηκαν μέσα από βαριές κατηγορίες που εξαπολύθηκαν από μεγάλη μάζα παρευρισκομένων εναντίον των αστυνομικών, αριστερών αλλά και της ΠΑΣΚΕ η οποία με την στάση της στήριξε την Κυβέρνηση και το πολυνομοσχέδιο.Άραγε εκεί θα καταλήξουμε; 

Θα παρασυρθούμε από έξωθεν κατευθυνόμενες πολιτικές και θα ζήσουμε ένα καινούργιο Εθνικό Διχασμό; Βεβαίως και ΟΧΙ.

Ο περίεργος εναγκαλισμός της Παπαρήγα με την Κυβέρνηση, οι ύμνοι της προς την αστυνομία και στην συνέχεια...οι μύδροι της κατά της Κυβέρνησης-δεν μπόρεσε να τους αποφύγει λόγω του θανάτου του      
 Δημήτρη Κοτσαρίδη- δεν πρέπει να παρερμηνευτούν διαφορετικά από το ότι ήσαν μέρος μιας συνήθους για τα πολιτικά εξαμβλώματα της Βουλής,  κρυφής συμφωνίας. Μην εκπλαγούμε αν "αύριο" ανακοινωθεί ο σχηματισμός Κυβέρνησης συνεργασίας, με την συμμετοχή των κομμάτων της ήσσονος αντιπολίτευσης με το ΚΚΕ να "παίρνει"  δύο με τρία υπουργεία. 
Αγαπητοί πολίτες του ΠΑΜΕ αν τελικά τα εναντίον σας σενάρια περί "προστασίας της Βουλής και προβοκάτσια ενάντια στην επιτυχία της διαδήλωσης της 20ης Νοεμβρίου- αληθεύουν, μην αφήσετε τους ηγέτες σας να σας χρησιμοποιούν για δικά τους και μόνον οφέλη. Ίσως σας παραμύθιασαν ότι με την συμμετοχή σε μία Κυβέρνηση, βάζετε ρότα για την εξουσία. Μην τους πιστεύετε. Αν πάλι σας αδικούμε συγχωρήστε μας. Ίσως παρερμηνεύσαμε την εικόνα που είδαμε.
Εξάλλου, είναι βέβαιο, ότι  ρότα των πολιτών για την εξουσία θα τεθεί μόνον αν αδειάσει η Βουλή από όλα τα πολιτικά φαντάσματα του καταστροφικού πολιτικού παρελθόντος.Αντίστοιχα μην ποντάρετε στους νέους Βουλευτές ή αρχηγούς γιατί και αυτοί έχουν πλέον απορροφηθεί πλήρως από το πολιτικό σύστημα. Γιατί αν πραγματικά ήσαν με τον λαό θα έπρεπε να αποχωρήσουν από την Βουλή και να κατέβουν στην πλατεία. Να ενώσουν την φωνή τους και να δυναμώσουν την κραυγή απελπισίας και θυμού των Ελλήνων. Αλλά όχι!  Επέλεξαν και επιλέγουν τις υπόγειες διαδικασίες με έναν μόνο στόχο. Την διατήρηση του Βο(υ)λευτικού αξιώματος με όλα τα προνόμια για τους ίδιους, τις οικογένειές τους και τους αυλικούς τους.
Ας παραδειγματιστούμε από αυτό που συμβαίνει στα Κινήματα/Μέτωπα, όπου συγχνοτίζονται πολίτες απαλλαγμένοι από πολιτικές αγκυλώσεις και ρεβανσισμού. Αυτή την λογική οφείλουμε να ακολουθήσουμε. 
Σύνθημά μας  και στόχος μας δεν μπορεί να είναι άλλος από την Ομοψυχία. 
Μοναδικός αντίπαλός μας είναι ο Παγκόσμιος πολιτικός μοντερνισμός και τα εντός και εκτός της Ελλάδας ανδρείκελά του.

Ιωάννης Δέμος    


Σόλιο ΚΑΝΕΝΑ
Στην επιχειρούμενη διαδικασία συνένωσης των Κινημάτων συμμετέχει και το Κ.ΑΝ.Ε.Ν.Α. χωρίς περιστροφές και Φιλολογικές ακαταλαβίστικες θεωρίες / απόψεις.. απλά:
ΚΑΝΕΝΑΣ πλέον από αυτούς

ΚΑΝΕΝΑΣ μόνος....δυνατά, όλοι μαζί!!


Η βελτίωση της επικρατούσας ζοφερής κατάστασης στη χώρα μας είναι υπόθεση όλων μας.

Περισσότερα: Γυρίζουμε Νέα Σελίδα, Δημιουργούμε Νέο Αρραγές Μέτωπο.Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 10/23/2011 11:44:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Σύνθημά μας και στόχος μας δεν μπορεί να είναι άλλος από την Ομοψυχία."

Leave a reply