ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΠΑΛΛΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.


Σόλιο ΚΑΝΕΝΑ
Στην επιχειρούμενη διαδικασία συνένωσης των Κινημάτων συμμετέχει και το Κ.ΑΝ.Ε.Ν.Α. χωρίς περιστροφές και Φιλολογικές ακαταλαβίστικες θεωρίες / απόψεις.. απλά:
ΚΑΝΕΝΑΣ πλέον από αυτούς

ΚΑΝΕΝΑΣ Αρχηγός
ΚΑΝΕΝΑΣ μόνος....δυνατά, όλοι μαζί!!

Η βελτίωση της επικρατούσας ζοφερής κατάστασης στη χώρα είναι υπόθεση όλων μας.Ή Χώρα παραδίδεται αμαχητί, ο Κοινωνικός ιστός καταστρέφεται, οι Έλληνες οδηγούνται σε ανέχεια, πλην της πολιτικής αριστοκρατίας και των πέριξ αυτών.
Ο Ελληνικός πληθυσμός μειώνεται και η υπογεννητικότητα θα αυξηθεί κατακόρυφα λόγω των νέων ανάλγητων μέτρων (μεταξύ άλλων και αύξηση της φορολογίας για μεγαλύτερο αριθμό παιδιών)!
Η Παιδεία υποβαθμίζεται, ιστορικές μνήμες διαγράφονται!
Η Ελλάδα του χθες, η Χώρα μας, χάνει την κρατική της υπόσταση και μετατρέπεται σε φέουδο της Ευρώπης!
Η εγκληματικότητα αφήνεται, ενδεχόμενα από πρόθεση, να αυξηθεί!
Μία στρατιά ευρωπαίων επιτηρητών-υπερυπουργών εγκαθίσταται στον σβέρκο μας!
Οι πλουτοπαραγωγικές μας πηγές οδεύουν εις χείρας ξένων διαχειριστών!


Και ενώ αυτά και άλλα συμβαίνουν, οι συνδικαλιστές επιλέγουν πάλι την καθοδηγούμενη  πεπατημένη: Ανεξάρτητες πορείες, διάσπαση της αντίδρασης, διευκόλυνση  της διαχείρισής τους  από τις μονάδες καταστολής!


Ενέργειες που στηρίζουν την διχόνοια. Υπηρετούν το σχέδιο που θέλει την μία κοινωνική ομάδα να παρενοχλεί την άλλη και εν τέλει να βρίσκονται απέναντι..


Γιατί άραγε αντί πορείας δεν θα μπορούσαν οι Συνδικαλιστές να καλέσουν τον κόσμο μπροστά στην Βουλή, έστω κρατώντας και τα πανό με τα «οικόσημά» τους. Γιατί δεν συνεννοούνται με τους άλλους συλλόγους, των ταξί, των φορτηγών, των φαρμακοποιών, ΓΕΣΕΕ, Εμπόρους, ΑΔΕΔΥ, απόστρατους, κ.α.,


Γιατί δεν απευθύνουν κάλεσμα στα Κινήματα/Πατριωτικά Μέτωπα σε ολόκληρη την Ελλάδα να κατέβουν σύσσωμα. Σε όλους τους Έλληνες. Να βουλιάξει το Σύνταγμα και οι πέριξ δρόμοι!  Να περικυκλώσουμε το κρατίδιο του Βουλη-κανού. Να προβάλουμε την αποφασιστική αντίδρασή μας!
Να μην μπορεί ο κάθε «συνεργάτης» των Τρόϊκανών, να κομπάζει ότι «Οι Έλληνες στηρίζουν τα μέτρα».


Είναι βέβαιο ότι τώρα πλέον και οι δυνάμεις καταστολής αντιλαμβάνονται πως τόσο οι ίδιοι όσο και οι οικογένειές τους σε δύο μήνες θα  αρχίσουν να πεινούν.


Ας συγκεντρωθούμε γύρω από την Βουλή την ημέρα της παγκόσμιας αντίδρασης των «Αγανακτισμένων» στις 15 Οκτώβρη. Εμείς ας διαλέξουμε άλλο όνομα: «Υποδουλωμένοι» γιατί αυτό πλέον είμαστε.
Να κατέβει όλη η Ελλάδα γύρω από τη Βουλή.


Ας απεγκλωβιστούν οι «Φωτόπουλοι» και οι «Παναγόπουλοι» από την αγκαλιά της Κυβέρνησης και ας κοιτάξουν στα μάτια τα παιδιά τους. Ας συνδράμουν και τα Κινήματα/Πατριωτικά Μέτωπα.
Ας αισθανθούν για λίγο Έλληνες και όχι «κομματικοί εγκάθετοι».


Σε λίγο θα είναι αργά. Η ανέχεια δεν θα μας αφήνει περιθώρια για σκέψη και αντίδραση. Το μόνο που θα μας απασχολεί θα είναι η επιβίωση!
Σαν μαζευτούμε πολλοί και φυσήξουμε θα φύγουν! Μας μένουν λίγες ημέρες από την ολική κατάρρευση. Την δική μας ή των άλλων!


Ιωάννης Δέμος

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 10/10/2011 06:08:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΠΑΛΛΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ."

Leave a reply