Αύριο είναι η μεγάλη μέρα!!!

Την σημερινή και την αυριανή ημέρα χαρακτηρίζει ένας συμβολισμός. Ο Δήμος περικυκλώνει την Βουλή. Για την ακρίβεια οι υπάλληλοι των Δήμων περικυκλώνουν την Βουλή. Έχουν τον κόσμο και το υλικό ώστε να αλλάξουν θέση με τους Βο(υ)λευτές. 
Οι πολίτες των Δήμων μέσα στη Βουλή και οι Βουλευτές απέξω.Αρκεί να λειτουργήσει η Ελληνική ευρηματικότητα που ξεφεύγει από την αγκυλωμένη στις στρατιωτικές πρακτικές λογική των αφεντικών των δυνάμεων καταστολής.
Ωστόσο, η αντίδρασή πρέπει να στραφεί και κατά των επίδοξων κατακτητών της χώρας. Παράλληλα με το Σύνταγμα είναι εξαιρετικά χρήσιμο να περικυκλωθεί και η Γερμανική Πρεσβεία, να αναρτηθούν τα ανάλογα πανό για την μεταμόρφωση της Γερμανίας σε σύγχρονο Ναζιστικό Κράτος. Να τους τονίσουμε ότι όσο δεν επιστρέφουν τα κλεμμένα χρήματα και αντικείμενα αλλά και το κατοχικό δάνειο στην ουσία αποδέχονται ότι είναι συνέχεια του Χιτλερικού κράτους.Και βεβαίως  τα παραπάνω αφορούν και τους Ευρωπαίους "συμμάχους" οι οποίοι ανέχθηκαν και ανέχονται αυτή την ναζιστική συμπεριφορά απέναντι σε μία χώρα στην οποία οφείλουν την ίδια την ύπαρξή τους και την ευημερία τους. 
Να τονίσουμε ότι οι μεγαλοαπατεώνας βρίσκονται εκτός Ελλάδος και είναι οι μαγαλοτραπεζίτες και οι συνεργάτες μιζοδότες επιχειρηματίες αλλά και κρατικές οντότητες που συνεργαζόμενοι με"Έλληνες μειοδότες" υποχρέωσαν σε δάνεια την χώρα προκειμένου να προμηθευτεί στρατιωτικό υλικό σε υπέρογκες τιμές. Μια τέτοια δράση θα διασπάσει τις αστυνομικές δυνάμεις.Ακόμη περισσότερο αν περικυκλωθεί και η άλλη Πρεσβεία "συμμάχων" μας, των Αμερικανών.
Στους Βουλευτές πρέπει να καταστεί σαφές ότι προκαλούν σκλήρυνση της στάσης των πολιτών απέναντί τους αλλά και σε όσους ωφελούνται από το εισόδημα που προσπορίζονται εναντιούμενοι στον Ελληνικό Λαό. να τους ζητήσουν να εγκαταλείψουν την Βουλή. Ας ελαφρύνουν την θέση τους κατεβαίνοντας μαζί με τον κόσμο στην πλατεία.
Ο κόσμος που αναμένεται να συγκεντρωθεί αύριο θα είναι πρωτοφανής  σε όγκο, ώστε   εξαντλώντας οι ταγοί την εφευρετικότητα τους μπορούν να αποκλείσουν κάθε δρόμο πρόσβασης προς την Βουλή συμπεριλαμβανομένου και του Εθνικού κήπου και Ζαππείου, αποκλείοντας την πρόσβαση των Βουλευτών.Ήδη σήμερα στο Σύνταγμα παρατηρήθηκε το φαινόμενο να υποχωρεί η πορεία του ΠΑΜΕ για να καταλάβει την θέση της οι πορείες της ΑΔΕΔΥ και της ΓΕΣΕΕ, γεγονός το οποίο εξυπηρετεί τα σχέδια των δυνάμεων καταστολής. 
Αύριο είναι στο χέρι μας να διαψεύσουμε τον Πάγκαλο ο οποίος δήλωσε ότι και 2.000.000 να συγκεντρωθούν το νομοσχέδιο θα περάσει. Να δώσουμε να καταλάβουν ότι ο ακήρυκτος πόλεμος που έχει εξαπολύσει η Τροϊκανική Κυβέρνηση με την ανοχή των υπολοίπων βολεμένων της Βουλής, θα λάβει στο εξής απάντηση. Οδηγούν τον κόσμο σε σκηνές Αργεντινής, με τους βουλευτές να δέχονται πολλά περισσότερα από λεκτικό προπηλακισμό, παίρνοντας στον λαιμό τους και συγγενικά πρόσωπα.
Αύριο είναι στο χέρι μας να βρεθεί ο πολίτης στην Βουλή. Αρκεί να εξαντλήσουμε την ευρηματικότητά μας. Όπλο μας, ο όγκος της συγκέντρωσης!
Ιωάννης Δέμος 


ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΝΕΝΑ
Υπάρχουν ακόμα Έλληνες που πιστεύουν  ότι αυτοί που μας οδήγησαν στη σημερινή εξαθλίωση μπορούν να μας σώσουν? 
Όχι φυσικά....

 Μόνο ο παντοδύναμος Ελληνικός Λαός μπορεί και έχει το κουράγιο να σώσει τη χώρα και να την βγάλει από τη σημερινή αδιέξοδη κατάσταση. 
Με νέα δομή ενός συγχρόνου κράτους με άμεση  μείωση  του πολιτικού συστήματος και σταδιακά των δημοσίων υπαλλήλων και την δημιουργία ενός σταθερού πλαισίου λειτουργίας του, για την αλλαγή όλων των κρατικών δομών. 
Διοίκησης, Οικονομίας, Παιδείας, Άμυνας, Δικαιοσύνης, Εσωτερικής Ασφάλειας. 

Μόνο ο Λαός μπορεί να ωθήσει την ελληνική κοινωνία να ξεριζώσει το σάπιο κομματικό - κρατικό σύστημα / κατεστημένο / οικοδόμημα που "έστησαν" οι παλαιοπολιτικάντηδες, από την μεταπολίτευση έως τις μέρες μας, στο οποίο οι θεσμοί δεν λειτουργούν, η ζωή των πολιτών έχει υποβαθμισθεί / απειληθεί / απαξιωθεί και μόνο το κομματικό και ατομικό συμφέρον οδηγεί τους "πολιτικούς" διαρκώς σε πράξεις εναντίων των απλών και αδύναμων Ελλήνων Πολιτών. 

Μόνο ο λαός μπορεί να αφυπνίσει και να ενεργοποιήσει τις υγιείς και πραγματικά προοδευτικές δυνάμεις του τόπου, ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ  πριν να είναι πολύ αργά!!! 
 

Αγαπητοί Έλληνες Πολίτες, οργανωθείτε στο Κίνημά σας, στο ΚΑΝΕΝΑ δηλαδή, συμμετέχετε ενεργά στα πολιτικά δρώμενα τις χώρας από τώρα και διατυπώστε τις ιδέες και τις απόψεις σας, ώστε να είμαστε έτοιμοι αύριο μέσα από τα σπλάχνα μας να αναδείξουμε τους πραγματικά Ανιδιοτελείς Ηγέτες οι οποίοι θα καταφέρουν να βγάλουν τη χώρα από τη σημερινή δυσμενή κατάσταση. 

Ενεργός Συμμετοχή λοιπόν για να αλλάξουμε  δυναμικά τα δρώμενα της χώρας μας.
Μπορείς και εσύ πλέον !!! Μην περιμένεις από το παρόν πολιτικό σύστημα καμιά πρόοδο...

  Ο καιρός  πλησιάζει που ο λαός θα πάρει τις τύχες της χώρας μας στα χέρια του !!!
  Ο καιρός πλησιάζει που όλοι μαζί, μαθητές, φοιτητές, άνδρες και γυναίκες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων,  απλοί εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, θα αποδομήσουμε την κοινοβουλευτική ασυδοσία / ασυλία / ολιγαρχία / υπεροψία / προδοσία..
  Όλες οι πρόσφατες Δημοσκοπήσεις δείχνουν πως η ώρα  του ΚΑΝΕΝΑ πλησιάζει, καθώς το 60 % του Ελληνικού Λαού πιστεύει ότι ΚΑΝΕΝΑΣ από τους σημερινούς αρχηγούς των κομμάτων δεν είναι ικανός να κυβερνήσει τη χώρα και να την βγάλει από τα σημερινά αδιέξοδα που την έφεραν οι παλαιοπολιντικάντηδες!!!

ΚΑΛΟΥΜΕ σε συσπείρωση τον  Ελληνικό Λαό, για Δυναμική ΑΠΑΙΤΗΣΗ / ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για δραστική μείωση των Βουλευτών, των Υπουργείων και των Επιχορηγήσεων των Κομμάτων, πριν από την επιβολή οποιουδήποτε πακέτου νέων μέτρων!!! 

ΚΑΝΕΝΑΣ πλέον από αυτούς
ΚΑΝΕΝΑΣ μόνος....δυνατά, όλοι μαζί!!
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟ ΚΑΝΕΝΑ,  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ!!
Η βελτίωση της επικρατούσας ζοφερής κατάστασης στη χώρα μας είναι υπόθεση όλων μας.

ΚΑΝΕΝΑΣ

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 10/19/2011 04:12:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Αύριο είναι η μεγάλη μέρα!!!"

Leave a reply