Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!! Video.

Αισθανόμενος την ηθική υποχρέωση να προβάλω την κινητοποίηση εμπρός από την Βουλή των αποστράτων και εν ενεργεία στελεχών των Ειδικών Δυνάμεων, παραθέτω την ηλεκτρονική διεύθυνση όπου έχει αναρτηθεί το σχετικό βίντεο. Ήταν ήρεμη αλλά πλήρης μηνυμάτων.
Ιωάννης Δέμος


Σχόλιο ΚΑΝΕΝΑ.
Χρειάζονταν μια τέτοια επίδειξη για να καταλάβουμε ότι η κοινωνία μας έχει φθάσει στα όριά της?
Χρειάζεται λοιπόν μεγάλη οργάνωση και κινητοποίηση του Ελληνικού Λαού στο κίνημά του , στο ΚΑΝΕΝΑ δηλαδή, για να μπορέσει επιτέλους να επέμβει δυναμικά στις επερχόμενες δραματικές εξελίξεις στη χώρα μας.
Η Αστυνομία βέβαια έχει αποποιηθεί προ πολλού της Αποστολής της, που είναι η προστασία των Ελλήνων Πολιτών, και έχει επιδοθεί  με μεγάλη επιμέλεια στην προστασία των Βουβαλόπαιδων του ποδοσφαίρου και των Παχύδερμων της πολιτικής.. ΚΡΙΜΑ...


ΚΑΝΕΝΑΣ πλέον από αυτούς
ΚΑΝΕΝΑΣ Αρχηγός
ΚΑΝΕΝΑΣ μόνος....δυνατά, όλοι μαζί!!


Η βελτίωση της επικρατούσας ζοφερής κατάστασης στη χώρα μας είναι υπόθεση όλων μας.


Ο καιρός  έφθασε και ο λαός θα πάρει τις τύχες της χώρας μας στα χέρια του !!!
Ο καιρός έφθασε και όλοι μαζί, μαθητές, φοιτητές, άνδρες και γυναίκες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων,  απλοί εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, θα αποδομήσουμε την κοινοβουλευτική ασυδοσία / ασυλία / ολιγαρχία / υπεροψία. 


Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 10/04/2011 11:34:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!! Video."

Leave a reply