Κινήματα, Μέτωπα και άλλες συλλογικές οντότητες ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν.

Σόλιο ΚΑΝΕΝΑ
Στην επιχειρούμενη διαδικασία συνένωσης των Κινημάτων, το ΚΑΝΕΝΑ συμμετέχει δυναμικά, χωρίς περιστροφές και Φιλολογικές ακαταλαβίστικες θεωρίες / απόψεις.. απλά:
ΚΑΝΕΝΑΣ πλέον από αυτούς

ΚΑΝΕΝΑΣ μόνος....δυνατά, όλοι μαζί!!

ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ - ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
Η βελτίωση της επικρατούσας ζοφερής κατάστασης στη χώρα μας είναι υπόθεση όλων μας.

Περισσότερα: Γυρίζουμε Νέα Σελίδα, Δημιουργούμε Νέο Αρραγές Μέτωπο.


Η έλευση των Γερμανών κατακτητών του νέου Ράιχ έχει αρχίσει. 
Σήμερα είναι πιθανόν η  χώρα να μπει τον γύψο, εάν οι Γαλλογερμανοί αποφασίσουν την μόνιμη παρουσία ξένων επιτρόπων στην Ελλάδα.ΟΙ δωσίλογοι θα διατηρήσουν τις παχυλές αποζημιώσεις και τα προνόμια. Αυτή είναι η αμοιβή τους για την συνεργασία με τον εχθρό. Είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσει η φίμωση κάθε ελεύθερης φωνής, ο περιορισμός των ατομικών ελευθεριών..
Σε λίγες ημέρες θα εορτάσουμε το ΌΧΙ που είπαν οι πρόγονοί μας στην Γερμανική επεκτατική πολιτική.
Γιατί τότε κάποιοι αδύναμοι και πολιτικά πρεσβύωπες κυβερνήτες των Ευρωπαίων  δεν αντιλήφθηκαν έγκαιρα την δυναμική που ανέπτυσσε το ναζιστικό κίνημα. Σήμερα οι Γερμανοί αρνούνται να καταβάλουν όχι μόνον τις αποζημιώσεις γι τον θάνατο 1.000.000 Ελλήνων, αλλά αρνούνται να εξοφλήσουν το κατοχικό δάνειο το οποίο εκβιαστικά απέσπασαν από την Ελλάδα. και δεν είναι μόνον αυτά. Τόνοι ελληνικών νομισμάτων και άλλων μετάλλων εκλάπησαν από τους Ναζί, μαζί και αρχαιολογικοί και καλλιτεχνικοί θησαυροί. Αυτή τους η άρνηση δεν μπορεί  να εκληφθεί διαφορετικά από τους Έλληνες, παρά ως συνέχεια του Ναζισμού στην Γερμανία. Και αναφέρομαι στην ηγεσία της Γερμανίας και στους αμετανόητους οπαδούς της ναζιστικής λογικής.
Με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου οφείλουμε να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα σε αυτούς τους Γερμανούς.
Θέτω σαν πρόκληση σε όλα αυτά τα κινήματα και συλλογικές οντότητες που θέλουν να εμφανίζονται ως η αυριανή πολιτική προοπτική της χώρας να δραστηριοποιηθούν είτε με επιστολές προς συγκεκριμένους παραλήπτες εντός και εκτός Ελλάδας είτε με συγκεντρώσεις και να φωνάξουν ένα νέο ΌΧΙ στον σύγχρονο γερμανικό επεκτατισμό.
Να διαδηλώσουμε έξω από την Γερμανική Πρεσβεία και τα κατά τόπους Προξενεία, απαιτώντας αυτό που εκείνοι απαιτούν από εμάς σήμερα. Να εξοφλήσουν τα χρέη τους προς την Ελλάδα. Την μόνη χώρα που χάριν της προδοτικής συμπεριφοράς παλαιότερων αλλά και σύγχρονων πολιτικών δεν έλαβε τις οφειλόμενες αποζημιώσεις. Πολύ δε περισσότερο και το οφειλόμενο δάνειο.
Να διαδηλώσουμε ότι χάριν της Γερμανικής κρατικής ανοχής, επιχειρηματικές συμμορίες της Γερμανίας μαζί με ντόπιους συνεργούς, εξαπάτησαν του Έλληνες κατέκλεψαν και καταχρέωσαν την χώρα.
Συμμέτοχοι  όλης αυτής της καταλήστευσης είναι και οι πολιτικάντηδες οι οποίοι για δεύτερη φορά παραδίδουν και μάλιστα αμαχητί τη Ελλάδα στους Γερμανούς και στους ομοίους τους υπηρέτες των Παγκόσμιων δυναστών.
Και αυτοί που ανέρυθρα θα εμφανιστούν στις παρελάσεις ως "υπερήφανοι" εκπρόσωποι της "Ελληνικής" κυβέρνησης οφείλουμε να  δεχθούν την έμπρακτη διαμαρτυρία μας. Μέχρι τώρα τους "κράζαμε". Όμως αποδεικνύονται περισσότερο χοντρόπετσοι απ' όσο πιστεύαμε. Χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας ή ευθιξίας παρά υποτελείς σε μία συντεχνιακή λογική προστασίας της καρέκλας τους και των εξωλογικών προνομίων και εσόδων τους. Πρέπει να τους δώσουμε ένα ηχηρό μάθημα.
Ιδού κύριοι των Κινημάτων και Μετώπων και λοιπών συλλογικών οντοτήτων,  πεδίον δόξης λαμπρόν.
Για να πεισθούμε ότι εννοείτε κάθε λέξη σας, κάθε γραμμή των "επαναστατικών" διακηρύξεων σας. Έστω, σταθείτε απέναντί τους με πανώ και πινακίδες που να προβάλλουν την άνομη συμπεριφορά τους.
Ιων Πολιάδης                     

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 10/24/2011 12:03:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Κινήματα, Μέτωπα και άλλες συλλογικές οντότητες ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν."

Leave a reply