Για ακόμη μια φορά πρέπει να βροντοφωνάξουμε το ΟΧΙ.

Νύχτα σαν τους κλέφτες  αποφάσισαν "οι σύμμαχοί μας" το κούρεμα και  την υποδούλωση της χώρας στους δανειστές. Με την ανοχή της "Ελληνικής Κυβέρνησης". Η οποία στο εξής θα περιοριστεί στο να εκτελεί εντολές. Και επέλεξαν ως ημερομηνία την παραμονή της Εθνικής Επετείου. Δεν είναι τυχαίο. 


Κάθε χρόνο για τα επόμενα 20 χρόνια  η Εθνική μας έξαρση της 28ης Οκτωβρίου, θα προσγειώνεται από την ανάμνηση της παράδοσης της χώρας την παραμονή της επετείου. 

Ο ψυχολογικός και επικοινωνιακός πόλεμος που δεχόμαστε είναι άριστα σχεδιασμένος και αυτό πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε.
Η χρησιμοποιούμενη τακτική είναι: ελπίδα και χαλάρωμα, ράπισμα, νέα μέτρα. Στόχοι είναι η κάμψη του αγωνιστικού φρονήματος και η διασπορά διχόνοιας μεταξύ των κοινωνικών τάξεων, αλλά και μεταξύ ημών και των αδελφών μας Κυπρίων, αφού το "κούρεμα"  καταστρέφει και την Κυπριακή Οικονομία λόγω υψηλής της έκθεσης σε Ελληνικά Ομόλογα. Οι στόχοι των δανειστών και για την Κύπρο είναι ο ορυκτός της πλούτος, το φυσικό αέριο.

Η πάγια τακτική των διαχρονικά επιτιθεμένων στην χώρα είναι ο εγκλωβισμός των Κυβερνώντων. Είτε με χρηματοδότηση των κομμάτων ή και προσώπων είτε με την εμπλοκή τους με προμήθειες. Σήμερα έχει την μορφή ανοχής στο βόλεμα, τις υπέρογκες αμοιβές, τα εξωφρενικά προνόμια. Ουδείς από τους 301 είναι αμέτοχος! Δεξιοί, αριστεροί και κεντρώοι! Όλοι συλλήβδην κοροϊδεύουν τους Έλληνες πολίτες. Χθεσινά παράδειγματα το "πισωπάτημα" -κατά τον Νότη Σφακιανάκη- της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως προς την διαβεβαίωση ότι δεν θα ψηφίσουν παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας και η κυβίστηση της κυβέρνησης ως προς την διαβεβαίωση του Βενιζέλου ότι ή επικύρωση της όποιας απόφασης των Βρυξελλών με 180 ψήφους, γιατί δήθεν δεν παραχωρείται η εθνική κυριαρχία.
Ωστόσο είναι αυτό το κείμενο που μαγείρευαν κλεισμένοι επί τετράωρο οι Παπανδρέου, Βενιζέλος, Μόσιαλος και Ξενογιαννακοπούλου, προκειμένου να καμουφλάρουν την εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας, παρουσιάζοντάς την ως τεχνική βοήθεια. Εξ ου και οι συνεννοήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Εξάλλου είναι βέβαιη και η επικοινωνία με Σαμαρά, μετά από την οποία ξεκίνησε το "πισωπάτημα" στις ανακοινώσεις τη αξιωματικής αντιπολίτευσης..

Για ακόμη μία φορά στην Ιστορία μας δεχόμαστε ως κράτος και ως έθνος επίθεση. Για ακόμη μία φορά ο εχθρός διαθέτει πέμπτη φάλαγγα εντός των εδαφών μας. Για ακόμη μια φορά πρέπει να βροντοφωνάξουμε το ΟΧΙ.

Το ερώτημα που πλανάται είναι αν οι εκπρόσωποι του Έθνους διαθέτουν την στοιχειώδη εθνική υπεριφάνια και ανθρώπινη αξιοπρέπεια για να το πράξουν. 
Για ευθιξία, ούτε λόγος! 
Ιωάννης Δέμος  

Σχόλιο ΚΑΝΕΝΑ
Κάνουν μεγάλο λάθος, καθώς και οι υπόλοιποι της Βουλής, η δικαστική εξουσία και το άβουλο γεροντάκι της Προεδρίας  που απλώς παρακολουθούν απαθείς την μετατροπή της χώρας σε ΜΙΚΡΟΑΠΟΙΚΙΑ των υπερεθνικών νταβατζήδων.. 

Θα τους ενοχλήσει και θα τους τιμωρήσει, ο Ελληνικός Λαός που  βροντοφωνάζει και πάλι ΟΧΙ και οργανώνεται για τη μεγάλη σύγκρουση με ένα και μοναδικό στόχο να πάρει πάλι τις τύχες της χώρας στα χέρια του. 

Περισσσότερα στην Ιδρυτική Διακήρυξη του ΚΑΝΕΝΑ. 

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 10/27/2011 05:42:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

3 σχόλια for "Για ακόμη μια φορά πρέπει να βροντοφωνάξουμε το ΟΧΙ."

 1. Αφιερωμένο εξαιρετικά στους πολιτικούς. (Βολεύτηκε ως βουλευτής.... και την Ελλάδα, δεν τη γαμείς.)
  Η σειρά των Α: *(ΑΑΑΑ……) =Άσχετοι άχρηστοι ανίκανοι ανεύθυνοι ανέντιμοι αφιλότιμοι αδίστακτοι άδικοι ανίδεοι ανάξιοι αδαής αμαθής άπειρος άβγαλτος, ανίδεος ανήξερος ασύδοτοι άνανδροι αποτυχημένοι ακαμάτες απαθείς απεχθείς απάτριδες ανθέλληνες ανιπρόκοποι και προδότες.

  ΔΙΚΑΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ. (σελ. 62)

  («Αναγνώρισαν την αντίσταση»)

  Μας διοικούν δωσίλογοι και μαυραγορίτες,

  και καθαρμάτων σύλλογοι Χύτες και Γκεσταμπίτες.

  Όλοι τους προαχθήκανε έχουν τις πρώτες θέσεις,

  και άλλοι αδικηθήκανε με άγριες διαθέσεις.

  Ακόμη και πρωθυπουργό δωσίλογο έχουν κάνει,

  και τον λαό τους συνεργό κάνανε οι ρουφιάνοι.

  Για το κακό που έγινε κ’ αυτός φέρνει ευθύνη,

  διότι με την ψήφο του συντήρησε τα κτήνη.  =Δυστυχώς: "Όλοι" τα' αρπάζουμε ή τα τσεπώνουμε, κ' άλλοι τα βλέπουνε και παλαβώνουνε,
  κ' οι κυβερνώντες να το βουλώνουνε ,και δέκα ψύλλους τους καλιβώνουνε (πεταλώνουνε).
  "Όλοι" τ' αρπάζουνε τ' οικονομούνε, κ' ύστερα κάθονται και τα γλεντούνε,
  και όσοι τους βλέπουνε και δεν μπορούνε, την ηθικότητά τους την βλαστίσουνε.

  =----14/7/86 ----(Σελ.03) http://users.otenet.gr/~tzinis/piimata.htm *(ΑΑΑΑ……)
  Φταίει και ο =ΛΑΟΣ:. Ο κυρίαρχος μαλάκας, έτσι τον δουλεύουν όλοι, και του λεν δεν είσαι βλάκας.

  Άσχετοι, άχρηστοι, ανίκανοι, εσείς που κυβερνάτε, που μόνον το συμφέρον σας, και όλα να τα φάτε.
  Άδικοι, ανεύθυνοι, ανάξιοι, εσείς που μας πουλάτε, φτιάνετε τρύπες στο νερό, και όλα τα σπαταλάτε.
  Ασύδοτοι, ανέντιμοι, ανίδεοι, που απαθώς κοιτάτε, την αδικία βλέπετε, και την χειροκροτάτε.
  Άνανδροι, αφιλότιμοι, αδίστακτοι, που την δικαιοσύνη, την κάνατε να σέβεται, μόνον εσάς τα "κτήνη",
  και στους φτωχούς το άδικο, μονάχα να εγκρίνει, ή ότι απομείνει.
  Με εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ =(Στη μαύρη λίστα;;;)
  http://users.otenet.gr/~tzinis
  http://www.tzinis.blogspot.com/ tzinis@otenet.gr

 2. Μπράβο στους Θεσσαλονικείς. Σήμερα 28/10/2011 βροντοφώναξαν ένα ηχητό όχι στο σημερινό πολιτικό σύστημα και τίμησαν την επέτειο του όχι, επιτρέποντας την έναρξη και ολοκλήρωση του πολιτικού τμήματος της παρέλασης (χωρίς κανένα επεισόδιο με την Αστυνομία).
  Γελιοποίησαν τους σύγχρονους πολιτικούς "εφιάλτες" της Ελληνικής Ιστορίας, οι οποίοι τρομοκρατημένοι (και υπό την παρότρυνση των δοσίλογων πολιτικών αρχηγών τους), βγήκαν στα κανάλια καταδικάζοντας τις αυθόρμητες διαμαρτυρίες της Ελληνικής κοινωνίας, φοβούμενοι ότι πλησιάζει ή ωρα που θα τους εκδιώξουν και από την βουλή και θα τους αντικαταστήσουν με νέους και άξιους.

 3. ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ
  - ΕΠΙΓΡΑΦΗ "ΟΧΙ ΣΤΗ ΓΚΕΣΤΑΠΟ" ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ
  - ΟΧΙ ΣΤΗ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ
  - ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
  - ΛΑΪΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ
  - ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΝΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ
  - ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
  - ΤΕΡΜΑ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ-ΔΕΞΙΟΥΣ,ΚΤΛ

  -MEΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΤΗΣ ΓΚΕΣΤΑΠΟ

  - ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

  -ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ,ΠΩΛΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ,ΚΤΛ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ "ΚΟΥΡΕΜΑ" ΤΗΣ ΓΚΕΣΤΑΠΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΠΑΡΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!

  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΝΤΑΧΑΟΥ,ΕΝΙΑΙΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ!
  ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ!

Leave a reply