ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ...


Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει!
   Κάθε φορά που τρίζει η καρεκλίτσα τους, ΟΛΟΙ οι πολιτικοί (και δημοσιογράφοι! ΝΑΙ, και δημοσιογράφοι) σαν συγχορδία ομοννοούν, και εκφράζουν ταυτόσημες απόψεις, τις οποίες όμως σε καμμία περίπτωση δεν έχουν όταν κινδυνεύει η Πατρίδα.
   Συγκεκριμμένα, κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, και λαμβάνοντες αφορμή από τις ακυρώσεις των παρελάσεων(αλλά και τα επεισόδια) σε διάφορες πόλεις, με προεξάρχουσα τη Θεσσαλονίκη, θυμήθηκαν οι πολιτικοί μας να εκφράσουν την αντίθεσή τους, με διάφορες δηλώσεις. Για την ακρίβεια του λόγου, θα παραθέσω ορισμένα αποσπάσματα δηλώσεων πολιτικών, διαφορετικών πολιτικών παρατάξεων(άλλαξε ο Μαγαλιός κι' έβαλε το βρακί του αλλοιώς):
   -Με αυτές τις εκδηλώσεις προσβάλλουν τον πρόεδρο της δημοκρατίας, το Στρατό κ.λ.π.
   -Ήταν ένα μεμωνομένο γεγονός! Μόνο ένα σχολείο είδα να κάνει αυτό το πράγμα.
   -Αδυνατώ να καταλάβω τι ενώνει τόσο ετερόκλητες ομάδες σ' αυτές τις εκδηλώσεις.
   - Η χώρα μας γίνεται περίγελως σ' όλο τον κόσμο.
   Αλήθεια, πόσο πολύ μπορεί να τυφλώσει, και πόσο πολύ μπορεί να απομακρύνει τους πολιτικούς μας από το κοινό αίσθημα η αλλαζονία της εξουσίας;  
Είναι δυνατόν να είναι τόσο αποξενωμένοι από το λαϊκό αίσθημα, ώστε αφ' ενός μεν να βλέπουν αυτές τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας ΟΛΟΥ του λαού, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθετήσεως, σαν μεμωνομένες, και να μή καταννοούν τι τους ενώνει; Είναι άραγε τόσο το γιαούρτι που έπεσε στα πρόσωπά τους που τους τύφλωσε; Σας απαντώ "κύριοι": Η φτώχεια, η δυστυχία, η ανασφάλεια τους ενώνει. Και εάν αυτές τις μαζικές εκδηλώσεις τις βλέπετε σαν μεμωνομένα γεγονότα, κακό της κεφαλής σας.
   Ο Ελληνικός Λαός, γνωρίζει πολύ καλά ποιοί φταίνε για την κατάντια του, και τους τιμωρεί κατάλληλα. Ο Στρατός χαίρει της απολύτου εμπιστοσύνης του λαού ο οποίος αγαπά και τιμά τις Ένοπλες Δυνάμεις ΤΟΥ. Οι εκδηλώσεις σε καμμία περίπτωση δεν στρέφονται εναντίον των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά εναντίον αυτών που καταδυναστεύουν το λαό, και μαζί και το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, προσπαθώντας, μέσα στην αναξιοσύνη τους να υπονομεύσουν παντοιοτρόπως το ηθικό των Στελεχών τους. Όσον αφορά τον "πρόεδρο", θα προτιμούσα να είχε τη δύναμη ή τη θέληση να παρεμβαίνει στις πολιτικές εξελίξεις, αντί να πηγαίνει στις παρελάσεις!  Δεν μας έλειψε δα και το τιμώμενο πρόσωπο!!!
   Τέλος, όσον αφορά το διεθνή διασυρμό της χώρας, εγώ γνωρίζω ότι επί δύο συναπτά έτη, η χώρα ΜΟΥ , είναι καθημερινά πρωτοσέλιδο σε όλες τις εφημερίδες όλου του κόσμου, είναι καθημερινά πρώτη είδηση σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια όλου του κόσμου, αποτελεί για όλες τις χώρες και για όλους τους οίκους αξιολόγησης το παράδειγμα προς αποφυγήν, και, άκουσον-άκουσον, γειτονικές μας χώρες, τις οποίες χλευάζαμε, να λένε ότι " δεν θα επιτρέψουμε ποτέ στη χώρα μας να γίνει σαν την Ελλάδα". Και θυμήθηκαν τώρα το διεθνή διασυρμό!!!  Όλα τ' άχε η Μαριωρή, κι' ο φερετζές της έλειπε!
   Ένα τελευταίο. όσον αφορά την απώλεια της περιβόητης Εθνικής μας κυριαρχίας. Αλήθεια το λένε; Γιατί, οι ξένοι δεν πρόκειται ποτέ να μας πάρουν την εθνική μας κυριαρχία ας πούμε στα νησιά κ.λ.π.(Για να τα πούμε με απλά λόγια). Διεκδικούν όμως τη δυνατότητα παρέμβασης στη λήψη οικονομικών αποφάσεων. Δηλαδή, να μπορούν να μπλοκάρουν αποφάσεις της κυβέρνησης που έχουν οικονομικό κόστος. Και να σας πώ κάτι; Το προτιμό αυτό από το να διαβάζω καθημερινά Φ.Ε.Κ. με διορισμούς, προσλήψεις, μετατάξεις κ.λ.π. ημετέρων, με μισθούς δυσθεώρητους για τα κοινά δεδομένα. Θα προτιμούσα χίλιες φορές, να υπάρχει ένας Τροϊκανός κομισσάριος, ο οποίος να τους λέει STOP.
   Αυτά τα ολίγα, και ας σταματήσουν πλέον τα κροκοδείλια δάκρυα περί ρεζιλέματος και Εθνικής Κυριαρχίας. Ας ανοίξουν τα μάτια τους να δουν που έφεραν τη χώρα, και ας προσπαθήσουν, εάν μπορούν ακόμη, να διορθώσουν κάτι.
Δημήτριος Μπελιβανάκης
Αντιστράτηγος ε.α.

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 10/29/2011 10:05:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ..."

Leave a reply