Η Ελλάδα στην Εντατική.. από τους Ψεύτες που μας κυβερνούν, τους οποίους σύντομα θα πάρει το ποτάμι της Οργής!!! (Video)

Ο κ. Πρωθυπουργός ζήτησε χθες την συμμετοχή του Ελληνικού Λαού για να βγάλει την χώρα από την εντατική που την έβαλε το πολιτικό σύστημα και όχι ο Ελληνικός Λαός.
Μάλλον την ΣΥΝΕΝΟΧΗ του Ελληνικού Λαού ζήτησε στο έγκλημα των   αυτουργών που κατάντησαν τη χώρα ένα "πτώμα" στην εντατική, και δεν ΤΟΛΜΗΣΕ να ανακοινώσει τα νέα μέτρα γιατί στον Επιτάφιο και την Ανάσταση η θρησκευτική κατάνυξη του Λαού θα μετατρεπόταν σε ποτάμι οργής το οποίο θα σάρωνε τα πάντα στο διάβα του, θα σάρωνε όλους τους ψεύτες και λαοπλάνους που μας κυβερνούν... όχι βέβαια πως και τώρα θα τολμήσουν να εμφανισθούν σε καμιά εκκλησία...
ΟΤΑΝ Ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ "ΡΟΠΑΛΟ" ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΛΑΟΠΛΑΝΟΙ / ΨΕΥΤΕΣ / ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΡΘΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ  ΘΑ ΔΙΚΑΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΝΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ!!!Μήπως ακόμα πιστεύετε ότι αυτοί που μας οδήγησαν στη σημερινή εξαθλίωση μπορούν να μας σώσουν? 
Όχι φυσικά...
  Μόνο ο παντοδύναμος Λαός μπορεί και έχει το κουράγιο να σώσει τη χώρα και να την βγάλει από τη σημερινή αδιέξοδη κατάσταση. 
Με νέα δομή ενός συγχρόνου κράτους με άμεση  μείωση  του πολιτικού συστήματος και σταδιακά των δημοσίων υπαλλήλων και την δημιουργία ενός σταθερού πλαισίου λειτουργίας του, για την αλλαγή όλων των κρατικών δομών. 
Διοίκησης, Οικονομίας, Παιδείας, Άμυνας, Δικαιοσύνης, Εσωτερικής Ασφάλειας. 

Μόνο ο Λαός μπορεί να ωθήσει την ελληνική κοινωνία να ξεριζώσει το σάπιο κομματικό - κρατικό σύστημα / κατεστημένο / οικοδόμημα που "έστησαν" οι παλαιοπολιτικάντηδες, από την μεταπολίτευση έως τις μέρες μας, στο οποίο οι θεσμοί δεν λειτουργούν, η ζωή των πολιτών έχει υποβαθμισθεί / απειληθεί / απαξιωθεί και μόνο το κομματικό και ατομικό συμφέρον οδηγεί τους "πολιτικούς" διαρκώς σε πράξεις εναντίων των απλών και αδύναμων Ελλήνων Πολιτών. 
  Μόνο ο λαός μπορεί να αφυπνίσει και να ενεργοποιήσει τις υγιείς και πραγματικά προοδευτικές δυνάμεις του τόπου, ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ  πριν να είναι πολύ αργά!!! 
  Αγαπητοί Έλληνες Πολίτες, οργανωθείτε στο Κίνημά σας, στο ΚΑΝΕΝΑ δηλαδή, συμμετέχετε ενεργά στα πολιτικά δρώμενα τις χώρας από τώρα και διατυπώστε τις ιδέες και τις απόψεις σας, ώστε να είμαστε έτοιμοι αύριο μέσα από τα σπλάχνα μας να αναδείξουμε τους πραγματικά Ανιδιοτελείς Ηγέτες οι οποίοι θα καταφέρουν να βγάλουν τη χώρα από τη σημερινή δυσμενή κατάσταση. 
  Ενεργός Συμμετοχή λοιπόν για να αλλάξουμε  δυναμικά τα δρώμενα της χώρας μας.

  Μπορείς και εσύ πλέον !!! Μην περιμένεις από το παρόν πολιτικό σύστημα καμιά πρόοδο...

  Ο καιρός  πλησιάζει που ο λαός θα πάρει τις τύχες της χώρας μας στα χέρια του !!!
  Ο καιρός πλησιάζει που όλοι μαζί θα αποδομήσουμε την κοινοβουλευτική ασυδοσία / ασυλία / ολιγαρχία / υπεροψία / προδοσία...


ΚΑΝΕΝΑΣ

Υ.Γ. Πολύ ωραίος ο στίχος από το  http://apolitistosteki.blogspot.com

Η Ελλάδα στην εντατική 

Στην εντατική η Ελλάδα
στο προσκέφαλο οι γιατροί,
κάνουν έκκληση επειγόντως
αίμα ρέζους να βρεθεί.

Στο μηδέν ο αιματοκρίτης
στο μηδέν και ο σφυγμός,
είναι ελεύτερος ο θύτης
και λυτός ο συνεργός.

Αιμοδότες δεν υπάρχουν
κλείστηκαν στη φυλακή,
να μπορούν να συνυπάρχουν
λόγια και πολιτική.

Στο εδώλιο το δίκιο,
στη γωνία ο Λαός,
η Ελλάδα στο φορείο
κι από πάνω ο γιατρός.

Αιμοδότες δεν υπάρχουν,
το παμε κι απ΄την αρχή,
βάλθηκαν να μας πετάξουν
σαν τ΄αμάξια του Ο.ΔΗ.ΣΥ.

Στην εντατική η Ελλάδα,
στο προσκέφαλο οι γιατροί,
έμφραγμα μυοκαρδίου
και παράλυση ολική.

Sos εκπέμπει ο παθολόγος,
sos εκπέμπει ο χειρουργός,
ποιός είναι ο δολοφόνος,
ποιός τάχα κι ο αυτουργός.

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 4/16/2011 09:55:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Η Ελλάδα στην Εντατική.. από τους Ψεύτες που μας κυβερνούν, τους οποίους σύντομα θα πάρει το ποτάμι της Οργής!!! (Video)"

Leave a reply