Προσκλητήριο Σωτηρίας της Πατρίδας!!! (Video)


Κυρίες και Κύριοι,
Είναι 09.30 της 5ης Απριλίου 2011, αυτή τη στιγμή ακούω το κύκνειο άσμα του Μεγάλου Μίκη Θεοδωράκη. Ομιλεί για Παλλαϊκό ξεσηκωμό όπου ο Λαός και ο Στρατός μαζί με τα Σώματα ασφαλείας πρέπει να ξεσηκωθούν γιατί η Πατρίδα χάνεται.
Ο Θεοδωράκης παροτρύνει, όλος ο κόσμος σαν ένας άνθρωπος, χωρίς την ταμπέλα του δεξιού, του κεντρώου και του αριστερού να ενωθεί για την ανατροπή των προδοτών, αρχής γενομένης από τη Κυβέρνηση και το χταπόδι που ξεπουλά την Πατρίδα.
Είναι ντροπή για μας τους Έλληνες, που είμεθα ένας περήφανος Λαός, να μας ξεπουλάνε, να μας λοιδορούν να μας ντροπιάζουν αυτοί που ο Λαός τους ανέθεσε τις τύχες του. 
Είναι ντροπή να χρησιμοποιούν την Πατρίδα μας σαν βάση εξόρμησης για τη καταστροφή των Βαλκανίων, της Βόρειας Αφρικής και των αθώων ανθρώπων.
Είναι άσχημο η πλούσια πατρίδα μας να ξεπουλιέται στους ξένους.
Είναι ανήκουστο οι Κρητικοί να δέχονται στα σπλάχνα τους την Βάση της Σούδας, τη βάση της ντροπής και του ολέθρου.
Είναι απαράδεκτο η Κυβέρνηση να μην ορίζει την ΑΟΖ που μας προτείνει η Κύπρος. Θα σηκωθούμε ένα πρωί και θα ιδούμε την Τουρκική σημαία να κυματίζει στην Ακρόπολη.
Είναι ντροπή για τον Βενιζέλο, να μην αφήνει τον Έλληνα Πιλότο να πετάει πάνω από τα νησιά μας.
Είναι ντροπή να υπάρχουν πολίτες εγκλωβισμένοι σε προδοτικά κόμματα.
Ζητά με το όνομα «ΠΑΤΡΙΔΑ» να ενωθούν όλοι οι Έλληνες για να ξετινάξουμε τον ύπουλο ζυγό που μας έχει βάλει η Κυβέρνηση και το διεφθαρμένο σύστημα.
Κυρίες και κύριοι, Ακαδημαϊκοί, Πανεπιστημιακοί, Καθηγητές και Δάσκαλοι, Δικαστικοί, Δικηγόροι, εργάτες, Στρατιωτικοί, Συνδικαλιστές, ενώσεις, Επιστήμονες, Επιχειρηματίες, Επιστήμονες, Δημοσιογράφοι ενωθείτε χωρίς όρους, μεμψιμοιρία, εγωισμό, για να σωθεί η Ελλάδα.
Απενεργοποιείστε όλα τα εφιαλτικά κανάλια, αγνοήστε όλες τις προδοτικές εφημερίδες, αγνοείστε όλες τις ιστοσελίδες που ενεργούν σαν Δούρειος Ίππος, ξεχάστε τις αδελφότητες, τις Λέσχες και τα παρόμοια.
Bloggers όλου του κόσμου ενωθείτε να σώσουμε την Ελλάδα. Διαδώστε σε όλο τον κόσμο ότι ο Ελληνικός Λαός είναι υπερήφανος, φιλότιμος, εργατικός και ελεύθερος. Κοπρίτες και διεφθαρμένοι είναι αυτοί που μας κυβερνούν.  Βάλτε σαν πρώτο συνθετικό στην ονομασία της ιστοσελίδας την λέξη «Πατρίδα» και μετά το όνομα της ιστοσελίδας. Αναμεταδώστε το μήνυμα του Θεοδωράκη.
 Έλληνες Δημοσιογράφοι, ξεσηκωθείτε. Έφθασε η ώρα. Αγνοήστε τα κόμματα και τους καναλάρχες.
Στέργιος Σμυρλής    Οι Έλληνες φοιτητές ξεκίνησαν την μεγάλη και δυναμική αντίδραση του Ελληνικού Λαού, γιουχάροντας τον ΓΑΠ και τ
ον γνωστό ευτραφή Αντιπρόεδρο, που 
οι κάτοικοι της Κερατέας γιαούρτωσαν...

    Οι Έλληνες Αξιωματικοί είναι έτοιμοι να οργανωθούν και να δραστηριοποιηθούν  βοηθώντας τον Ελληνικό Λαό να πάρει πολύ σύντομα την κατάσταση στα χέρια του για να σταματήσει την καταστροφική πορεία του προς την εξαθλίωση - πλήρη υποταγή και τελική κατοχή.
      
    Αγαπητοί Έλληνες Φοιτητές, άνδρες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, νέοι και νέες οργανωθείτε στο Κίνημά σας, στο ΚΑΝΕΝΑ δηλαδή,  και ενωθείτε με τους φοιτητές και τους νέους του για να εξαφανίσετε από το προσκήνιο όλους τους παλαιοπολιντικάντηδες και να διαμορφώσετε δυναμικά τις τρέχουσες εξελίξεις στην περιοχή προς όφελος της χώρας μας και του λαού της..
    Οι μεγαλύτεροι ας ξεσηκωθούμε να διώξουμε αυτούς που τρέχαν ανά την υφήλιο και λέγαν ότι κυβερνούσαν μια διεφθαρμένη χώρα και μας διαφήμιζαν ως, Διεφθαρμένους, Τεμπέληδες, Λαμόγια,  Μπαταξήδες, Κλέφτες, Αντιπαραγωγικούς, Τζαπατζήδες,....


ΚΑΝΕΝΑΣ    Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 4/05/2011 01:44:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Προσκλητήριο Σωτηρίας της Πατρίδας!!! (Video)"

Leave a reply