Το πολιτικό κατεστημένο συνεχίζει ακάθεκτο. Θέλει και Γραμματέα στο Αχρείαστο, Άχρηστο, Υποργείο Επικρατείας!!!


Η Ανεργία καλπάζει.., η φορολογία αυξάνεται κάθε 2-3 μήνες, τα είδη πρώτης ανάγκης στα ύψη, οι μισθοί και οι συντάξεις περικόπτονται και κάθε 2-3 μήνες ανακοινώνονται και νέα μέτρα, ....και το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ συντηρείται επιβαρύνοντας αβάσταχτα τον Ελληνικό Λαό, διατηρώντας ακόμη και στο Άχρηστο Υπουργείο Επικρατείας, το οποίο μάλλον "Τρομοκρατίας" του λαού θα έπρεπε να μετονομασθεί!!!
ΚΑΛΟΥΜΕ σε συσπείρωση τον  Ελληνικό Λαό, για Δυναμική ΑΠΑΙΤΗΣΗ / ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για  δραστική μείωση των Βουλευτών, των Υπουργείων και των Επιχορηγήσεων των Κομμάτων, πριν από την επιβολή οποιουδήποτε πακέτου νέων μέτρων!!!
Μελετήστε τις προτάσεις μας στο τέλος της πρόσκλησης και στείλτε μας τις απόψεις σας.


Ο ΚΑΝΕΝΑΣ 

Ανοικτή Διακυβέρνηση

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση της θέσης του Γενικού Γραμματέα του Υπουργού Επικρατείας

Ο Υπουργός Επικρατείας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πλήρωση της θέσης του μετακλητού Γενικού Γραμματέα του Υπουργού Επικρατείας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Άρθρο 79 παρ. 4  του νόμου 1943/1991.
Απαιτούμενα προσόντα:
1. Ελληνική ιθαγένεια ήδη από τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές.
2. Κατοχή αναγνωρισμένου πανεπιστημιακού τίτλου σπουδών (ΑΕΙ) της ημεδαπής ή ισότιμου της αλλοδαπής.
3. Κατοχή μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών.
4. Άριστη γνώση της Αγγλικής.
5. Εμπειρία στη Δημόσια Διοίκηση από θέση ευθύνης.
6. Συνάφεια τίτλων σπουδών και εμπειρίας με το αντικείμενο.
7. Λευκό ποινικό μητρώο.
8.  Να μην έχει δραστηριότητες που να βρίσκονται σε σύγκρουση συμφερόντων με την ιδιότητα του Γενικού Γραμματέα του Υπουργού Επικρατείας.
Διαβάστε αναλυτικά την πρόσκληση εδώ: http://www.opengov.gr/home/?p=2666 . Καταληκτική ημερομηνία είναι η 22η Απριλίου 2011.
Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 4/11/2011 09:41:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Το πολιτικό κατεστημένο συνεχίζει ακάθεκτο. Θέλει και Γραμματέα στο Αχρείαστο, Άχρηστο, Υποργείο Επικρατείας!!!"

Leave a reply