Άγριο Ξύλο.. στον Πειραιά!! Αστυνομικοί Σταματήστε να Υπηρετείτε το Αδίστακτο Πολιτικό Κατεστημένο.

Ασχοληθείτε επιτέλους με το κύριο καθήκον σας που είναι η Προστασία του Πολίτη!!!
Άγριες συμπλοκές σημειώθηκαν χθες στο λιμάνι του Πειραιά έξω από το κτήριο του ΟΛΠ, μεταξύ εργαζομένων στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος, που έκαναν πορεία και των ΜΑΤ.
Δυστυχώς όπως και στην περίπτωση της Κερατέας αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι Αστυνομικοί έχουν αποποιηθεί οριστικά πλέον το ρόλο τους, που είναι η προστασία των πολιτών, και έχουν επιδοθεί με μεγάλη σπουδή στην προστασία του αδίστακτου πολιτικού κατεστημένου, των Βουβαλόπαιδων του Ποδοσφαίρου, των επιχειρηματιών, των μεγαλοδημοσιογράφων,  και άλλων κ(α)λοπαίδων, εξασκώντας βία εναντίον των πολιτών οι οποίοι προσπαθούν να υπερασπισθούν τα δικαιωματά τους και την ποιότητα ζωής στην περιοχή τους !!! 
Αλήθεια γιατί προστατεύετε με τόσο ζήλο τους πολιτικούς? Επειδή έφεραν την χώρα σε αυτή την εξευτελιστική κατάσταση ή επειδή σαςν μείωσαν τους μισθούς σας?
Ο καιρός  πλησιάζει που ο λαός θα πάρει τις τύχες της χώρας μας στα χέρια του !!!
Ο καιρός πλησιάζει που όλοι μαζί θα αποδομήσουμε την κοινοβουλευτική ασυδοσία //υπεροψία/ ασυλία / ολιγαρχία / προδοσία...
 Αγαπητοί Έλληνες Πολίτες, οργανωθείτε στο Κίνημά σας, στο ΚΑΝΕΝΑ δηλαδή, συμμετέχετε ενεργά στα πολιτικά δρώμενα τις χώρας από τώρα και διατυπώστε τις ιδέες και τις απόψεις σας, ώστε να είμαστε έτοιμοι αύριο μέσα από τα σπλάχνα μας να αναδείξουμε τους πραγματικά Ανιδιοτελείς Ηγέτες οι οποίοι θα καταφέρουν να βγάλουν τη χώρα από τη σημερινή δυσμενή κατάσταση. 
  Ενεργός Συμμετοχή λοιπόν για να αλλάξουμε  δυναμικά τα δρώμενα της χώρας μας.

  Μπορείς και εσύ πλέον !!! Μην περιμένεις από το παρόν πολιτικό σύστημα καμιά πρόοδο...
                                                                 
ΚΑΝΕΝΑΣ

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 4/13/2011 11:23:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Άγριο Ξύλο.. στον Πειραιά!! Αστυνομικοί Σταματήστε να Υπηρετείτε το Αδίστακτο Πολιτικό Κατεστημένο."

Leave a reply