Προβλήματα για τα συνετεράκια.. Και ο Σημίτης στο... υποβρύχιο του Άκη!!! Σύμφωνα με το περιοδικό, Der Spiegel.

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Der Spiegel, υπήρξε άμεση διασύνδεση του Άκη Τσοχατζόπουλου με υπόγειες μίζες για να κερδίσει η γερμανική εταιρεία HDW το πρόγραμμα ναυπήγησης τεσσάρων υποβρυχίων τύπου «214», μεταξύ των οποίων και το γνωστό «Παπανικολής» που έγερνε!

Η μία σύμβαση υπογράφτηκε το 2000 και η άλλη το 2002, αμφότερες επί πρωθυπουργίας Κώστα Σημίτη, ύστερα από σχετική απόφαση του ΚΥΣΕΑ.

Η εισαγγελία του Μονάχου, σύμφωνα με την εφημερίδα, Δημοκρατία φέρεται να ερευνά και το ρόλο της Μαργαρίτας Μαθιοπούλου, η εταιρεία συμβούλων της οποίας υποστηρίζει ότι εισέπραξε 1.200. 000  ευρώ προκειμένου να αναλάβουν τα ελληνικά ναυπηγεία την κατασκευή των υποβρυχίων της HDW.


Ψευδές και συκοφαντικό,  χαρακτηρίζει ο τέως υπουργός Άμυνας το δημοσίευμα , σύμφωνα με το οποίο σύστησε συνεργάτη του σε συγκεκριμένη γερμανική εταιρεία. «Ουδέποτε συνέστησα οιονδήποτε συνεργάτη μου στην εν λόγω εταιρεία, ούτε είχα οιαδήποτε σχέση με συνεργάτες της» τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Τσοχατζόπουλος.
Ο τέως υπουργός τονίζει ότι ζητά από το εν λόγω περιοδικό, την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας «σε σχέση με όσα ανυπόστατα και συκοφαντικά περιλαμβάνονται στο δημοσίευμα για το πρόσωπό του», διαφορετικά, όπως αναφέρει, «θα αναγκαστεί και πάλι να προσφύγει στη γερμανική δικαιοσύνη όπως και το 2004, όταν το ίδιο περιοδικό επιχείρησε με ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς να με εμπλέξει σε άλλη υπόθεση και τελικά καταδικάστηκε και υποχρεώθηκε σε επίσημη διάψευση».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα η γερμανική εταιρεία Ferrostaal φέρεται να πλήρωσε μεγάλες προμήθειες για πωλήσεις υποβρυχίων στην Ελλάδα, την Πορτογαλία και τη Νότια Αφρική, επικαλούμενο ανακριτικό υλικό που έχει συγκεντρώσει η εισαγγελία Μονάχου.Βέβαια η πολύ δραστήρια Ελληνική Δικαιοσύνη, ψάχνει ακόμα... τα ακίνητα του Άκη και τα κλοπιμαία Μαντέλη, Τσουκάτου κλπ.......

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 2/08/2011 01:26:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Προβλήματα για τα συνετεράκια.. Και ο Σημίτης στο... υποβρύχιο του Άκη!!! Σύμφωνα με το περιοδικό, Der Spiegel."

Leave a reply