ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.


Της κ. Όλγας Γεριτσίδου 

Πλέον είναι εμφανές ότι από την τελευταία ένδοξη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου όπου εμείς ο Ελληνικός Λαός δώσαμε μία γεύση από τη δύναμη μας και δεν αφήσαμε να ατιμάσουν την μνήμη των Ηρώων μας ( γνωστών και αγνώστων ) αντικειμενικά αποδεδειγμένοι δοσίλογοι, προδότες και λακέδες τα αφεντικά τους έχουν αποφασίσει ( κυρίως λόγω πανικού και απελπισίας που θα εξηγήσω εν συντομία παρακάτω ) να επισπεύσουν τα σχέδια τους για την Ελλάδα σε μία τελευταία απεγνωσμένη προσπάθεια να πετύχουν αυτό που βλέπουν ήδη να έχει αποτύχει.

Δούλεψαν σκληρά πλέον του μισού αιώνα για  να αφελληνίσουν και να υποτάξουν τους Έλληνες, έναν από τους Λαούς ( αν όχι ο κυριότερος ) που στάθηκε η αιτία της αποτυχίας της προηγούμενης τους απόπειρας πανευρωπαϊκού ελέγχου υπό το Γ΄ Ράιχ και τον Χίτλερ. Όταν λοιπόν αισθάνθηκαν ότι είχε ωριμάσει ο αφελληνισμός και ανθελληνισμός στην Ελλάδα, όταν αισθάνθηκαν ότι η οικονομική εισβολή – επέλαση – κυριαρχία τους ήταν σίγουρη και εξασφαλισμένη, όταν αισθάνθηκαν ότι το σύμβολο της αντίστασης στην Χούντα είχε πλήρως εκφυλισθεί λόγω καπήλευσης του από αυτούς τους δοσίλογους και λακέδες που ούτε κατά διάνοια δεν είχαν σχέση με τους πραγματικούς αγωνιστές του Πολυτεχνείου ( οι περισσότεροι των οποίων ήταν και παρέμειναν ανώνυμοι γιατί κανένας ήρωας δεν ενδιαφέρεται για την διασημότητα, μόνο για το αποτέλεσμα και σε καμμία περίπτωση δεν πλιατσικολογεί αυτά για τα οποία έχυσε αίμα ) τότε εξαπέλυσαν την επίθεση με σκοπό την διάλυση της Ελλάδας και διασκόρπιση ή εξαφάνιση του Ελληνικού Λαού : την πρωτοφανή αυτή και απάνθρωπη επίθεση που βιώνουμε όλοι μας ( οι Έλληνες, όχι οι ελληνόφωνοι εγκάθετοι όλων των διαμετρημάτων, κομματικών αποχρώσεων και προφασιζόμενων ιδεολογιών καθ’ ότι ένας εγκάθετος δεν μπορεί να διαθέτει ιδεολογία ) και η οποία ξεκίνησε επί καραμανλή εμφανώς και βέβαια απογειώθηκε επί παπανδρέου για να καταλήξει στην τωρινή πραξικοπηματική και χουντική κυβέρνηση η οποία σαφέστατα δεν πρόκειται να επιτρέψει εκλογές ή οποιονδήποτε άλλο τρόπο έκφρασης του Κυρίαρχου Λαού του οποίου την κυριαρχία προσπαθούν με αυτό τον ουσιαστικά άτσαλο και χαζό τρόπο να την κλέψουν.

Διότι σαφώς εκλογές μετά την δέσμευση σε διάφορες συνθήκες υποδούλωσης με όλα αυτά τα ανδρείκελα να είναι οι εκλογικές επιλογές και να κλαψουρίζουν περί ‘τετελεσμένων γεγονότων’ για να μην ακυρώσουν τα πάντα πάραυτα ως άκρως παράνομα που είναι δεν είναι εκλογές δημοκρατικού πολιτεύματος αλλά παρωδία θεάτρου σκιών μίας στυγνής κατοχικής χούντας.

Ακόμα και αυτές τις εκλογές όμως τις απεύχονται και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει όποια και αν είναι η διαβεβαίωση των ξεδιάντροπων ψευτών που αυτή την στιγμή παρανόμως κάθονται στις ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ( του Λαού ) καρέκλες αν και πότε θα γίνουν εκλογές και με ποιόν τρόπο θα διεξαχθούν.

Πρόκειται δηλαδή για μία πλήρη κατοχή από αλλοδαπούς ( με προμετωπίδα τους γερμανούς και τους κεφαλαιοκράτες που χρησιμοποιούν όλο τον 20ο αιώνα την Γερμανία ως το εργαλείο καταστολής των Ευρωπαίων ), καθ’ όλα παράνομη, καθ’ όλα πράξη επεκτατικού πολέμου εναντίον της Ελλάδας, καθ’ όλα πράξη διάρρηξης όλων των συνθηκών της μεταπολεμικής εποχής περί απαγόρευσης υποδούλωσης ενός κράτους σε άλλο για οποιονδήποτε λόγο και το κυριότερο, μία πλήρη κατοχή της οποίας οι φορείς πλέον με την συμπεριφορά τους επιδεικνύουν ότι γνωρίζουν πλήρως ότι είναι κατοχή και οι ίδιοι εχθροί εισβολείς.

Με την 28η Οκτωβρίου 2011 εμείς ο Λαός εφαρμόσαμε τη Συνταγματική επιταγή της Κυριαρχίας μας και με αυτό τον τρόπο δείξαμε ότι δεν αναγνωρίζουμε ούτε τους κατακτητές ούτε και τους δοσίλογους συνεργάτες τους εντός των συνόρων και άρα Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΣΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΧΡΥΣΟΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ.

Για αυτό αποφάσισαν με αυτή την παρωδία και τη γελοιότητα να ρίξουν τις μάσκες εντελώς και με μία κούφια φοβέρα να δείξουν ότι όντως είναι δικτάτορες, κάνουν πραξικόπημα, είχαν κάνει πραξικόπημα και εχθρεύονται τον Ελληνικό Λαό που και πάλι τους πέταξε στα μούτρα κάθε προσπάθεια επιβολής. Από εδώ και εμπρός με την εξαίρεση ίσως των ΜΜΕ τους θα δράσουν ως κατακτητές, και η μόνη νομική κάλυψη / δικαιολογία τους θα είναι το «έτσι θέλω», με μια ασυνάρτητη ουρά διαφόρων γενικοτήτων και αφορισμών και κορόνων συναισθηματισμού.

Αυτό είναι καλό για εμάς. Αφού οι μάσκες έπεσαν, αφού πλέον το πάνε δικτατορικά και δεν ασχολούνται ούτε με Συντάγματα, ούτε με Λαϊκές Εντολές, ούτε με Ανθρώπινα Δικαιώματα πλέον και εμείς, ο Ελληνικός Λαός δεν θα ασχοληθούμε με τίποτα άλλο παρά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και της Ελλάδας και ποτέ ξανά δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να ασκείται εξουσία που ανήκει σε εμάς από οποιονδήποτε τυχάρπαστο ‘αντιπρόσωπο’ : διότι όλοι τυχάρπαστοι είναι και όποιος προσπαθήσει να φιμώσει την Λαϊκή ετυμηγορία θέτοντας εαυτόν ή την ομάδα του ως πιο αρμόδιους ή εντεταλμένους να ετυμηγορήσουν για ό,τι θα επωμιστεί / βιώσει ο Λαός και τα παιδιά του είναι όχι μόνο τυχάρπαστος αλλά και πονηρός και άρα επικίνδυνος.

Τώρα λοιπόν τι πρέπει να κάνουμε ;

Τώρα, όπως την 28η Οκτωβρίου ως Λαός διώξαμε τους σφετεριστές από τις εξέδρες και βάλαμε είτε τα παιδιά μας είτε ουσιαστικά τυχαία συμπολίτες μας, σαν να ήταν κληρωτοί, και έτσι πραγματικά εκπροσωπήθηκε ο Λαός στις εξέδρες και τιμήθηκαν τα νιάτα και ο στρατός μας αντί να εξευτελιστούν με το να υποχρεωθούν να υποβάλλουν σέβη / υποταγή στους προδότες, θα διώξουμε από το Κράτος μας όλα αυτά τα θρασύδειλα ανδρείκελα που προσπαθούν να μας σαλαγήσουν με την ίδια έπαρση του κουνουπιού που νομίζει ότι μπορεί να καβαλήσει τον ελέφαντα.

Ο έλεγχος του Κράτους δεν γίνεται ούτε από το κτίριο της βουλής ούτε με το κιάλι από τα έδρανα του κάθε αλλοδαπού κοινοβουλίου. Ο έλεγχος του Κράτους γίνεται από τις πηγές ενέργειας, τις συγκοινωνίες, τις υποδομές και βεβαίως τα σύνορα.

Αυτά πρέπει να ανακαταλάβουμε διότι είναι δικά μας και όποιος αυτή την στιγμή τα διεκδικεί είναι κλέφτης ή κλεφταποδόχος.

Η ΔΕΗ ( δηλαδή τα κέντρα ελέγχου παροχής ρεύματος / διακοπών και οι σταθμοί της ) πρέπει να καταληφθεί από εμάς τους Πολίτες ώστε οι συμπολίτες μας να έχουν ρεύμα ενώ ταυτόχρονα να κόψουμε το ρεύμα τόσο στη βουλή και τα διάφορα δημόσια κτίρια ( εκτός νοσοκομείων και σχολείων και πυροσβεστικής ) καθώς και σε όλες τις οικίες που διαμένουν αυτοί που έχουν ρεύμα δωρεάν για να μας ξεπουλούν δεξιά και αριστερά.

Το ίδιο με την ΕΥΔΑΠ.

Το ίδιο με την ΕΡΤ.

Ταυτόχρονα καταλαμβάνουμε τους δρόμους γιατί είναι δικοί μας και επειδή δεν θέλουμε να το κάνουμε εύκολο στις ομάδες καταστολής, τον δρόμο καταλαμβάνουμε με τα αυτοκίνητα μας τα οποία τα αφήνουμε κλειδωμένα το ένα δίπλα στο άλλο στον δρόμο, εμποδίζοντας έτσι την όποια κλούβα, όχημα και εργαλείο να προελάσει εκεί που θα είμαστε εμείς.

Από τις πολυκατοικίες ( φυσικό υψηλό έδαφος για όσους είναι στον δρόμο ) είμαστε έτοιμοι με ζεστό νερό, διολισθητικά έλαια,  σαπούνι υγρό, κλπ να εμποδίσουμε κάθε μηχανάκι και ομάδα κρούσης να μπορέσει αν διασχίσει έστω και ένα δρόμο.

Από την ΕΡΤ συντονίζουμε και ενημερώνουμε για το τι συμβαίνει πανελλαδικά τους συμπολίτες μας ενώ οι έφεδροι μας που δεν υπακούν σε εντολές και οι απόστρατοι άμεσα φυλάσσουνε τα σύνορα μας τα οποία κλείνουν μέχρι νεωτέρας. Συντονίζουμε τους συμπολίτες μας στα νησιά για προστασία των θαλασσών μας.

Άμεσα προκηρύσσουμε εμάς, τον Ελληνικό Λαό, ως Κυρίαρχο και Αρχηγό του Ελληνικού Κράτους. Κανένα άτομο χωρίς δημοψηφική ετυμηγορία δεν έχει δικαίωμα να υποστηρίξει αντιπροσώπευση της Χώρας πουθενά. Προκηρύσσουμε το πρώτο δημοψήφισμα εντός πέντε ημερών ενώ ταυτόχρονα δια βοής συλλαμβάνουμε όλους ανεξαιρέτως του βουλευτές, πρώην και νυν κυβερνητικούς, μέλη ΔΝΤ, και όποιον άλλον προσπαθήσει να μας εμποδίσει προς Λαϊκό δικαστήριο όπου δικαστικοί φοιτητές θα εγγυηθούν την νομιμότητα του πρωτοκόλλου του δικαστηρίου αλλά απόφαση ως ένορκοι θα βγάλει το σύνολο του Ελληνικού Λαού με πλήρη πολιτικά Δικαιώματα ( Δημοψήφισμα Ειδικού Λαϊκού Δικαστηρίου ).  

Κυβέρνηση βγαίνει κληρωτή με εντελώς περιορισμένη εξουσιοδότηση να εφαρμόσει αποκλειστικά και μόνο τις αποφάσεις του Ελληνικού Λαού. Καμμία πρωτοβουλία δεν επιτρέπεται ενώ μετά τα πέρας / εκτέλεση της πράξης για την οποία έχει εξουσιοδοτηθεί σταματάει να είναι κυβέρνηση και κληρώνονται καινούργιοι συμπολίτες μας οι οποίοι θα εφαρμόσουν τις νέες εντολές. Εντός δέκα ημερών ψηφίζουμε για το Πολίτευμα μας και εντός των επιλογών υπάρχουν τουλάχιστον δύο αμεσοδημοκρατικά πολιτεύματα. Συντονιστής /ες του όλου εγχειρήματος από την ώρα της πτώσης της Χούντας ορίζεται/ονται άτομο/α που με πλήρη ανάληψη της ευθύνης ουσιαστικά ( δηλαδή περιουσία, προσωπική ελευθερία και ό,τι άλλο απαιτήσει ο Ελληνικός Λαός ) δεσμεύεται /ονται  εντός αυτών των χρονικών διαστημάτων να ορίσει τα Δημοψηφίσματα και το Λαϊκό Δικαστήριο.

Η επόμενη ημέρα για την οποία αγωνιούν οι πάντες δεν μπορεί παρά να ορισθεί μόνο από τον Λαό με σαφές σχέδιο αμεσοδημοκρατικού πολιτεύματος, πλήρη εξάλειψη ασυλίας και πλήρη χρήση του συνόλου των Ελλήνων Πολιτών οι οποίοι κατά επάγγελμα και ιδιότητα θα καθάρουν το Κράτος ενώπιον των υπολοίπων συμπολιτών τους.

Για πολλούς λόγους το σχήμα αυτό της επόμενης ημέρας το περιέγραψα μόνο ως εντελώς γενική ιδέα και όχι στην πλήρη του οργάνωση ώστε πάντα η Εξουσία και η Κυριαρχία της Ελλάδας να βρίσκεται στους Έλληνες, η οποία και υπάρχει. Αυτήν θα την αναπτύξω εντός λίγων ημερών διότι τώρα το πρώτο που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι εντελώς πρακτικά και ανά πάσα στιγμή μπορούμε να πετάξουμε έξω όλους τους προδότες και να κάνουμε αυτό που εμείς πραγματικά θέλουμε, να καθαρίσουμε δηλαδή για πρώτη φορά τη Χώρα μας. Ανά πάσα στιγμή, μπορούμε να το κάνουμε και το κυριότερο οι εχθροί μας το γνωρίζουν και προσπαθούν να μας το κρύψουν.

Η 17η Νοεμβρίου που πλησιάζει φαντάζει τρομερή σε αυτούς και δεν υπάρχει λόγος να μην την κάνουμε τέτοια.

Εν πάσει περιπτώσει δεν πρέπει να επιτρέψουμε στους βέβηλους καπηλευτές του αίματος της γενιάς μας ή των συμπολιτών μας να την βεβηλώσουν ακόμα χειρότερα φέτος όπου επίσημα μη εκλεγμένοι, μη αποδεκτοί υφαρπαγείς φασιστοχουντικοί θα τολμήσουν να εναποθέσουν στεφάνι σε αυτούς που πάτησαν τα τάνκς.

Το κάναμε την 28η Οκτωβρίου, και θα το κάνουμε και την 17η Νοεμβρίου.

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 11/09/2011 02:17:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ."

Leave a reply