Εξωφρενικά προκλητική και προσβλητική για την νοημοσύνη των Ελλήνων αλλά και των Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ η ομιλία του ΓΑΠ!!!

Σχόλιο ΚΑΝΕΝΑ
Να αναλάβουν άμεσα οι εισαγγελεις υπηρεσίας και να συλάβουν άμεσα τον ΓΑΠ και όλα τα κυβερνητικά στελέχη και να αρχίσουν τις διαδικασίες δήμευσης της περιουσίας και των χρημάτων που έβγαλαν στο εξωτερικό, αυτών και των λοιπών κυβερνητικών αξιωματούχων, καθώς και των οικογενειών των, γιατί  μας εξαπάτησαν, μας λήστεψαν, μας εξευτέλισαν, μας ξεπούλησαν, μας κατέστρεψαν... 
Αν αποδείξουν ότι τα απέκτησαν νόμιμα σύμφωνα με τις φορολογικές τους δηλώσεις, να τους επιστραφούν άμεσα.

Αυτά τα χρήματα φθάνουν να ξοφλήσουμε το παράνομο και δυσβάστακτο δημόσιο χρέος. 

Αν δεν πράξετε το καθήκον σας, μαθητές, φοιτητές, άνδρες και γυναίκες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων,  απλοί εργαζόμενοι, άνεργοι και συνταξιούχοι θα ξεσηκωθούμε και θα δράσουμε δυναμικά για να  αποδομήσουμε την κοινοβουλευτική ασυδοσία / ασυλία / ολιγαρχία και υπεροψία και θα εξαφανίσουμε κάθε σύστημα συνδιαλλαγής.  
ΚΑΝΕΝΑ

Εξωφρενικά προκλητική και προσβλητική για την νοημοσύνη των Ελλήνων αλλά και των Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ η ομιλία και η συμπεριφορά του ΓΑΠ, τόσο στο υπουργικό συμβούλιο, όσο και στην κοινοβουλευτική ομάδα.  
Μεταξύ άλλων προσπάθησε να εμπνεύσει αισθήματα συντεχνειακής αλληλεγγύης, αλλά και μέσα από  μία προσπάθεια τρομοκράτησης  τόνισε την συνευθύνη των Βουλευτών επειδή σύρθηκαν να ψηφίσουν απεχθή νομοσχέδια.
Ενώ ο Βενιζέλος για ακόμη μία φορά θεώρησε δεδομένους του κυβερνητικούς βουλευτές για την ψηφοφορία της "κατοχικής" δανειακής σύμβασης της 26ης  Οκτωβρίου.   
 Ελπίζουμε ότι οι Βουλευτές έστω και την ύστατη στιγμή θα προσπαθήσουν να περισώσουν την όποια αξιοπρέπεια τους έχει απομείνει και θα εξωβελίσουν έναν πρωθυπουργό που διαρκώς εκθέτει την χώρα και τους ίδιους. Το παραμύθι για κρατικά  χρήματα για μισθούς και συντάξεις που δήθεν φθάνουν μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου το ακούμε κάθε μήνα από το καλοκάιρι με την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου. Τον Αύγουστο  υπήρχαν χρήματα μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, μετά μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, στην συνέχεια μέχρι τις 15 Νοεμβρίου για να φθάσουμε στην χθεσινή ανακοίνωση περί 15 Δεκεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι το κράτος συνεχίζει να εισπράτει φόρους και είναι αυτάρκες ως προς την πληρωμή των υποχρεώσεων προς τους μισθωτούς και συνταξιούχους. Βεβαίως αν δεν πάρουμε την 6η δόση από την Τρόικα δεν θα πληρωθούν τα ομόλογα των δανειστών που λήγουν στις 15 Δεκεμβρίου. 
Και βέβαια δεν ξεχνάμε και την κολωτούμπα Σαμαρά ο οποίος από πολέμιος της δανειακής σύμβασης έγινε βασιλικότερος του βασιλέως. Στημένη παράσταση!!!
Η πρώτη κίνηση υπέρ ή κατά της πατρίδας ανήκει στους βουλευτές της κυβέρνησης οι οποίοι θα κληθούν αύριο να παρέχουν ψήφο εμπιστοσύνης σε μία κυβέρνηση η οποία έχει οδηγήσει την χώρα σε αδιέξοδο, θεωρεί δεδομένους τους βουλευτές και βασιζόμενη στην συντεχνειακή λογική που τους διέπει τους καθιστά συνυπεύθυνους στις καταστροφικές αποφάσεις του.      
Αύριο πρέπει να επιλέξουν αν θα συνεχίσουν να συμμετέχουν ή να παρέχουν στήριξη  σε κυβερνητικό σχήμα οι  αποφάσεις και νομοθετήματα του οποίου στρέφονται κατά του Έθνους και των Ελλήνων.
Ίων Πολιάδης

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 11/04/2011 08:34:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Εξωφρενικά προκλητική και προσβλητική για την νοημοσύνη των Ελλήνων αλλά και των Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ η ομιλία του ΓΑΠ!!!"

Leave a reply