Ακολουθούνται παρελκυστικές πρακτικές ίδιες με εκείνες των Ιμίων!!

Παίζουν μπραντ ντε φερ στην πλάτη της πεσμένης χώρας. 

Οι ίδιοι που διαχρονικά καταχρέωσαν και εξευτέλισαν την χώρα, για την δική τους λόξα, δόξα και βιοπορισμό τώρα αγωνίζονται ποιος θα την "σώσει". Οι ίδιοι που ανέρυθρα καταλογίζουν ευθύνες σε Κυβερνήσεις στις οποίες είτε υπηρέτησαν στην ηγεσία υπουργείων είτε τις στήριξαν ως βουλευτές ανεξαρτήτως χώρου. 

Πρωθιερέας  του κονκλαβίου εξευτελισμού της χώρας, κολλημένος στην καρέκλα της εξουσίας ο πρωθυπουργός ετοιμάζεται για το τελευταίο του κόλπο, μέσα από την δήθεν επιθυμία του για συγκρότηση κυβέρνησης "ευρύτατης" αποδοχής. Το δε πολιτικό σύστημα ανακράζει και εξορκίζει στην εν λόγω κυβέρνηση   να συμμετέχουν πολιτικοί και όχι από τεχνοκράτες, την στιγμή που τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης διέρρεαν εκβιαστικά ότι ο πρωθυπουργός μιας τέτοιας κυβέρνησης θα ήταν ο Προβόπουλος ή ο Παπαδήμας  οι οποίοι είναι γνωστοί για την υποταγή τους στο τραπεζικό σύστημα. 

Ανακαλώντας τα μέχρι σήμερα γεγονότα και πρακτικές του επικοινωνιακού του επιτελείου,  μπορούμε με αρκετή βεβαιότητα να υποθέσουμε   ότι ο ΓΑΠ ετοιμάζει και άλλο κόλπο  αφήνοντας  την αντιπολίτευση και το ΠαΣΟΚ να μαλλιοτραβιούται και αποσπώντας την προσοχή του κόσμου. Την ίδια στιγμή μεγαλοδημοσιογράφοι, "επιστήμονες" και άλλα κυβερνητικά φερέφωνα, έχουν εξαμοληθεί σ' ένα πόλεμο καταστροφολογίας που φθάνει μέχρι και σε απειλές για απώλεια εδαφών. 

Η όλη κατάσταση ομοιάζει με εκείνη των Ιμίων. Και τότε διάφοροι καλοθελητές-νεροκουβαλητές των Αμερικανών, έπεισαν την Ελληνική κυβέρνηση ότι οι Τούρκική πολεμική μηχανή ήταν πανέτοιμη για να μας χτυπήσει. Σήμερα γνωρίζουμε από τις μαρτυρίες επιτελών του στρατού ότι όλα ήσαν ένα ψέμα! Αντίστοιχα στις ημέρες μας τα παπαγαλάκια των "μεγάλων δυνάμεων" θέλουν να πείσουν ότι υπάρχει ετοιμότητα για την περίπτωση που η Ελλάδα βγει εκτός Ευρώ και παράλληλα προχωρήσει σε στάση πληρωμών. Τεράστιο ψέμα, εφάμιλλο εκείνου των Ιμίων που το εκμεταλλεύτηκαν οι κυβερνώντες διατάσσοντας απραξία στις ένοπλες δυνάμεις, εξευτελίζοντας την χώρα.

Ανεξάρτητα αν η επιστροφή στην δραχμή συμφέρει ή όχι, οι κλυδωνισμοί της παγκόσμιας οικονομίας από μία στάση πληρωμών της Ελλάδας και έξοδό της από το Ευρώ θα οδηγούσαν σε καταρρεύσεις τραπεζών ακόμη και οικονομιών.

Για τούτο και η έκδηλη χαρά του Ομπάμα, ο οποίος εν μέσω γελώτων αγκάλιασε την Μέρκελ, όταν η κυβέρνηση του εκλεκτού του Jefry Παπανδρέου έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης.  
Τώρα πλέον ο ΓΑΠ μπορεί να ολοκληρώσει το καταστροφικό του  έργο  με  την Ελλάδα  "αλυσοδέσμια" μέσω μιας δανειακής σύμβασης με άγνωστους ακόμη και στους συντάκτες της όρους  και τους Έλληνες εξευτελισμένους επαίτες.
 Ροκανίζοντας τις ημέρες με δήθεν προσπάθειες συγκρότησης κυβέρνησης εθνικής ενότητας ο ίδιος ετοιμάζει  την απόδρασή του την παραμονή της 17ης Νοεμβρίου, καπελώνοντας τις όποιες αντιδράσεις λόγω της επετείου! 
Πίσω θα μείνουν εκτεθειμένοι στην δικαιολογημένη οργή των πολιτών, οι κυβερνητικοί βουλευτές, οι οποίοι στήριζαν αλόγιστα την καταστροφή της χώρας, από την οποία κάποιοι κέρδισαν πολλά! 
Ιωάννης Δέμος       

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 11/09/2011 10:22:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Ακολουθούνται παρελκυστικές πρακτικές ίδιες με εκείνες των Ιμίων!!"

Leave a reply