ΔΩΡΟ προς ΓΑΠ για τα πρώτα Γενέθλια της Κυβέρνησής του!!!

Κύριε Πρωθυπουργέ
Ή μάλλον Mr Prime minister, (για να μαθαίνουμε & την γλώσσα που θα χρησιμο-ποιούμε, εμείς και τα παιδιά μας τα επόμενα χρόνια).
Είμαι ένα παλιό μέλος του-σοσιαλιστικού τότε-ΠΑΣΟΚ και στις τελευταίες εκλογές,.... 

παρά τις ζωηρές μου αμφιβολίες, πείσθηκα – όπως & το 40 τόσο% σχεδόν των Ελ-λήνων ψηφοφόρων, & σας ψήφησα. Πρώτ’ απ΄όλα γιατί έπρεπε να απαλλαγεί η χώρα από τον πιο ΑΝΙΚΑΝΟ πολιτικό που, κυβέρνησε τη χώρα τα τελευταία 150 χρόνια!!
Και μετά, βέβαια για όσα μας υποσχέθηκες. Που όπως λέει & ο Σαββόπουλος, σ’ ένα τραγούδι του, «…μας χάϊδεψαν τα αυτιά».
Εγώ βέβαια, απ΄όσα άκουσα, κρατάω μόνο τα εξής δύο, που κατά τη γνώμη μου είναι & τα πιο σημαντικά.

1ον .Ότι «… λεφτά υπάρχουν…»
& 2ον Ότι «δεν χρωστάω σε ΚΑΝΕΝΑΝ !!!»
Κύριε πρωθυπουργέ, με όλο το σεβασμό για το θεσμό που εκπροσωπείτε, (επαναλαμβάνω για το θεσμό), θα σας πώ χωρίς περιστροφές, ότι,

«ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ»

Όχι βέβαια επειδή το λέει ο αρχηγός της ΝΔ. κ. Σαμαράς,ο οποίος «βαπτίσθηκε –αυτός & όλη η παράταξή του-στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ» (!!!) και εξαγνίσθηκαν,
Αλλά διότι, μόλις ένα χρόνο μετά τις εκλογές, το έχουν καταλάβει, όλοι σχεδόν οι Έλληνες (ψηφοφόροι σας και μη), και ας νομίζετε κ. Πρωθυπουργέ, ότι όλα αυτά που μας πασάρετε εσείς & οι εγκάθετοι δημοσιογράφοι σας τα …χάφτουμε.!
Διότι μετά από ένα χρόνο, αντιληφθήκαμε ότι όταν λέγατε «…λεφτά υπάρχουν..»,
προφανώς εννοούσατε ότι υπάρχουν στους μισθούς των υπαλλήλων των 700 ευρώ, στις συντάξεις των …υψηλοσυνταξιούχων (!!!) των 450, 600, 850, & 1000 ευρώ.
Και φυσικά στα δώρα & τα επιδόματα όλων των παραπάνω.

Επίσης μας είπατε κάτι, που κατά τη γνώμη μου ήταν πολύ σοβαρό. “so good to be true”, όπως θα έλεγαν & οι φίλοι & σύμμαχοί μας Αγγλοαμερικάνοι.
Είπατε ότι «…δεν χρωστάτε σε ΚΑΝΕΝΑΝ…»
Ε λοιπόν θα σας παραθέσω πιο κάτω μερικούς, στους οποίους μετά από ένα χρόνο, απεδείχθη ότι χρωστούσατε.

1ον. Χρωστούσατε στους 2 προηγούμενους, καθώς & τους υπουργούς τους, που έφεραν τη χώρα σ΄αυτή τη κατάσταση. Κύριε πρωθυπουργέ, η σημερινή κατάσταση της χώρας, θυμίζει «Μικρασιατική καταστροφή», μόνο που τότε κάποιοι καταδικά-στηκαν & στήθηκαν στον τοίχο. Εσείς ούτε κάν στη δικαιοσύνη δεν τους στείλατε.

Τυχαίο;;; Δεν νομίζω!
2ον. Χρωστούσατε στους Γερμανούς της κας Μέρκελ, διότι διαφορετικά, όταν «στόλιζαν» με εξευτελιστικές- για τους Ελληνες- χειρονομίες και υποτιμητικές δηλώσεις, δεν σηκώσατε το ανάστημά σας, -ως οφείλατε- ως πρωθυπουργός που έχει στοιχειώδη σεβασμό προς το λαό που τον εξέλεξε, και δεν βγήκατε, ευθαρσώς,να απαντήσετε σ΄όλους αυτούς ότι:

«Κύριοι ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ !!!
-Μας χρωστάτε, γιατί το 30% του χρέους της χώρας μας έχει πάει στη Γερμανία.
-Μας χρωστάτε, γιατί κάποιες εταιρίες σας λάδωναν πολιτικούς & άλλους για χρεώ-νουν έργα & υπηρεσίες 2πλα & 3πλά. (Βλ. SIEMENS, M.A.N. κ.α.). Και βέβαια, ένοχος δεν είναι μόνο αυτός που «λαδώνεται», αλλά και αυτός που… «λαδώνει». Και μάλιστα περισσότερο!

-Ακόμα μας χρωστάτε –εδώ & 65 χρόνια- το χρυσό που κλέψατε στην κατοχή, από την τράπεζα της Ελλάδος, το κατοχικό δάνειο που δεν επιστρέψατε ποτέ, τις πολε-μικές αποζημιώσεις, (όπως κάνατε σε άλλες χώρες), και τέλος αρνείστε (παρά τις αποφάσεις των δικαστηρίων) να καταβάλετε τις αποζημιώσεις για τις σφαγές που έκανε ο στρατός σας.
Και δεν θα ήταν καθόλου άσχημο να θυμίσετε σ΄όλους αυτούς, ότι, πρόγονοι δικοί μας ήταν οι Πλάτωνες, οι Αριστοτέληδες, οι Πυθαγόρες, ενώ δικοί σας ήταν ο Χίτλερ και η …εκλεκτή παρέα του.

Βέβαια, ότι δεν κάνατε εσείς κ. πρόεδρε, το έκανε ένας Γάλλος ευρωβουλευτής.
3ον: Χρωστούσατε στη DEUTSCHE TELECOM, που πήρε με «κόλπο» τον ΟΤΕ, και ενώ θα μπορούσατε –σύμφωνα με στοιχεία Γάλλων & άλλων ευρωβουλευτών- να κάνετε αναστροφή της πώλησης, εσείς δεν το κάνατε.
4ον: Χρωστούσατε στους «ανα την γήν πετρελαιάδες», όπως φαίνεται από τις δηλώ-σεις, πρίν λίγους μήνες, ότι «…πετρέλαια στην Ελλάδα δεν υπάρχουν, ή αν υπάρχουν είναι πολύ λίγα…!!!». Φαίνεται κ. πρόεδρε, ότι, ή δεν γνωρίζετε το θέμα, ή έχετε …κάτι άλλο στο μυαλό σας.

5ον: Χρωστούσατε στους απανταχού φοροφυγάδες, διότι για ποιόν άλλο λόγο, δεν αγοράσατε εκείνο το CD με τα ονόματα χιλιάδων φοροφυγάδων με καταθέσεις σε Ελβετία, Λουξεμβούργο κ.α. (κάτι που έκαναν η Γερμανία, η Γαλλία, ίσως & άλλες χώρες). Μήπως περιείχε και ονόματα …υμετέρων που θέλετε να προστατέψετε???
6ον: Χρωστούσατε στους διάφορους Μαντέληδες, τους Τσουκάτους και λοιπούς, που είναι έξω, γιατί αν μπούνε μέσα υπάρχει κίνδυνος να αρχίσουν να …κελαηδάνε!!!
7ον: ….Και σε άλλους χρωστούσατε, αλλά νομίζω ότι φθάνουν όλοι οι παραπάνω.

Τελειώνοντας κ. Πρόεδρε, σκέπτομαι τα εξής:
Αυτά που εφαρμόσατε για την οικονομία αυτό το χρόνο, αν τα έγραφε κάποιος πρω-τοετής φοιτητής, σε εξετάσεις στο 1ο έτος οικονομικού πανεπιστημίου, κ. πρόεδρε, να είστε βέβαιος…ότι 2ο έτος δεν θα έβλεπε!!!
Διότι αν κόβετε μισθούς, συντάξεις, δώρα, επιδόματα, και ταυτόχρονα αυξάνετε ΦΠΑ, πετρέλαια, αντικειμενικές και άλλα, τι περιμένατε; Ανάπτυξη; Νομίζετε;

Βουλιάξατε την αγορά. με πληθωρισμό κοντά στο 6%, ύφεση στο -4 & -5% Και σε λίγο με την ανεργία κοντά στο 20%, τι φαντάζεστε; Θα φτιάξετε τη χώρα; Νομίζετε;
Όχι δεν το νομίζετε!! Ξέρετε που πάμε! Ξέρετε που μας έχετε οδηγήσει.
Εφαρμόζετε ένα σχέδιο που έχει εκπονηθεί σε κάποια ξένα κέντρα εξουσίας και από-
κλειστικό σκοπό έχει την οικονομική υποδούλωση της Ελλάδος και το επόμενο βήμα φυσικά την «άνευ όρων υποταγή στα ξένα συμφέροντα».

Το ΣΧΕΔΙΟ ήταν πολύ απλό. Και στο πρόσωπό σου βρέθηκε αυτός που θα το εφαρμόσει.
Κύριε πρωθυπουργέ, εσείς και η παρέα σας, (μαζί φυσικά και με τους 2 προηγού-μενους), θα μείνετε στην ιστορία, σαν, αυτοί που Διέλυσαν & ξεπούλησαν ότι είχε απομείνει σ΄αυτή τη χώρα.

Θα μπείτε στο πάνθεον των …μεγάλων ευεργετών των ξένων κέντρων εξουσίας και μάλιστα σε …περίοπτη θέση!
Όμως μη το παίρνετε και πολύ στραβά. Η μαμά Margaret & η δεύτερη (ή μήπως η πρώτη ?) πατρίδα σας, θα είναι πολύ περήφανοι για σας.
Σύντροφε Πρόεδρε του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ (μπρρρ !!) ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ (?). αν ζούσε ο μακαρίτης ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος, ξέρεις πώς θα σε αποκαλούσε; Όπως αποκαλεσε και τον Μητσοτάκη:

«ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ»

Σύντροφοι να τον χαιρόμαστε !! Και…Βοήθειά μας
Ηρακλής Σκορδαλός

Παλιό μέλος του (τότε Σοσιαλιστικού) ΠΑΣΟΚ.
(Κανείς δεν είναι …τέλειος!!) Πηγή

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 10/12/2010 09:09:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "ΔΩΡΟ προς ΓΑΠ για τα πρώτα Γενέθλια της Κυβέρνησής του!!!"

Leave a reply