Συνεχίζουν να αυτοδιαγράφονται, οι παλαιοπολιτικάντιδες!!! Ο Σαμαράς διαγράφει τον Κ. Μητσοτάκη.

Όσοι απομείνουν, ο ΚΑΝΕΝΑΣ, εσύ δηλαδή ο απλός και ανιδιοτελής Έλληνας Πολίτης θα τους στείλεις στα αζήτητα στις επόμενες Βουλευτικές Εκλογές!!!

Οξύτατη ανακοίνωση της ΝΔ, εντάσσει τον επίτιμο πρόεδρο στην πράσινη πολυκατοικία
«Καλή σας νύχτα κ. Μητσοτάκη...» μια φράση που τα λέει όλα για τις προθέσεις του Αντώνη Σαμαρά όσον αφορά τον Επίτιμο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, μετά τις δηλώσεις του τελευταίου....

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.
O κ. Μητσοτάκης μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «υπάρχει ανάγκη για εθνική συνεννόηση όλων των πολιτικών κομμάτων έτσι ώστε η χώρα να καταφέρει να βγει από την κρίση».
Άσκησε δριμύτατη κριτική τόσο στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου όσο και στις κυβερνήσεις του Κώστα Καραμανλή, ενώ χαρακτήρισε «λαϊκιστή» τον Αντώνη Σαμαρά για τον οποίο εμμέσως εξέφρασε την εκτίμηση πως αν συνεχίσει σε αυτή τη λογική δεν θα γίνει ποτέ Πρωθυπουργός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας
«Τέσσερις εβδομάδες πριν τις εκλογές, ο κ. Μητσοτάκης, ενεργώντας σαν ναυαγοσώστης του κ. Παπανδρέου, επιτέθηκε απόψε εναντίον της Παράταξης, που τον ανέδειξε στα ύψιστα αξιώματα της χώρας, σε μια στιγμή που είναι ορατή η ραγδαία φθορά του ΠΑΣΟΚ και η ανάκαμψη της Νέας Δημοκρατίας.

Αλλά ο λαός μας έχει μνήμη, γνώση και κρίση.
Καλή σας νύχτα κ. Μητσοτάκη...».Πηγή

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 10/12/2010 09:58:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Συνεχίζουν να αυτοδιαγράφονται, οι παλαιοπολιτικάντιδες!!! Ο Σαμαράς διαγράφει τον Κ. Μητσοτάκη."

Leave a reply