Ήμουν παρών. Τα ΜΜΕ ήσαν απόντα.


Ήμουν παρών. Τα ΜΜΕ ήσαν απόντα. Μία προσπάθεια μικρότερη των εννέα μηνών σφραγίσθηκε με τον πλέον Δημοκρατικό τρόπο, σφραγίσθηκε με εκλογή του προέδρου και των μελών από τη βάση.
Και ο τελευταίος κακόπιστος επείσθη ότι το κόμμα ήταν ένα σύγχρονο δημοκρατικό, πατριωτικό κόμμα.
Είμαι σίγουρος ότι ο απλός Έλλην, ο Επιστήμων, ο καταπιεσμένος και αδικημένος, η γυναίκα, η μητέρα, ο πατριώτης, ανεξάρτητα σε ποια πτέρυγα τον έχουν κατατάξει, κατάλαβε ότι αυτοί δεν παίζουν.
Εκπληκτικές γυναίκες με ρίζες από τη Μικρά Ασία, καθηγητής Αμερικανικού Πανεπιστημίου, εισαγγελέας που απεκάλυπτε τη σαπίλα και την προδοσία, δάσκαλοι, επαγγελματίες, εργάτες που δεν τους έταξαν λαγούς και πετραχήλια, ήσαν παρόντες εψήφισαν και αισθάνθηκαν ότι επιτέλους η πράξη τους θα πιάσει τόπο.
Εχθές ακούσθηκαν θέματα που χρόνια έχουμε να ακούσει. Εκεί είδαμε Έλληνες με αρχές, ευθύ λόγο αγάπη για τον Έλληνα και την Πατρίδα.
Δεν έταξαν συντάξεις στις νοικοκυρές, δεν έταξαν αφορολόγητες συντάξεις στα υπερήφανα γηρειατά, δεν χάιδεψαν αυτιά. Ελευθερία, δικαιοσύνη, εργασία, αξιοκρατία κοινωνικό κράτος, ασφάλεια,
Μίλησαν για Εθνική αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια, πίστη στη παράδοση, όλα αυτά που χρειάζονται ώστε το ΔΝΤ και αυτοί που το στήριξαν να φύγουν από την Ελλάδα.
Δεν εζήτησαν εκδίκηση, εφαρμογή των νόμων και παραδειγματική τιμωρία θέλουν. Η Ελλάς δεν πουλιέται, η Ελλάς δεν έχασε ούτε ένα λεπτό την Εθνική της κυριαρχία. Αυτοί που προσπάθησαν με κόλπα και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι με ξένους λωποδύτες να μας πείσουν ότι χάσαμε την Εθνική μας ανεξαρτησία, είναι προδότες.
Πατριωτικές και δημοκρατικές δυνάμεις , ομάδες, κινήσεις νέων ανθρώπων, μέρα με τη μέρα εντάσσονται στις γραμμές του Συνδέσμου, τα ρυάκια γίνονται χείμαρροι, παραπόταμοι και ορμητικό τεράστιο ποτάμι που θα παρασύρει την κόπρο της Βουλής..
Αγαπητέ συμπατριώτη κοίταξε στα μάτια αυτούς που σε κυβερνάνε τόσα χρόνια.
Άτομα αναίσθητα, χωρίς αρχές, αλαζονικά, θρασύδειλα επαγγελματίες ψεύτες, μπουλόπαιδα .του κερατά, έτοιμα να προδώσουν τους πάντες και τα πάντα
Είναι ώρα και οι τελευταίοι καναπεδάτοι να σηκωθούν και να βοηθήσουν. Είναι ντροπή να σε ληστεύουν, να σε σκοτώνουν, να στερούν το μέλλον στα παιδιά σου, να σπρώχνουν τον γείτονα σου σε αυτοκτονία, να σου πωλούν τον ήλιο, το νερό, την ΑΟΖ και εσύ να περιμένεις να πιάσεις πάτο. Κάποτε θα ντρέπεσαι γιατί δεν τόλμησες.

Στέργιος Σμυρλής

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 3/07/2012 10:23:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Ήμουν παρών. Τα ΜΜΕ ήσαν απόντα."

Leave a reply