Έγκυρη απάντηση στον εκβιασμό οφείλει να την δώσει η Πανεπιστημιακή Κοινότητα.

Επί τέλους πρέπει να απαντήσουμε στα εκβιαστικά ψευτοδιλήμματα τα οποία εκφράζονται σήμερα διά στόματος Παπαδήμου, άλλων Μνημονιολάγνων πολιτικών νάνων, αλλά και  από ένα συνονθύλευμα φιλοξενούμενων σε γνωστών συμφερόντων ΜΜΕ, ξενόφερτων, ξενοτραφών ή άχρηστων συμβούλων οι οποίοι λυμαίνονται τον δημόσιο κορβανά.
Την έγκυρη απάντηση οφείλει να την δώσει η Πανεπιστημιακή Κοινότητα, τις δυνατότητες της οποίας έχουν απαξιώσει πλήρως  οι μνημονιακές  κυβερνήσεις. 
Απάντηση σε όλους τους παραπάνω. ΣτουςΤροϊκανούς λογιστάκους, στους μεγαλόσχημους "φίλους" μας στην Ευρώπη αλλά και στους πέραν του Ατλαντικού.
Και κυρίως απάντηση στον Ελληνικό λαό, ο οποίος έχει παραδοθεί από την κυβέρνησή του στην μαύρη προπαγάνδα των εκβιαστικών ψευτοδιλημμάτων  
Οι μεμονωμένες εμφανίσεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς, πανεπιστημιακών υποστηρικτών της αντικειμενικής αλήθειας για την  ακολουθούμενη καταστροφική κυβερνητική πολιτική,  αν και  κρίνονται θετικές, αντιμετωπίζονται εύκολα από την οργανωμένη προπαγάνδα. Ως εκ τούτου απαιτούνται άλλες πρακτικές εναρμονισμένες με τις σύγχρονες  απαιτήσεις ενός επικοινωνιακού πολέμου.
Η Ελληνική Πανεπιστημιακή Κοινότητα διαθέτει επιστήμονες αναγνωρισμένου κύρους με ξεκάθαρες επιστημονικές απόψεις και εθνική συνείδηση. Εξάλλου, είναι  πολλοί οι διεθνώς προβεβλημένοι Έλληνες, που διδάσκουν σε πανεπιστήμια της αλλοδαπής 
Είναι απαραίτητο να συγκροτήσουν   ένα άτυπο αλλά έγκυρο όργανο, το οποίο μετά από μελέτη θα  καταθέσει ξεκάθαρες τεκμηριωμένες απόψεις, αξιολογώντας τα πεπραγμένα και προτείνοντας τα μελλούμενα  Case study: η μνημονιακή Ελλάς, το πρόσφατο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. 
Το κύρος των συμμετεχόντων θα προσδώσει την απαιτούμενη ισχύ και βαρύτητα ώστε να μην είναι δυνατή η περιθωριοποίησή του από τα ΜΜΕ. 
Το όργανο που θα σχηματιστεί, είτε ονομαστεί Συμβούλιο, είτε "Γερουσία", είτε αλλιώς,  θα μπορούσε κάλλιστα να αναλάβει τον ρόλο συνείδησης της εκάστοτε Κυβέρνησης και να μετατραπεί σ' ένα ισχυρό της Σύμβουλο με Ελληνική Συνείδηση σε όλους τους τομείς.  
Ο χρόνος πιέζει. Οι Έλληνες να μάθουν το μέλλον που έχουν σχεδιάσει οι ισχυροί και οι συνεργάτες τους. Ποιος ήταν και είναι ό ρόλος του Μνημονίου και γιατί οι "σωτήρες" επιμένουν στην ύφεση; Γιατί πνίγεται η ανάπτυξη; Ποιες είναι οι προοπτικές της χώρας σε όλους τους τομείς, με τις ακολουθούμενες πολιτικές; Ποιες λύσεις πρέπει να ακολουθηθούν; Πόσο συμφέρον είναι το PSI και τι σημαίνει για το μέλλον της χώρας; Γιατί επιμένουν να μας δώσουν το δάνειο των 89 δίς και ποιοι θα το πάρουν; Γιατί επαναλαμβάνεται το παραμύθι της χροωκοπίας με δράκο την δραχμή;
Ο χρόνος πιέζει. Οι αποφάσεις που θα ληφθούν στις επόμενες ημέρες και εβδομάδες θα τραυματίσουν θανάσιμα την χώρα. Θα μας οδηγήσουν σε μία  εκατονταετή περίοδο οικονομικού και εθνικού μεσαίωνα, υπερχρέωσης, απώλειας του εθνικού πλούτου και καταδυνάστευσης των ελευθεριών, όπου οι μόνοι που θα περνούν καλά είναι η πολιτική ελίτ, οι "αυλικοί" τους και οι ξένοι πατρώνοι.
Η συγκροτημένη παρέμβαση της Πανεπιστημιακής Κοινότητας είναι επιβεβλημένη. Ως απάντηση στους τουλάχιστον πειραματισμούς αν όχι μεθοδεύσεις των κυβερνώντων απαίδευτων και εν πολλοίς ανεπάγγελτων δικηγόρων, γιατρών οι οποίοι εφαρμόζουν εντεταλμένους πειραματισμούς στις πλάτες των Ελλήνων πολιτών, τους οποίους καλούν να πληρώσουν για τα εγκληματικά λάθη τους.
Ίσως θα έπρεπε να είχαν εκδηλωθεί ενωρίτερα. 
Πεποίθηση των πολιτών είναι ότι  οι Πανεπιστημιακοί θα δείξουν την ίδια ομοψυχία και αποφασιστικότητα που έδειξαν εναντιούμενοι στο νομοσχέδιο της Διαμαντοπούλου για την Γ'βάθμια παιδεία. Πόσο μάλλον για ένα θέμα πολλαπλάσιας σπουδαιότητας που άπτεται του μέλλοντος της χώρας.
Η γνώμη τους ως απαύγασμα πείρας και γνώσης θα υπερκεράσει την μαύρη προπαγάνδα των ανεπάγγελτων, των δικηγορίσκων και των εξαρτημένων της εξουσίας και θα διαλύσει την παραγόμενη σύγχυση στους πολίτες     
Είναι αυτονόητο ότι θα  θέσουν το Εθνικό συμφέρον πάνω από το προσωπικό και να αντισταθούν με το σθένος που τους έχει οπλίσει η παιδεία τους, σε κάθε πίεση και εκβιασμό που θα τους ασκηθεί. Τυχόν ενδοτικά σε πιέσεις και υποσχέσεις μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας πρέπει να εντοπιστούν και να απομονωθούν. 
Το δίλημμα όλων μας είναι ξεκάθαρο! Ή συντασσόμαστε με την Ελλάδα, ή συντασσόμαστε με τους πατρώνους και τους συνεργούς τους. 
Τώρα! Ο χρόνος που απομένει είναι ελάχιστος!

Ιωάννης Δέμος

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 1/08/2012 06:00:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Έγκυρη απάντηση στον εκβιασμό οφείλει να την δώσει η Πανεπιστημιακή Κοινότητα."

Leave a reply