Βάλανε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα...

Αυτοί που βρίσκονται στη Βουλή θα πάρουν τα εύσημα από τον Μεγάλο αδελφό, (ο οποίος δεν ήταν τραβεστί όπως νομίσαμε αλλά παιδόφιλος), με το να ψηφίσουν την επαίσχυντη δανειακή σύμβαση.
Δεν ήταν τυχαία η ψήφιση του νόμου υπέρ των παιδόφιλων, αλλά έγινε επίτηδες για να αποδείξει σε όλο τον κόσμο την πλήρη υποταγή της διεφθαρμένης πολιτικής ηγεσίας στην παγκόσμια συμμορία. Γίνετε όλοι παιδόφιλοι για να πάρετε προνοιακή σύνταξη από ένα κράτος που επιχειρούν να το διαλύσουν.
Άλλη μία κατάτμηση της Ελληνικής κοινωνίας όπου οι παιδόφιλοι ,τα κομματόσκυλα, οι Αρχισυνδικαλιστές, τα Μεγάλα ΜΜΕ και οι παπαγάλοι τους, όσες ΜΚΟ που είναι βαθειά και κρυφά κυβερνητικές, οι Ρεπούση, Δραγώνα, Δασκαλόπουλος, Καμίνης, Μπουτάρης.και όλοι που ανήκουν στην ίδια συνομοταξία, οι Πολιτικοί που στήριξαν τον Καμίνη τον Μπουτάρη ή/και το σχέδιο ΑΝΑΝ, οι οικολόγοι που είναι υπέρ της Μακεδονίας, ο Δήμαρχος που η περιοχή του ήταν αυτάρκης και μπορούσε να αυτονομηθεί, οι Νομάρχες που θέλουν ηλεκτρική εξάρτηση από την Τουρκία, οι λάθρα και παράτυπα εγγεγραμμένοι μετανάστες, οι αριστεροκουλτουριάρηδες που τους καταπλακώνει κάθε μορφή απαγόρευση, οι έμποροι των ναρκωτικών, οι έμποροι των λαθρομεταναστών, οι λαδωμένοι του Σόρου , όλοι που βρίσκονται στο μέλι και αυτοί που προσβλέπουν στη κάθε μορφή εκμετάλλευση των λαθρομεταναστών.
Στις 14 Ιανουαρίου στην αίθουσα της παλαιάς Βουλής η Εταιρία Αλληλεγγύης (ΕΤΑΛ), με την ιστορική ευθύνη που διακρίνει κάθε Έλληνα Πατριώτη, διοργανώνει (από 10.00 -18.00) επιστημονική ημερίδα στην Παλαιά Βουλή με θέμα ‘Πρόταση για την έξοδο της Ελλάδος από την παρούσα κρίση’ την οποία συνέταξε και θα παρουσιάσει ο επικεφαλής της Ομάδος Ανεξάρτητων Πολιτών Σαρωνικού (ΟΑΠΣ).
Παρακαλώ όλα τα πατριωτικά Blogς να στηρίξουν την πρωτοβουλία, διαλαλώντας σε όλο το Δυτικό κόσμο, ότι ο Λαός πιστός στις Δημοκρατικές του πεποιθήσεις, δεν δέχεται το αντισυνταγματικό Μνημόνιο και την παράνομη Κυβέρνηση του Παπαδήμιου.
Καλούνται όλες οι γυναίκες του κόσμου να ενωθούν και να απαιτήσουν την μη ψήφιση της δανειακής σύμβασης, την άμεση παραίτηση της Βουλής και την κήρυξη άμεσων εκλογών.
Αν δεν σηκωθείτε, είσθε άξιοι αυτών των κακών που επέρχονται.
Αξίζει σε κάποιον να συνεχίσει με κάθε μέσο όπως προβλέπει το καταρρακωμένο σύνταγμα τον αγώνα του για ένα διεφθαρμένο, μαστουρωμένο και άπατρι Λαό, που περιμένει μοιρολατρικά την καταστροφή του;
Η απάντηση είναι:
·       ΝΑΙ γιατί υπάρχουν 300 τουλάχιστον Έλληνες πατριώτες.
·       ΝΑΙ γιατί υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες νέοι άνθρωποι που ανθίστανται,
·       ΝΑΙ γιατί υπάρχουν οι παλαιοί κοπής Έλληνες,
·       ΝΑΙ γιατί η υπάρχει η Μεγάλη Ελλάδα της διασποράς που η Πατρίδα αυτή της ανήκει
·       ΝΑΙ γιατί είναι θέμα αρχών,  ‘τοις κείνων ρήμασι πειθόμενος’.
Παγκοσμιοποίηση για όλους τους νουνεχείς Έλληνες και ξένους φίλους δεν σημαίνει αποκτήνωση του ανθρώπου, δεν σημαίνει βία και διαφθορά, δεν είναι νούμερα του Άουσβιτς, δεν είναι ανταγωνιστικότητα, καρτέλ, Προβόπουλοι, τσουνάμια και ραντισμοί, είναι μία μεγάλη αγκαλιά πνεύματος, όπου τα ανθρώπινα δικαιώματα , η αρετή, η ειρήνη και η αγάπη συνυπάρχουν σαν προϋπόθεση για την ασφαλή και αρμονική πορεία του ανθρώπου στο μεγάλο του ταξίδι για την αναζήτηση της αλήθειας και το πέρασμα του στην Αθανασία

Στέργιος Σμυρλής

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 1/10/2012 06:45:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Βάλανε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα..."

Leave a reply