Τα 300 φτωχαδάκια του Κοινοβουλίου!!!

Αγαπητοί Έλληνες και Ελληνίδες, ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να καμαρώσετε τα παλληκάρια, τους εθνοσωτήρες, τους Βο(υ)λευτάς μας, οι οποίοι δεν είχαν ούτε το χρόνο να διαβάσουν το περιβόητο μνημόνιο το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την ταπείνωση και την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού, αλλά με μεγάλη προθυμία μας σκάρωσαν την Κυβέρνηση Πολιτικής Σωτηρίας τους, και με μεγάλο θράσος μας απειλούν ότι θα "γίνει Μακελειό", αν κάποιος πειράξει ένα από τα πρωτοπαλίκαρα (GAP) του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος!!!

Δηλώσεις Περιουσιακής Κατάστασης Βουλευτών


Αλήθεια πόσα από τα υπάρχοντά τους απέκτησαν μετά την είσοδό τους στην πολιτική???
Αλήθεια μπορείτε να φαντασθείτε πόσα έχουν γραμμένα στα παιδιά τους και στις γυναίκες τους?
Αλήθεια μπορείτε να φαντασθείτε πόσες επιχειρήσεις (ξενοδοχεία, κλπ) έχουν και δεν φαίνονται στις δηλώσεις τους???

 Όχι δεν θα μας βάλλουν να αλληλοσκοτωθούμε... ο χρόνος τους τελείωσε!!! Τα "σχοινιά" είναι έτοιμα για όλους τους.. Ο Λαός θα τους εξαφανίσει από το προσκήνιο και θα αναδείξει νέες πολιτικές δυνάμεις οι οποίες θα έχουν την θέληση και τη δύναμη για παραδειγματική τιμωρία των επίορκων και σαρωτικές αλλαγές για την ανασυγκρότηση της χώρας. 
ΟΥΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΑΡΩΣΑΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ!!!
ΚΑΝΕΝΑΣ πλέον από αυτούς
ΚΑΝΕΝΑΣ μόνος....δυνατά, όλοι μαζί!!Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 1/24/2012 11:48:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 σχόλια for "Τα 300 φτωχαδάκια του Κοινοβουλίου!!!"

  1. εγκρινω και επαυξανω οπως ελεγαν και στο στρατο οι ανωτεροι σε βαθμο!

Leave a reply