Ποιοι είναι αυτοί που βαράνε πολίτες? ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ - ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ. Οι Έλληνες αξίζουμε περισσότερο από κάποιους ΤΡΟΪΚΑΝΟΥΣ και κλέφτες πολιτικούς που πάτε και φυλάτε.


Του Αρχιπλοιάρχου κ. Τάσου Καμπά.Θα ήθελα επώνυμα όχι μόνο να καταδικάσω τα όσα έγιναν  από την αστυνομία, αλλά και να δηλώσω δημόσια ότι πλέον τους απεχθάνομαι.
Όσο και αν πιστεύω ότι η Αστυνομία χρειάζεται, και όσο αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θλίβομαι όταν κάποιος αστυνομικός σκοτώνεται, δεν μπορώ πλέον να μην τους ονομάσω αλήτες.

Αν είναι σωστό να τους ονομάζω όλους αλήτες, αυτό ας μας το αποδείξουν οι αστυνομικοί.

Ποιοί είναι αυτοί που βαράνε πολίτες μέχρι θανάτου; Nα βγουν να τους καταγγείλουν, έως τότε θα τους ονομάζω ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ και ΑΛΗΤΕΣ.

Το ονοματεπώνυμο μου το έχουν, άρα ξέρουν πού μένω, εγώ δεν κρύβομαι μέσα από κράνη, ούτε πίσω από ασπίδες, έχω τα άντερα να βγω να τους τα πω.
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ξυπνάτε, όσα κάνετε θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ. Καταλαβαίνεται ότι με όσα γίνονται θα σας ιδιωτικοποιήσουν;

Τόσο στραβοί είσαστε;

Εσείς οι ίδιοι δημιουργείτε ΕΜΦΥΛΙΟ; Τρελαθήκατε;

Τα ίδια κάνατε και στην Ανατολική Aττική, προστατεύατε ιδιωτική επιχείρηση και βαράγατε τους πολίτες που έχουν ίδια δικαιώματα. Εσείς δημιουργήσατε τα έκτροπα, γιατί πολύ απλά προκαλέσατε την νοημοσύνη και υπομονή των πολιτών.

Όσον αφορά τoν υπουργό σας, πόσο αίμα θα αντέξουν τα χέρια του; Και στο ΥΕΝ που ήταν κάποιοι πνίγηκαν και τότε…
Όποιος κατάλαβε-κατάλαβε.

Η κλεψύδρα έχει γυρίσει και θα μας καταπιεί όλους (δικαίως και αδίκως).

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ - ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ. Οι Έλληνες αξίζουμε περισσότερο από κάποιους ΤΡΟΪΚΑΝΟΥΣ και κλέφτες πολιτικούς που πάτε και φυλάτε.


Σχόλιο ΚΑΝΕΝΑ
Τι κρίμα οι άνδρες της Αστυνομίας έχουν αποποιηθεί από καιρού τα κύρια καθηκοντά τους, που είναι η προστασία των πολιτών, και επιδίδονται μετά μανίας σε κτυπήματα επί των πολιτών για να προστατεύσουν το πολιτικό κατεστημένο που έχει φέρει την χώρα στη σημερινή δυσμενή κατάσταση..
Δυστυχώς με μεγάλη προθυμία υπερασπίζονται ιδιωτικά συμφέροντα, με μεγάλο ζήλο προστατεύουν τους διάφορους "προστάτες", τα Βουβαλόπαιδα του ελληνικού ποδοσφαίρου, τους μεγαλοδημοσιογράφους και τους διαφόρους καλλιτέχνες και επιμελώς αποφεύγουν να προστατέψουν του απλούς Έλληνες Πολίτες!!!

Ο καιρός  πλησιάζει που ο λαός θα πάρει τις τύχες της χώρας μας στα χέρια του !!!
Ο καιρός πλησιάζει που όλοι μαζί, μαθητές, φοιτητές, άνδρες και γυναίκες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων,  απλοί εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, θα αποδομήσουμε την κοινοβουλευτική ασυδοσία / ασυλία / ολιγαρχία / υπεροψία / προδοσία..
ΚΑΝΕΝΑΣ


Πηγή

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 5/14/2011 11:42:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Ποιοι είναι αυτοί που βαράνε πολίτες? ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ - ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ. Οι Έλληνες αξίζουμε περισσότερο από κάποιους ΤΡΟΪΚΑΝΟΥΣ και κλέφτες πολιτικούς που πάτε και φυλάτε."

Leave a reply