Προσοχή στην Απογραφή. Ζητήστε να σας υπογράψουν την Υπεύθυνη Δήλωση της Ανάρτησης!!!

ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΟΠΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΛΩΣΗ ΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΤΕ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 5/10/2011 11:34:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

3 σχόλια for "Προσοχή στην Απογραφή. Ζητήστε να σας υπογράψουν την Υπεύθυνη Δήλωση της Ανάρτησης!!!"

 1. Η απογραφή αυτή, όπως και κάθε απογραφη, έχει κοινοφελείς σκοπούς !
  Εσεις γιατι αντιτίθεστε ;;;
  Ποιό ειναι το πρόβλημα σας ;;
  Παντου΄βλέπετε σκιές !
  Κάθε σωστό και πρέπον το σαμποτάρετε !!

 2. Σας το προωθώ όπως το έλαβα. Νομίζω ότι αξίζει να το προσέξουμε. Δεν έχω συγκεκριμμένες πληροφορίες, αποδείξεις ή ενδείξεις αλλά, έχω την αίσθηση πως αυτή η απογραφή κάτι πονηρό υποκρύπτει.

  Φοβούμαι πως κάποια από τα στοιχεία που θα δώσουμε θα χρησιμοποιηθούν εις βάρος μας στο μέλλον. Πχ εάν σπουδάζεις παιδιά εκτός του τόπου διαμονής, ή στο εξωτερικό, ίσως αυτό θεωρηθεί ως τεκμήριο γιά την εφορία.

  Επίσης φοβούμαι πως η απογραφή θα χρησιμοποιηθεί ως συγκεκαλυμμένος τρόπος γιά την απογραφή λαθρομεταναστών. Ιδιαίτερα τώρα που τα υπόλοιπα κράτη, εξ αιτίας των γεγονότων σε Αίγυπτο, Τυνησία, Λιβύη καί Συρία που δημιούργησαν κύματα λαθρομεταναστών, υπάρχει το ενδεχόμενο να μας υποχρεώσουν να κρατήσουμε όσους υπάρχουν στην Ελλάδα, οπότε θα πρέπει να φανεί πως δεν έχουμε πολλούς καί ένας ωραίος τρόπος νομομοποιήσεως πολλών απ' αυτούς με την απογραφή.

  Μακάρι να διαψευστώ.

 3. Προς τον προηγουμενο που λεει οτι "η απογραφη εχει κοινοφελεις σκοπους", ξυπνα ρεεε !!!
  Να πάτε να απογράψετε τα λαθροαποβράσματα που μας σκοτώνουν και αλωνίζουν ανεξέλεγκτα όλη τη χώρα. Αυτούς να πάτε να απογράψετε και όχι τους φουκαράδες τους Έλληνες πολίτες που έχουν γίνει δούλοι, ραγιάδες και θύματά σας.

  Θέλετε και απογραφή...πείτε καλύτερα ότι θέλετε να μας φακελώσετε ηλεκτρονικά και να μας σερβίρετε τη φόρμα δωρεάς οργάνων για να μας πάρετε ό,τι μας έχει απομείνει, να σας πιστέψουμε. Όλα τα άλλα που λέτε περί στατιστικών είναι..του κ*λου.

Leave a reply