Μετά την σφαγή του 44χρονου όλοι οι πολιτικοί βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν λόγο... Ντροπή! Εσείς φταίτε για την σημερινή κατάσταση... γιατί δεν αντέδρασε κανένας σας!!

Ένας 44χρονος και σήμερα έπεσε νεκρός από τα μαχαιρώματα "ζώων". Από τα χέρια υπανθρώπων, για μια βιντεοκάμερα που είχε στη πλάτη του για να βιντεοσκοπήσει τη γέννηση του παιδιού του. Από αλλοδαπά τομάρια που έχουν βρωμίσει όχι μόνον την Αθήνα αλλά και ολόκληρη τη χώρα. Από λεχρίτες που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο... 

Πόση ακόμη οργή και πόση αγανάκτιση να εκφράσει κανείς για αυτά τα απόβλητα και λύματα;
Που μόλις ξεκινήσεις να πείς και να γράψεις κάτι, είσαι αμέσως εθνικόφρωνας, φασίστας, εθνικιστής, ρατσιστής και ότι άλλο "έξυπνο κοσμητικό επίθετο" υπάρχει. Και σα να μην φτάνει αυτό έχουμε και όλους τους "πολιτικούς πατέρες" που βρίσκουν τη χρυσή ευκαιρία για να μας "βγάλουν λόγο". Δηλώσεις και ξαναδηλώσεις, ο καθένας από την δική του πολιτική άποψη και σκοπιμότητα.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ. 
ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ για τη σημερινή κατάσταση της χώρας. 
ΟΛΟΙ ΣΑΣ. 
Γιατί δεν αντέδρασε κανένας σας. 
Εσείς φταίτε που διαλύσατε την Ελληνική Αστυνομία και αλληλομυνήονται - μεταξύ τους. 
Εσείς "βρωμίσατε" τη χώρα με την πολυπολιτισμικότητα σας, τις αντιρατσιστικές ιδέες σας, με την κουλτούρα σας και την "προοδευτικότητα" σας. 
Εσείς με το να κατηγορείτε τον κάθε πολίτη ως φασίστα όταν φώναζε για το μεταναστευτικό ζήτημα και για δημοψηφίσματα! 
Εσείς φταίτε.
 Όλοι ανεξαιρέτως! 
Σταματήστε πιά... δεν θέλουμε ούτε να σας ακούμε αλλά και ούτε να σας βλέπουμε! 


 
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.
ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ...

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του άδικα χαμένου παλικαριού. 


Πηγή

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 5/10/2011 05:37:00 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Μετά την σφαγή του 44χρονου όλοι οι πολιτικοί βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν λόγο... Ντροπή! Εσείς φταίτε για την σημερινή κατάσταση... γιατί δεν αντέδρασε κανένας σας!!"

Leave a reply