ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ???

Σχόλιο ΚΑΝΕΝΑ: Αγαπητοί Πολίτες πως τους αντέχουμε ακόμη? Πως αντέχουμε αυτούς που έφεραν τη χώρα στην ανυποληψία και το λαό της στην εξαθλίωση? Πως αντέχουμε τις ίδιες φιγούρες στην οθόνη της τηλεόρασής μας?  Πως αντέχουμε τον τραγικό Πρόεδρο της χώρας μας ό οποίος αμείβεται εν μέσω κρίσης περί τα 165.000 ευρώ παραπάνω, το χρόνο, από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ? Πως ανεχόμαστε την τραγική φιγούρα του ΓΑΠ με τον μουστάκια Αθανασάκη στο υποχθόνιο φόντο? Πως ανεχόμαστε την Ντόρα και το Σαμαρά να μας κάνει υποδείξεις πως θα βγούμε από την κρίση? Πως ανεχόμαστε την αριβίστρια Δαμανάκη, τον σύγχρονο Δούρειο Ίππο,  να μας στέλνει στα ΤΑΡΤΑΡΑ μέσω της επιστροφής στη δραχμή??? Πως ανεχόμαστε...αχ... δεν αξίζει να τους αναφέρουμε όλους τους εγκληματίες παλαιοπολιντικάντηδες...απλώς όταν η κατάσταση αλλάξει και γίνουμε πραγματικό κράτος θα πρέπει να τους καλέσουμε να μας εξηγήσουν και να λογοδοτήσουν!!!  

Ο καιρός  πλησιάζει που ο λαός θα πάρει τις τύχες της χώρας μας στα χέρια του !!!
Ο καιρός πλησιάζει που όλοι μαζί, μαθητές, φοιτητές, άνδρες και γυναίκες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων,  απλοί εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, θα αποδομήσουμε την κοινοβουλευτική ασυδοσία / ασυλία / ολιγαρχία / υπεροψία / προδοσία..Μέτρα ασφαλείας πήρανε, για την αναπνοή μου, σε πολυεθνικό μονόδρομο, το μέλλον μου δώσαν αντιπαροχή. 

Φοβάμαι ότι όλα είναι κατασκευασμένα. Τι όμορφο που ήταν χτες ότι τελικά υπήρξε ένα καλό δείγμα αντίδρασης στην εξαθλίωση και δρομολόγηση της ζωής μας! 
Φοβάμαι όμως πως ήταν ψευδαίσθηση επιλογής. Την ώρα που εμείς πανηγυρίζαμε είτε πήγαμε στην συγκέντρωση μπροστά από την Βουλή είτε την παρακολουθήσαμε από τον καναπέ μια φευγαλέα σκέψη μου προκάλεσε τρόμο. Μήπως οι πολιτικοί μας ήθελαν να το κάνουμε αυτό εδώ και αρκετό καιρό πριν; Μήπως θέλαν την αντίδραση μας για να βρούν αφορμή και δικαιολογία να προχωρήσουν σε βουλευτικές εκλογές; 
O κύριος Πρωθυπουργός σε καμμία περίπτωση δεν θα πήγαινε σε εκλογές με οικειοθελή τρόπο (έχει κακό παράδειγμα την περίπτωση του κ. Καραμανλή και τον εξευτελισμό του)ενώ έτσι θα δείξει ικανός αλλά και ότι αφουγκράζεται τον ελληνικό λαό. Έτσι άμεσα θα προκηρυχτούν εκλογές και πάλι ζήτω που καήκαμε. Θα έχουμε τη ψευδαίσθηση ότι ακόμα και με την ψήφο διαμαρτυρίας που θα δώσουμε σε άσχετα κόμματα ότι τους περνάμε κάποιο μύνημα και ότι τους τιμωρούμε. Όμως η αλήθεια θα είναι ότι τα σενάρια τους τα έχουν όλα έτοιμα για κυβέρνηση εθνικής ενότητας και καλά και τότε θα μας αλλάξουν τον αδόξαστο. Αν λοιπόν δεν αντιδρούσαμε θα υπήρχε ο φόβος από μέρους αυτών που πέρνουν τις αποφάσεις για το ποια θα μπορούσε να είναι η αντίδραση των πολιτών και πώς θα μπορούσε να κατασταλεί αφού θα βάλουν και άλλα μέτρα που δεν αντέχει ούτε η τσέπη μας ούτε η ψυχή μας. Έτσι προκαλώντας τις εκλογές δρομολογούν και προδικάζουν την καταστολή οποιαδήποτε από οποιονδήποτε αντίδραση θα υπάρξει στις νέες ρυθμίσεις του ΔΝΤ. Παίρνουν το ελεύθερο να προχωρήσουν ανεξάρτητα διαδηλώσεων και αντιδράσεων. Δεν φοβούνται να φοβούνται. Εξάλλου η αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί..
Αν λοιπόν επαληθευτώ, έχω μια καλή ιδέα για να αντιδράσω στην ελληνική ξεφτίλα. Θα φανεί ακραία και γελοία. Σκέφτομαι να εμφανιστώ στην κάλπη χωρίς ρούχα, γυμνή, να εμφανιστούμε όλοι γυμνοί για να δηλώσουμε ότι εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα ότι καταπιεζόμαστε από τη χειραγώγηση αλλά και να δώσουμε ένα σιωπηλό τρόπο αντίστασης που βγάζει έξω από τις νόρμες και τα καλούπια που έχουμε μπει. Κάτω από τα ρούχα είμαστε όλοι ίδιοι. 

Ας ανοίξουν τα μάτια τους όλοι αυτοί που εθελοτυφλούν. 


ΤΖΕΝΗ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗ

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 5/26/2011 10:34:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ???"

Leave a reply