ΓΑΠ, ο Πρωθυπουργός της Υπερδύναμης που λεγεται Ελλάδα... ο Αρχιμάστορας.. της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και η Σκληρή Πραγματικότητα!!!


Αξιότιμοι Κύριοι Έλληνες Βουλευτές,

Οι δηλώσεις του κ. Πρωθυπουργού για τα συμβαίνοντα στο ιστορικό κέντρο, τον Άγιο Παντελεήμονα κτλ, θυμίζουν τις «υπνωτικές» δηλώσεις του κ. Βούγια.
Είναι όμως ακόμα χειρότερες.  Δείχνει να αποδέχεται και να επιδιώκει την καταστροφή του Ελληνισμού με τη λαθρομετανάστευση ή να έχει πλήρη άγνοια για το τι γίνεται. Μπορεί όμως να μην ξέρει τι γίνεται;;; Σίγουρα όχι!!
-Είπε: «συσσωρευμένα προβλήματα οι ρίζες των οποίων ανάγονται στις  δεκαετίες του '60 και του '70».
Ενώ Κύριε Πρωθυπουργέ τότε οι γειτονιές αυτές ήταν παράδεισος.
Έγιναν κόλαση εξ αιτίας της εκσυγχρονιστικής νεοταξικής πολιτικής των Σημίτη και Κώστα Καραμανλή που από τις δηλώσεις σας δείχνετε ότι συνεχίζετε..
Για ποια βία μιλάτε Κύριε πρωθυπουργέ όταν το κέντρο της Αθήνας και οι γειτονιές του Αγίου Παντελεήμονα, της Κυψέλης κτλ,   θυμίζουν Βομβάη του παλιού καιρού μα όλες τις φυλές του κόσμου ή ακόμα κάτι χειρότερο, Θυμίζουν ζούγκλα.

-Είπε τα προβλήματα είναι κοινωνικά.
Όχι κύριε Πρωθυπουργέ, είναι προβλήματα κατάληψης της χώρας από ορδές βαρβάρων που διαλύουν τη χώρα και τον Ελληνισμό.  Κάθε μήνα οδεύουν στο ιστορικό κέντρο και τις γειτονιές αυτές 12.000 νέοι λαθρομετανάστες 144.000 το χρόνο.
Και εσείς μόνον που δεν κατηγορείτε τους Έλληνες κατοίκους ευθέως για ρατσιστές
Οι δηλώσεις σας δείχνουν ότι ουδέν μέτρο θα πάρετε σύμφωνα με τις παγκοσμιοποιημένες νεοταξικές αρχές σας ανοικτών συνόρων και κατάργησης των εθνών.
Στα πλαίσια των νεοταξικών οραμάτων σας δεν βλέπετε  ότι οδηγείτε με τη στάση σας την κατάσταση σε απρόβλεπτες εξελίξεις.
Παρακαλώ διαβάστε τις κατωτέρω δηλώσεις του κ. Πρωθυπουργού, καταδίκης ως εξάγεται από αυτές, του Ελληνισμού χάριν των νεοταξικών του οραμάτων.

Κύριε Πρωθυπουργέ, ο Ελληνικός λαός σας ψήφισε για να υποστηρίζετε τα συμφέροντα του και όχι για να τον αφανίσετε μέσω των ανοικτών σας συνόρων.

Ευριπίδης Μπίλλης

Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 5/18/2011 10:24:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "ΓΑΠ, ο Πρωθυπουργός της Υπερδύναμης που λεγεται Ελλάδα... ο Αρχιμάστορας.. της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και η Σκληρή Πραγματικότητα!!!"

Leave a reply