Η Sexy Καμαριέρα και οι καμαριέρες... Λαοί..

Πριν λίγες μέρες, όταν η Γαλλία άρχισε πρώτη την αεροπορική επίθεση στην Λιβύη, όλοι αναρωτιόμασταν γιατί; Τώρα ξέρουμε. ΟMr Σαρκοζί πλήρωνε προκαταβολικά τον Ομπάμα για μια μικρή εκδούλευση που θα ερχόταν αργότερα.
Βλέπετε, εκτός από τις εκλογές ( που από μόνες τους τίποτε δεν μπορούν να αλλάξουν), υπάρχουν και οι συνωμοσίες, οι οποίες γίνονται πάντοτε ελέω της άρχουσας τάξης, και αλλάζουν την ροή της Ιστορίας.
Οι προεδρικές εκλογές στη Γαλλία (Απρίλιος - Μάιος 2012) ήταν η αιτία για την αεροπορική επίθεση της Γαλλίας στο καθεστώς Καντάφι.
Έπρεπε κατά κάποιον τρόπο να εξοντωθεί ο μοναδικός του αντίπαλος    ( Ο υποψήφιος πρόεδρος των σοσιαλιστών και κατά συνέπεια υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας ) Mr Δ.Ν.Τ. ή κος Στρος Καν.

Αλλά σχεδόν πάντα- οι συνωμοσίες των δυνατών- παρασέρνουν στο διάβα τους σαν ανεμοστρόβιλος την λαϊκή αξιοπρέπεια με πράξεις όπως η απάνθρωπη επίθεση στον λαό της Λιβύης ή με τη σεξουαλική παρενόχληση της καμαριέρας κάποιου πολυτελούς ξενοδοχείου.
Μετά την επίθεση του Στρος Καν στην καμαριέρα του ξενοδοχείου Σοφιτέλ, η Αμερικάνικη Αστυνομία κινήθηκε αστραπιαία και συνέλαβε τον εγκληματία του αιώνα σώζοντας ( όσο μπορεί να σωθεί ) την υπόληψη της άτυχης καμαριέρας.
Τα μέσα ενημέρωσης όλου του κόσμου, για ολόκληρα εικοσιτετράωρα, μας βομβάρδιζαν για τον αδέκαστο τρόπο λειτουργίας των Αμερικανών που δεν ξεχωρίζουν, πλούσιους ή φτωχούς, ελεύθερους ή σκλάβους, μαύρους ή άσπρους...
Και όλα αυτά θα ήταν καλά, και οι λαοί θα μακάριζαν τους Αμερικάνους για την δημοκρατία τους, αν:
Αν, ο Στρος Καν δεν είχε πολλάκις στο παρελθόν προβεί στο ίδιο άθλημα χωρίς κανείς να τον ενοχλήσει.
Αν, ο Στρος Καν δεν αποχωρούσε κατευθείαν από τις φυλακές καταβάλλοντας την σχετική εγγύηση, αμέσως μόλις κατέθετε την παραίτηση του από την προεδρία του Δ.Ν.Τ.
Αν, η Γαλλία συνέχιζε να πρωτοστατεί στη Λιβύη και δεν έδινε την πρωτοκαθεδρία στις Νατοϊκές δυνάμεις.
Και ίσως αργότερα όταν ο Σαρκοζί θα ξαναείναι πρόεδρος της Γαλλίας οι λαοί του κόσμου να θυμούνται:
Όσο οι δυνατοί θα βομβαρδίζουν τους αδύναμους για να τους σώσουν...
Όσο στις συνωμοσίες των μεγάλων η π..... θα μπαίνει σε λαϊκούς κ.....
Όσο οι φυλακές υψίστης ασφαλείας θα είναι μόνο τόπος επίσκεψης για τους έχοντες...
Όσο οι εγκυμοσύνες της Κάρλα Μπρούνι και των ομοίων της εγκυμονούν κινδύνους για τους λαούς του κόσμου...
Οι καμαριέρες ΛΑΟΙ θα σκύβουν, θα ανέχονται και θα υπομένουν οποιαδήποτε παρενόχληση, σε οποιονδήποτε τομέα της μίζερης ζωής τους.Σχόλια ΚΑΝΕΝΑ
Μια Άλλη Άποψη!! Για τους καλούμενους "Συμμάχους".. Χρειάζεται δύναμη και θάρρος να δημοσιευθεί.
Η χρήση της λέξης "συμμαχία" στην περίπτωση της Λιβύης, και του Κοσόβου παλαιότερα, έχει χάσει πλέον την σημασία της καθώς, 
ο ΓΑΠ και η παρέα του  αποφάσισαν για συμμετοχή της χώρας μας στις επιχειρήσεις!!!! .... που ο  ΟΗΕ κάνει λόγο μόνο για  τη δημιουργία ζώνης απαγόρευσης πτήσεων,  και οι δυτικοφασιστοειδείς τυχοδιώκτες, ελαχιστότατοι ηγετίσκοι καταφεύγουν στο έσχατο των δυνατών μέτρων που μπορούν να εφαρμόσουν για την επιβολή του ψηφίσματος του ΟΗΕ (Διπλωματικά, Πολιτικά, Οικονομικά, Κοινωνικά, Πολιτιστικά, Στρατιωτικά). 


Δηλαδή πολύ επιπόλαια, εύκολα και γρήγορα εξαπέλυσαν άνανδρο βομβαρδισμό, άνευ ουσιαστικά αντιπάλου, των καημένων στρατιωτικών της Λιβύης που, νόμιζαν ότι υπηρετούσαν την πατρίδα τους και  για τον άλφα ή βήτα λόγο υποστήριζαν, κακώς, τον μανιακό... δικτάτορα Καντάφι, τον οποίο οι καλούμενοι "σύμμαχοι" προστατεύουν πολύ καλά!!!

Να μην ξεχνάμε ότι ο ΟΗΕ επεμβαίνει για τον διαχωρισμό των αντιπάλων και μάλιστα μετά από αίτηση και των δύο...
Κατά τα άλλα κάνουμε λόγο για Ανθρωπιστικές Επιχειρήσεις, ρίχνοντας βόμβες από 10 και πλέον χιλιόμετρα , όπως ακριβώς και στην περίπτωση της Σερβίας... 
Άραγε θα κάνουμε το ίδιο και στην Τουρκία, όπου το καθεστώς σκοτώνει με κάθε μέσο τα εκατομμύρια Κούρδων υπηκόων του???Πηγή

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 5/24/2011 09:55:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Η Sexy Καμαριέρα και οι καμαριέρες... Λαοί.."

Leave a reply