Το Domino της Βόρειας Αφρικής και Μέσης Ανατολής πέρασε στην άλλη πλευρά της Μεσογείου!!!΄(Video)

Ναι αγαπητοί Έλληνες Πολίτες το "Domino" των εξεγέρσεων, των καταπιεσμένων και των πεινασμένων λαών της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής, όσο και αν δεν το πιστεύετε πέρασε στην άλλη πλευρά της Μεσογείου και μέσω Βερολίνου πλησιάζει στη χώρα μας, στον ταπεινωμένο, καταπιεσμένο, αηδιασμένο και σε λίγο καιρό πεινασμένο Ελληνικό Λαό.
Οι  Έλληνες φοιτητές, του Πανεπιστημίου Χούμπολντ του Βερολίνου, συναισθανόμενοι το ζοφερό μέλλον που τους περιμένει, άφησαν τα προσχήματα και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς, που συνήθως επιδεικνύουν στους ομιλητές, και αποδοκίμασαν δυναμικά των πρωθυπουργεύοντα της χώρας μας αρνούμενοι, όπως ήταν φυσικό να συνομιλήσουν με αυτόν που ο "φίλος" του βάζει πολεμικά αεροσκάφη να βάλουν κατά του Λιβυκού Λαού και  καθώς γνωρίζουν, (όπως μας γράφει παρόν φοιτητής) ότι το τέλος του φθάνει πολύ γρήγορα καθώς η παρούσα  πολιτική σκηνή στη χώρα μας θα αλλάξει ριζικά και κανείς από τους υπάρχοντες πολιτικούς δεν θα μείνει στη θέση του γιατί "θα φύγουν όλοι γιατί ο λαός θα τους πάρει με τις πέτρες.." .
Οι Έλληνες φοιτητές ξεκίνησαν την μεγάλη και δυναμική αντίδραση του Ελληνικού Λαού, ο οποίος πολύ σύντομα παίρνει την κατάσταση στα χέρια του για να σταματήσει την καταστροφική πορεία του προς την εξαθλίωση, πλήρη υποταγή και τελική κατοχή.
Αγαπητοί Έλληνες Φοιτητές, νέοι και νέες οργανωθείτε στο Κίνημά σας, στο ΚΑΝΕΝΑ δηλαδή,  και ενωθείτε με τους φοιτητές και τους νέους του για να εξαφανίσετε από το προσκήνιο όλους τους παλαιοπολιντικάντηδες και να διαμορφώσετε δυναμικά τις τρέχουσες εξελίξεις στην περιοχή προς όφελος της χώρας μας και του λαού της..
Οι μεγαλύτεροι ας αφήσουμε τον ΚΑΝΑΠΕ και ας ξεσηκωθούμε να διώξουμε αυτούς που τρέχαν ανά την υφήλιο και λέγαν ότι κυβερνούσαν μια διεφθαρμένη χώρα και μας διαφήμιζαν ως, Διεφθαρμένους, Τεμπέληδες, Λαμόγια, Μπαταξήδες, Κλέφτες, Αντιπαραγωγικούς, Τζαπατζήδες,....         
  ΚΑΝΕΝΑΣ    

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 2/22/2011 11:21:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Το Domino της Βόρειας Αφρικής και Μέσης Ανατολής πέρασε στην άλλη πλευρά της Μεσογείου!!!΄(Video)"

Leave a reply