Οι κομματικοί στρατοί δεν φτάνουν πλέον. Τα αποτελέσματα των κομμάτων στην Επικράτεια που ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΑ MEDIA!!!

Ο συντάκτης της ανάρτησης διερωτάται: ..Προς τα πού βλέπουμε??? 
Εμείς απαντάμε: Μα ασφαλώς προς τον ΚΑΝΕΝΑ!!!

Θέλω να γράφω πράγματα που είναι τόσο απλά τόσο κατανοητά αλλά δεν τα βλέπω πουθενά. Παραδείγματος χάριν τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στην ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ. Κάποια στιγμή τα κανάλια την βραδιά της μετάδοσης έβγαλαν το ΠΑΣΟΚ 35,5% την ΝΔ 33,5% ως εκτίμηση και έκτοτε σιγήν ιχθύος.
Η σιωπή πάντα μου χτυπάει καμπανάκια. Ήθελα να μάθω τα αποτελέσματα των κομμάτων στην επικράτεια έψαξα δεν βρήκα τίποτε και έκανα το εξής απλό : Άνοιξα ένα φύλλο του Excel και πρόσθεσα τους πραγματικούς ψήφους των δύο μεγάλων ανά περιφέρεια και έπειτα διαίρεσα με βάση το σύνολο ψηφισάντων που ήταν 5.988.678 άνθρωποι. Ότι δηλαδή θα γινόταν στις βουλευτικές εκλογές.
Βουαλά!!. Δείτε την φωτογραφία με τα αποτελέσματα. ΠΑΣΟΚ 31,46% Ν.Δ 29,64%. Διαφορά 1,83%. Και μη πάμε στους πραγματικούς ψήφους γιατί εκεί το ΠΑΣΟΚ σε 12 μήνες έχασε 1.128.063 ψήφους! Προσπάθησα να βρω μέσα στους αριθμούς τη νίκη του Παπανδρέου αλλά δεν μπόρεσα.
Η μεγαλύτερη ήττα είναι αυτή του δικομματισμού αναμφίβολα. Το 61% που συγκεντρώνουν οι δύο μεγάλοι παίκτες είναι μακράν το χειρότερο από αυτά που μπορώ να θυμηθώ. Δείχνει ξεκάθαρα όμως ένα πράγμα : ότι ο κόσμος αργά είναι η αλήθεια αλλά με σταθερό βήμα μουντζώνει τα κόμματα εξουσίας και τους γυρίζει την πλάτη.
Προς τα πού Βλέπουμε… και μέχρι να απαντηθεί αυτή η ερώτηση ας αφήσουμε αυτή την Κυριακή τους δύο μεγάλους στην χαρά των διπολικών αποτελεσμάτων που σε λίγο καιρό θα βλέπουν μόνο με τα κιάλια. Καλή τους επιτυχία!!
   
Με εκτίμηση
Christiana & Christos
Himaira / 29-26

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 11/17/2010 09:30:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Οι κομματικοί στρατοί δεν φτάνουν πλέον. Τα αποτελέσματα των κομμάτων στην Επικράτεια που ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΑ MEDIA!!!"

Leave a reply