Θέλω ΔΙΑΓΡΑΦΗ και όχι επιμήκυνση χρέους!!!

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερο ακούγονται φράσεις όπως , (επιμήκυνση της αποπληρωμής του χρέους ), (αναδιάρθρωση του χρέους).
Υπάρχει μία προσπάθεια από μέρους των μμε και των πολιτικών να διαμορφωθεί το λεξιλόγιο και η φρασεολογία για αυτά που μοιραίως θα επακολουθήσουν και αφορούν στην περαιτέρω βύθιση μας στο εθνικό χρέος και την περαιτέρω αφαίρεση δικαιωμάτων , εργασιακών και άλλων.
Η σωστή φρασεολογία για το συμφέρον των πολιτών είναι ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.
Γιατί διαγραφή ; Υπάρχουν πολλοί λόγοι αλλά οι κυριότεροι είναι τρεις !
1. Έχουμε πληρώσει το κεφάλαιο και πολλούς τόκους για το μεγαλύτερο μέρος του παλιού χρέους , πριν το Δ.Ν.Τ. , δηλαδή το χρέος των 310 δισεκατομμυρίων .
2. Η παράλογη πραγματικότητα όσο αναφορά την προέλευση των νομισμάτων σχεδόν παγκοσμίως , το ότι έχει εκχωρηθεί το εκδοτικό δικαίωμα , δηλαδή η δημιουργία χρήματος ,σε ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες , έτσι ώστε το κράτος να δανείζεται αντί να δημιουργεί και να διαχειρίζεται το χρήμα που χρειάζεται ;
3. Ο δανεισμός της Ελλάδας σε πολύ μεγάλο μέρος οφείλεται σε παράνομες πρακτικέςυπερτιμολογήσεων έργων και προμηθειών του δημοσίου .

Αϊ ρεστ μάη κέις
λολο   

Posted by Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α. on 11/20/2010 10:51:00 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

0 σχόλια for "Θέλω ΔΙΑΓΡΑΦΗ και όχι επιμήκυνση χρέους!!!"

Leave a reply